Бъдете сред първите 100, които ще тестват новия гел крем Effaclar A.Z. на La Roche-Posay

• 18 280
  • 688
  •   1
Отговори
# 150
Кожата ми е суха и с много комедони.

# 151
Боря се със склонна към запушване на порите кожа, за което ежедневно в грижата ми включвам козметика със салицилова киселина. Също вече имам фини бръчки в областта на челото и имам нужда от допълнителна хидратация.

# 152
Имам много мазна кожа на лицето. Трудно си намирам подходяща козметика.

# 153
  • София
Имам суха кожа, склонна към зачервявания и без блясък. Иска ми се да е по-свежа.

# 154
През зимата кожата на лицето ми става много суха и зачервена. Опитвам се да противодействам с подходяща козметика.

# 155
Проблемът ми е, че вече започва появата на първи бръчки, смятам, че кремът би ми свършил чудесна работа!

# 156
  • София
С комбинирана кожа съм и се боря с признаци на стареене и акне около цикъл.

# 157
  • Другата България
Нямам специфичен проблем, но ще се радвам да ползвам нещо ново 50+.
Особено против бръчки.

# 158
  • Пловдив
Кожата ми е по-скоро суха и виждам характерните за възрастта ми признаци на стареене. Появяват се леки и по-сериозни бръчки, кожата ми има нужда от всекидневна хидратация. С удоволствие бих пробвала новия гел крем Effaclar A.Z..

# 159
Имам доста суха кожа. И понякога се боря с образувяне на черни точки по лицето. И  с първите първите симптоми на бръчки се усещам, че вече трябва да се боря,особено в т зоната.
Определено след определена възраст трябва да се полагат повече грижи, за да изглежда кожата здрава. Бих се радвала да пробвам и гел кремът Effaclar A. Z.

# 160
Суха и чувствителна кожа.

# 161
Имам пигментни петна на лицето, боря се и с признаците на стареенето.

# 162
Борбата ми е със суха кожа, която в последните години е склонна към пигментни петна. Другата неравна битка е със запушени пори и черни точки.

# 163
  • оттам, откъдето започва България
Ще се радвам да тествам продукта. Кожата ми е суха и тук-таме с пигментни петна. Черните точки са бонус. Simple Smile

# 164
Хем имам суха кожа, хем чувствителна, хем склонна към акне и обриви. Много трудно си нацелвам козметика за лице.

Общи условия

Активация на акаунт