Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 962
  • 688
  •   1
Отговори
# 30
Кожата ми се омазняване и се появяват
пъпки.

# 31
Кожата ми вече показва наченки на стареене и е с нужда от хидратиране.

# 32
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
С възрастта се появиха бръчки,торбички под очите,тъмни петна.

# 33
  • София
Би било страхотно да пробвам крема,до сега не съм купувала специални кремове,защото от скоро започнаха да се появяват първи бръчки-мимически на челото и покрай очите, загуба на еластичност и неравномерен тен:)

# 34
Най-големия ми проблем, с който се боря са черните точки и широките пори, за които единственото решение е добро почистване. На фона на това, сухите участъци през зимата и няколкото пъпки по време на цикъл, не са ми чак такъв проблем 😀

# 35
  • Nesebar
Имам мазна кожа с широки пори

# 36
  • Washington,USA
Боря се с много мазна кожа, склонна към акне. Напоследък забелязвам и финни линии. Много бих искала да пробвам продукта Ви.

# 37
Нямам особени проблеми с кожата, като изключим промените, които започват с възрастта - започна да става по-суха. Най-много ми е мъчно, че се обостиха фините бръчици, които си имах и вече ми се набиват много на очи.

# 38
Аз лично имам бръчки по челото, около очите и в определен период от месеца- пъпки...възрастови кожни неволи 😉.
Синовете ми се борят с акне и би било чудесно да имам възможност  да тестват продукта.

# 39
  • София
От скоро се боря с розацея. Проучвам какъв продукт с азелаинова киселина би ми се отразил добре.

# 40
На 35 съм, боря се с широки пори и комедони

# 41
Кожата ми е смесена към мазна в Т-зоната. Боря се с петна от акне, пори, както и фини линии на челото.

# 42
Kожата ми стана много суха и се лющи. В същото време имам поява на акне в определени зони около брадичката. Също така се боря и с появяващите се бръчки около устата и очите.

# 43
Кожата ми има нужда от постоянна грижа: добра хидратация, слънцезащита, липидизация, избистряне на тена. Това са основните и най-изразени неволи Relieved

# 44
Боря се основно с времето и черни/бели точки

Общи условия

Активация на акаунт