Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 18 275
  • 688
  •   1
Отговори
# 570
Много бих искала да пробвам този крем,дълги години съм се борила с акне,на 43 години съм и все още имам проблеми,черни точки,разшрени пори и белези от акне.Вече и бръчки.Мисля че този крем ще е чуден за мен!

# 571
Нямам  кожен проблем, но кожата ми е  суха.

# 572
Здравейте  на 24 години съм много харесвам вашите продукти изключително съм довол аз съм с склонна към акне кожа  и с белези от акне ще съм много щастива ако успея да изпробвям новият продукт

# 573
Имам смесена кожа, разширени пори, Черни точки пи носа и брадичката, също така проблем са и първи признаци на стареене - фини линии по челото и под очите. През пролетта получавам  пигментни петна - малки лунички на носа и под очите.

# 574
Проблемът ми са финните линии на челото и мимическите  линии под очите.

# 575
Кожата ми е суха, появиха се и първите бръчки. Също имам и малко кафеви петна, от слънцето предполагам.

# 576
Кожата ми е изключително суха. Признаците на стареене също са си проблем 🙂

# 577
  • софия
Кожата ми е суха с бръчки. След любимият ми Cicaplast baume B5, който ми се отразява чудесно ми се иска да пробвам и новият ви гел крем.

# 578
Нормална кожа, но с пигментация.

# 579
Черни точки и акне.

# 580
Имам смесена кожа, която вече предвид възрастта 40+,  започва да се отпуска и да се  появяват бръчки.

# 581
Кожата на лицето ми е смесена, а през лятото имам зачервяване от слънцето. Разбира се, и първи признаци на стареене.

# 582
  • Пловдив
Здравейте,
аз търся продукт, който хидратира и избистря тена.

# 583
Появяват се и пигментни петна от слънцето от известно време,бих пробвала гел-крема.

# 584
Чувствителна, смесена кожа, акне, разширени пори и петна

Общи условия

Активация на акаунт