Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 18 261
  • 688
  •   1
Отговори
# 120
Имам пигментни петна появили се по време на бременността, които боря по всякакви начини, но без резултат засега.

# 121
Моите проблеми са започналата поява на бръчки и появата на пигментни петна, този серум ще ми свърши чудесна работа !

# 122
Имам предполагаема розацея. Единични подкожни пъпки и черни точки по носа. До сега не съм използвала киселини.

# 123
Имам смесена кожа. Боря пигментни петна и разширени пори.
С удоволствие бих пробвала нов продукт.

# 124
  • Пловдив
Моите кожни проблеми включват доста суха кожа, но със склонност към омазняване в Т-зоната, черни точки, разни петънца след пъпки, неравномерен тен. Изобщо положението е една постоянна борба, да не говорим, че и ако хапна някой джънк веднага ми се отразява на кожата.

# 125
Боря се със суха кожа и с признаците на стареене.  Някак няма живот в нея.

# 126
Боря се с несъвършенства и сухота в Т зоната. 35+ съм и вече виждам фини бръчки.

# 127
Разширени пори, повяхнал тен , белези от акне

# 128
Нямам специфичен кожен проблем, но напоследък ми излизат повече пъпки и не ми е особено приятно.

# 129
Кожата ми винаги е била по-суха от нормалното, еластичността също е проблем.

# 130
Кожата ми е смесена. Имам омазняване в Т-зоната и сухота на брадичката. По бузите на лицето се боря с пигментация от акне.

# 131
  • Габрово
Боря се със суха кожа и с признаците на стареене.

# 132
  • Варна
 На половин век, че и отгоре съм , а още се боря с черни точки, лющене при смяна на сезоните, зачервяване на места, малко бръчици около очите  и те така. Полагам грижи, но трудно избирам нови продукти, скъпи са, а дали ще има ефект - не се знае. Но щом е подарък, пробвам с надежда!

# 133
Имам розацея с пъпки и смесен тип кожа,  съответно използвам продукти с азелаинова киселина. Бих пробвала и този.

# 134
Боря се с първите признаци на стареене на кожата, вече е по-суха и умората личи много повече 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт