Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 975
  • 688
  •   1
Отговори
# 60
Кожата ми е чувствителна с петна, бръчици и други признаци на стареене.

# 61
Боря се с адски суха кожа и с появяващите ми се вече с възрастта дребни бръчици и петна.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 15:19 от indy1000

# 62
Да, кожата ми е склонна към акне, въпреки грижите. Ползвам продуктите от серията и за мен са ефикасни, така че бих се радвал да тествам и новото попълнение.

# 63
Кожата на лицето ми е смесена. С годините се появиха петънца, загуба на еластичност и като цяло се усеща повяхване на кожата. Старая се доколкото е възможно да я поддържам в добър вид, но с годините става все по- трудно.

# 64
Проблемите на моята кожа са че старее и образува бръчки. 😊 Но този продукт е много подходящ за дъщеря ми, която се бори с акне, ако спечеля, ще го дам на нея да го тества.

# 65
  • Пловдив
Ползвам продукти с цел заличаване на белези, петна и следите на времето.

# 66
Кожата ми е суха ,а имам направена и пластика ,често имам и пъпки и бих опитала продукта .

# 67
Доскоро кожата ми беше нормално към мазна но сега е суха и се лющи неприятно.

# 68
Нямам специфичен кожен проблем, но кожата ми е суха и започна появата първите бръчици около очите и челото.

# 69
Кожата ми е смесена. Проблема, с който се боря е стареене и пори.

# 70
Боря се с фини бръчици и пори. Кожата ми е комбинирана.

# 71
Имам смесена кожа, боря се с разширени пори и първи признаци на стареене.

# 72
  • София
Смесена кожа, мазна в т-зоната и със склоност към излизане на акне.

# 73
Вече съм навлязла във възрастта, в която започвам да се боря с появяващите се бръчки Sad. Кожата ми е доста чувсвителна и вече се нуждае от по-добро подхранване и хидратация. Тенът ми вече не е така равномерен, особенно се проличава това през лятото.

# 74
Боря се със суха и чувствителна кожа, с начални признаци на стареене. Ще се радвам ако  мога да тествам този нов продукт.

Общи условия

Активация на акаунт