Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 18 249
  • 688
  •   1
Отговори
# 105
Аз се боря с пигментни петна, фини линии и отпусната кожа. Малкият ми син се бори с тежко акне.
Ако спечеля, бихме могли успоредно двамата да тестваме продукта и да ви дам двоен отзив за тези два проблема.
Иначе той редовно ползва измивния гел на La Roche-Posay, който е незаменим за неговата кожа.

# 106
Имам пигментни петна, суха кожа и първи признаци на стареене Simple Smile

# 107
Нямам проблем, но остарявам и бих опитала

# 108
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Боря се с първи бръчки, кожа склонна към акне и неравен тен.....

# 109
Кожата ми е от смесен тип, за съжаление се забелязват несъвършенства и белези от акне. В същото време има и признаци на стареене и има нужда от повече хидратация.

# 110
Боря пигментни петна и фини линии, кожата ми в последно време е дехидратирана и с удоволствие бих пробвала продукта Flowers Four Leaf Clover

# 111
Нямам особени проблеми с кожата. Моята е  смесен тип с мазна Т зона. Надявам се да имам възможността да тествам крема.

# 112
Нямам специфични кожни проблеми, но ми е любопитно да науча повече за Effaclar A.Z. и какви са неговите предимства.
Ползвам козметика за суха кожа и против първи признаци на стареене.

# 113
  • Пазарджик
✍🏻 Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.
Да,имам мазна анектична кожа с разширени пори.С удоволствие бих пробвала този продукт.

# 114
Освен сухата кожа нямам други специфични кожни проблеми. Ползвам кремове за суха кожа и такива съобразени с възрастта ми.

# 115
Кожата ми е много суха,бръчките около очите са ми голям комплекс.Какво ли не съм пробвала ,не видях ефект за сега от нищо.

# 116
Имам пигментни петна, както и склонност към акне.

# 117
Кожата на лицето ми е прекалено суха в комбинация с бръчки.

# 118
  • у нас
Имам типичните бръчки за възрастта. Т-зоната ми е мазна.

# 119
Имам суха кожа,пигментни петна и малко бръчки.Може този крем да ми помогне за несъвършенностите.

Общи условия

Активация на акаунт