Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 18 278
  • 688
  •   1
Отговори
# 135
На лицето имам премахната бенка оперативно и там кожата ми е доста чувствителна. Също така понеже съм на 46г.започват да се появяват първите бръчки .

# 136
Кожата ми е смесена - на места мазна, на места дори има люспички от сухотата ѝ. От скоро ми се появяват и някакви пъпчици като акне. Вече съм излязла от пубертета, по време на него нямах такива проблеми, но явно се появяват сега. Ползвала съм други продукти на марката и съм доволна, така че с радост бих изпробвала и този

# 137
Наближавам 40-те и имам мимически бръчки, както и несъвършенства по кожата - леки зачервявания, леки пигментни петънца.

# 138
Боря се с отпусната кожа и бръчки, не знам дали ще спечеля борбата, но поне някоя битка ако може с помощта на Effaclar A.Z.

# 139
Суха кожа и акне

# 140
Имам пигментни петна, но синът ми има акне и много бих искала да опитаме тези продукти.

# 141
  • София
Кожата на дъщеря ми е проблемна, с акне и лесно раздразнима. Бихме искали да пробваме новия гел крем Effaclar A.Z.

# 142
Кожата на лицето ми става все по-суха и напоследък често сменям кремовете си в търсене на по-добрия.

# 143
✍🏻 Споделете в темата дали имате специфични кожни проблеми, с които се борите.
Имам разширени пори и несъвършенства. Вече съм и във възраст за бръчки.

# 144
Боря се с чести единични пъпки, въпреки че кожата ми е по-скоро суха и трудно се съчетава грижата за тези два проблема едновременно.

# 145
  • София
Боря се с тънка и суха кожа, бръчки и торбички под очите.

# 146
Имам кожни проблеми от рода на акне, както и множество петна от банки, слънчеви петна, петна от акне, херпеси,  черни точки и т.н. Кожата ми е изключително НЕсъвършенна. До момента съм ползвала различни киселинни продукти от рода на AHA и BHA. Много съм чувала и за азелаиновата киселина , но не съм имала възможност да я пробвам. Имам също мазна кожа в Т зоната и суха по бузите.

# 147
Кожата ми е смесена със склонност към повяхване и увеличаване на бръчките.  В последно време е и лесно разранима, при по-силно търкане.

# 148
  • София
Напоследък по кожата на лицето ми излизат пъпчици, с тях се опитвам да се боря. Имам и бръчки, подпухване на очите, тъмни сенки, торбички... В търсене съм на точния продукт за всичко това.

# 149
Кожата ми е със следи от акне и има много петна и несъвършенства.

Общи условия

Активация на акаунт