Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 17 998
  • 688
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Имам суха кожа и годинките неусетно напредват, та нормалните несъвършенства Simple Smile

# 91
На 31 години все още се случва да ми се появяват несъвършенства. Кожата ми е смесена и определено не се харесва с някои продукти, които запушват порите ми.

До сега се е разбирала с продуктите на Ла Рош, така че се надявам да имам възможността да изпробвам и този крем.

# 92
За моите 50+ кожата ми е наченки на стареене с изразени вече лабиални бръчки и малко по-плитки по челото и около очите. Нормално като за възрастта ми, но все пак не ги харесвам и се опитвам да се боря с тях.
Отделно имам проблем с алергии и дерматити.

# 93
Боря се с капризна смесена кожа, а след бремеността и с пигментни петна. Понякога е силно дехидратирана, но предвид мазната Т Зона, трудно намирам подходящият продукт. Бих се радвала да пробвам новият гел крем.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:41 от Sis_iv

# 94
  • София
Здравейте!
Кожата ми е смесена, с признаци на стареене, тъмни петна и несъвършенства. Този крем е чудесен и със сигурност ще го пробвам с удоволствие.

# 95
  • Пазарджик
Кожата ми е смесена, с признаци на стареене и несъвършенства. Този крем звучи чудесно, със сигурност ще го пробвам, когато го видя в аптеката.

# 96
  • Пловдив
В средата на 40-тте съм и вече се боря с признаци на стареене, леко отпускане на кожата, фини линии на места. В последните години кожата ми премина от смесена към по-скоро суха и вече се налага да употребявам много повече грижа за нея.
Продуктът звучи чудесно, с удоволствие бих го пробвала

# 97
Кожата ми е смесена, боря се с омазняване в т зоната и от време на време някоя пъпка.

# 98
Имам комбинирана кожа, с тъмни петна и несъвършенства.

# 99
Имам суха кожа на лицето и ръцете. Ползвам слънцезащита от La Roche-Posay и съм много доволна, бих искала да тествам новият гел крем.

# 100
Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.

Боря се с пигменти петна и белези от акне.  Звучи чудесно и точно като за мен и моите проблеми. С голямо удоволствие бих тествала този продукт!

# 101
С напредване на възрасста ми се появяват петна, кожата ми е отпусната, а и доста видими бръчки, много ще се радвам да тествам новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

# 102
Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.
 Имам мазна кожа, дехидратирана.

# 103
Кожата ми е смесен тип и се боря с пигментни петна, неравности по кожата и признаци на стареене и с удоволствие бих пробвала новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay. Предпочитам гелообразната форма на крем.

# 104
Навършвам 50 тази година и уви имам всички симптоми - бръчки около очите, малки пигментни петънца, цялостно отпускане на кожата Sad

Общи условия

Активация на акаунт