Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 978
  • 688
  •   1
Отговори
# 585
Кожата ми е смесена,боря комедони и пигментни петна.

# 586
Кожата ми е нормална, но в летните месеци при високите температури се получават раздразнения и омазняване в Тзоната.

# 587
Боря се със суха кожа, на моменти дори много суха и зачервена на места. Друг проблем са запушените пори и черните точки

# 588
  • Sliven, Bulgaria
Боря се с бръчки и петна по кожата.

# 589
Боря се с омазняването и лъщенето! Много ще се радвам, че серията effacLar ще има ново попълнение! Използвам от години мицеларната вода, основните гел и ексфолиант. Както и фон дьо тен на La roche. За слънцезащитна също се доверявам на марката.

# 590
Здравейте. Боря се от тийнейджърските си години с акне, запушени пори, имам бързо омазняваща се комбинира кожа. От няколко години имам и петна на някои места от слънцето, а от годините започват да се появяват и леки мимически бръчици. Единствено гелът на Ла Рош - Ефаклар ми помага и влияе най-добре на моята кожа, премахва успешно омазняването, като не я изсушава и я оставя хидратирана.

# 591
  • София
Боря несъвършенства и първи признаци на стареене.

# 592
Кожата ми е смесена,понякога суха,повечето пъти мазна в т-зоната.Вече навлизам в първите признаци на стареене.

# 593
  • Sofia
При мен има следи от акне както и фини линии така че с удоволствие бих тествала продукта.

# 594
Имам, разбира се! Моята кожа е мазна в Т-зоната. Имам черни точки, разширени пори и акне. Всячески се боря с това нещо и се старая да изглеждам добре.

# 595
Имам леки мимически бръмки, петна и зачервявания, черни точки и с удоволствие бих изпробвала крема

# 596
имам склонна към омазняване кожа. отделно вече имаме първите бръчки

# 597
Боря се със суха кожа

# 598
  • софия
Имам нормална кожа, но се боря с признаците на стареене, характерни за възрастта ми - бръчки, отпускане на контура и петна.

# 599
Боря се с пигментни петна

Общи условия

Активация на акаунт