Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 18 247
  • 688
  •   1
Отговори
# 645
  • Видин
Здравейте!
Боря петна, разширени пори и тук-там по някоя пъпка...

# 646
Кожата ми е смесена-мазна на бузите и брадичката  и суха на челото където вече имам и малко бръчки.Не мога да намеря продукт ,който едновременно да реши и двата проблема.

# 647
Кожата ми е смесена, към мазна в Т- зоната.
Ежедневно хидратирам, но все повече се виждат и първите признаци на зрялост ☺️

В момента наблягам на anti- age козметика.

# 648
Нямам специфичен проблем, но това което се опитвам да премахна са известни пигментни петна и сухота на кофажат.

# 649
Кожата ми е преждевеременно отпусната и нехарактерно с възраста ми излизат повече пъпки, които не мога да преценя дали са от диета или хормони.

# 650
Кожата ми е смесена, с повяхнал тен и няколко пигментни петна, които бих искала да изравня и премахна.

# 651
Освен смесена към мазна, кожата ми вече има и доста възрастови изменения. Бръчки, петна, понякога пъпки...Трябва си грижа и правилни продукти, които всеки да намери индивидуално за себе си. Аз все още ги търся.

# 652
След бременността кожата ми стана изключително суха

# 653
Боря се със смесена кожа с линии и понякога подкожни пъпки. Желая свеж тен, борба с тъмни петна и противостарееща грижа.

# 654
  • София
Здравейте,
Не мисля, че имам много специфични проблеми, но забелязвам първите признаци на стареене на кожата, характерни за възрастта ми, отпускане, загуба на свежест, тургора се променя, но все пак се появява от време на време и някоя пъпка. Бих пробвала новия гел-крем с голямо удоволстие

# 655
  • Пловдив
По време на бременността ми се появи розацея, но засега не съм имала време да предприема нещо за нея. Ползвам продукти против първи бръчки и за повече свежест и хидратация на кожата.

# 656
Имам смесена кожа, на места суха, на места мазна. Боря се с черни точки и петна най-вече.

# 657
Кожата ми старее. Появиха се бръчки. Дехидратирана.

# 658
Разширени пори и омазняване в областта на челото.

# 659
Комбинирана ми е кожата, по широки пори, омазняване в Т зоната и леки мимически бръчки!

Общи условия

Активация на акаунт