Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 996
  • 688
  •   1
Отговори
# 75
Фини бръчки около очите, петна от бременноста, разширени пори и склонност към акне.

# 76
Освен, че с възрастта кожата ми става по-малко еластична и започва да се сбръчква, нямам други оплаквания. Нормална е като тип

# 77
Вече започвам да виждам бръчици тук-там!
Освен това, имам черни точки по нослето.
Това е нещото,което ме побърква,още от тийнейджър!

# 78
Моят специфичен кожен проблем са пигментните петна по лицето.

# 79
Въпреки че съм 40 +, се боря ежедневно с несъвършенства и разширени пори. Наскоро вече започнаха да се появяват и фини бръчици.

# 80
  • Пловдив
Проблемът на кожата ми е сухотата и свързаните с възрастта изменения - дехидратация, отпуснат контур на лицето, леки бръчици около очите.

# 81
Да,имам бръчки по челото и пигментни петна.Бих се радвала да тествам продукта .

# 82
Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.

Имам определени проблеми като отпуснат контур на лицето, леки бръчки около очите, сухота и дехидратация.

# 83
Имам смесена кожа с доста несъвършенства в зоната на брадичката.
Също така кожата ми е доста чувствителна, имам мимически бръчици и вече започвам да виждам по-сериозни по челото.

# 84
  • Пловдив
Имам суха кожа, проявяваща признаци на стареене, които се старая да минимизирам с подходяща козметика, а и някои процедури 😊

# 85
  • Ямбол
Боря се с дехидратация и фини линии.
Пъпките, които ми излизат около месечния цикъл, също ми създават определен дискомфорт.

# 86
Имам несъвършенства по кожата като малки пъпчици, от които не мога да се отърва от години и пигментни петна. Бих се радвала да опитам новия гел на La roche-Posay

# 87
Кожата ми е смесена, в Т зоната е доста мазна с разширени пори. Наближавам и 50-те и ми трябва и лифтинг ефект на кожата. По принцип я почиствам старателно заради омазняването и се грижа уж добре за кожата си. Но бих искала и да промвам новия ви продукт

# 88
  • Русе
Кожата ми е смесена, по-мазна в Т-зоната и суха към нормална в другата част. Общо взето около цикъл съм вечната тийнейджърка... С удоволствие бих пробвала новия крем.

# 89
Боря се с несъвършенства, имам комбинирана към мазна кожа, но също така вече и с първи признаци на стареене и фини бръчици под очите. В търсене съм на добър и лек антиейдж продукт, който хидратира и изглажда кожата.

Общи условия

Активация на акаунт