"Те, вълните" - БНТ сериал

• 43 413
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Скука. Познат сюжет. Не знам за кой път гледам такава история. Последно подобен беше The perfect couple. 🙄
Съжалявам, няма да го продължа.
Ще видя сериала на Митето тези дни.

# 46
  • София
Леко ми е хаотичен, за сега не съм възхитена.

# 47
Да, на час по лъжичка показват от "онази" нощ. Сигурно накрая на сериала ще разберем къде е Вергов. 😁
Познахте ли момиченцето от Братя, русичкото. Много добре играеше.
Радина може за тази роля да е в този вид - препечена с израснали корени, нали е наркоманка или бивша такава.Харесва ми как играе.

# 48
Разбрахме къде е Вергов, намериха го в морето, мъртъв.

# 49
  • София
Познахте ли момиченцето от Братя, русичкото. Много добре играеше.

Да, Анна Никол Климентова Simple Smile

# 50
Още от трейлъра я познах, играе чудесно, много ми харесваше в "Братя".
Хубаво е да дават възможност на такива талантливи деца да играят, а не да бутат такива като сина на Милошев само, защото е с връзки.

# 51
Хареса ми първата серия, надявам се и целия сериал. Актрисите - страхотни, Радина доста ми допада в ролята си....Сюжетът - да, познат от други филми/серии, но ми допада начина на заснемане, ретроспекцията и създаването на усещане за мистерия, тайни и пр. Мария Каварджикова - голяма актриса, огромно въздействие...обожавам я!
С интерес очаквам следващата серия.

# 52
  • Другата България
Анна Никол Климентова.
Много чаровно и талантливо дете.
И много ми хареса играта на Радина, не знам какво ѝ е, не знам колко е “изперкала“, но в този първи епизод беше страхотна. Мария Каварджикова също. Малко съм резерве към играта на Духовникова за момента обаче. И жалко, че Вергов умря, героя му имам предвид.

Иначе за сериала.....от този първи епизод съм леко раздвоена.
Допадна ми начина на заснемане, обаче ми идва твърде хаотичен, непоследователен, вероятно защото все още е първи епизод не мога да схвана кои са главните герои, кои второстепенни, кой на кого какъв се пада, вкарва се някаква история и от миналото, има трета сестра, която явно не изгаря от желание да се среща с останалата част на семейството, мъжът, който от 30 години вероятно ухажва майката...вероятно всеки ще намери мястото си и ще се изяснят тези въпроси, но към момента не съм особено впечатлена.
Особено ако причината за смъртта на Вергов се окаже някаква любовна история от миналото с някоя от останалите две сестри. Дано не.

В Царево ли споменаха, че се развива действието?

# 53
На мен епизода ми хареса , като за начало ми беше доста интересно , рядко се случва да не хвана телефон на някой сериал освен ако не ми е харесал . Играта на Теодора е без забележка както винаги на Мария Каварджикова също . Радина незнам защо не все не може да ми допадне . Интересно ми е кой е убиецът обаче , или дали изобщо е мъртъв Вергов.

# 54
Ужасно озвучаване. Утре ще го гледам пак, че не чух доста неща
Радина играе много добре, но Духовникова е трагедия. Чак толкова зле не очаквах да играе и то при положение, че играе себе си - щастлива майка на две дъщери, влюбена в готиния си мъж (ресторантьор)

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 10:20 от Г-жа Рамацоти

# 55
Не разбрах Вергов с кого говори по телефона, нито какво говореше. Не му се разбираше, освен ако това е била целта- да остане загадка засега.
А Радина се е обезобразила с тези устни тип патешка човка.

# 56
  • Галифрей
Смесени чувства имам.За сега ми харесва.  Аз мислех,че момичето от Братя изчезва някъде а то било Вергов.
Не му е чистата работата на Стефан. Ана Никол  много  хубово си играе ❤Прекрасна! 
Отива й на Радина да играе цапната в устата  жена. Сигурно играе част от себе си нали е била зависима от алкохола. Не я харесвам.

Как всичко е хапи семейство и винтидж вайп и изведнъж всичко се срива. Харесвам играта на Духовникова,повече й отиват такива роли от колкото сърдити полицайки с мъжко поведение.
Според сериала трябваше да казва “ Три сестри” 😂
Нали защото всяка страда Надя от загубата на мъжа й.
Люба - нейните зависимости,бунтарка.
А Койна ( забравих й името) - домашно насилие?
А Мария Каварджикова е какво да кажа тя си е легенда! ❤

# 57
  • София
Много добър каст, но ми беше доста разхвърляно, защото отдавна са ми писнали подобни трилъри. Не за друго.
Все пак добре са щрихирали мистерията.
Само защото е българско ще го гледам, а и все пак винаги ще го има и любопитството какво точно е станало.
Този сериал все едно е повторение на ''Big Little Lies'' с някои промени все пак, то няма как да е едно към едно.

Но съм ядосан от озвучаването. Гледах в реално време по БНТ1 и много думи не ги разбрах. Не една или две. Не знам дали имам проблем с ушите, но пропусках цели изречения понякога.
Не може така бе хора! Така и не се научиха с този звук. Слагайте субтитри моля, толкова ли е сложно, пф.

Подобни трилъри е много сложно да се предвидят, защото сценариста може да си измисли и най-откаченото нещо и после някак си да го навърже в рамките на епизодите на час по лъжичка.

От това което разбрах засега (или по-скоро не разбрах, защото не чух доста неща) Стефан е биел жена си. Надя. Май така се казваше героинята на Теодора. Вечерта след рождения ден и фойерверките майката чу пак как я налага. И после го видя ядосано да хваща пътя.
Обаче от фъфленето и озвучаването не разбрах какво е станало със съпруга на майката. И той ли е изчезнал така, преди години? И явно не са открили трупа? И единия следовател я смята за вещица заради това.
Или е майката убийцата (изхождам разбира от това, че героя на Вергов е убит, макар официално труп да няма) или ето и най-откачената ми теория. Стефан е имал връзка с Койна Русева. Вижте го как се ядоса (върнете сцената), когато се разбра, че няма да пристигнат навреме. И после по телефона дали не говореше ядосано нещо именно с нея? С жена говореше. Когато Радина (забравих и името на героинята) дойде да го снима?
Така и не разбрах къде всъщност е Койна? В Царево ли е, но закъсняла за празненството. Ако и тя е била там може и тя да е убийцата. Така че или е майката или Койна.

Най-логичното нещо естествено е, Надя (Духовникова) да го е убила, но веднага го изключвам, защото обикновено се търси нещо по-невероятно като краен резултат.
Обаче Надя е видяла Стефан в морето и се е хвърлила да го спасява и за това за малко и тя да се удави. Поне аз така го разбрах.
Засега извън подозрението ми е и Радина, но само засега.

Иначе играта на Радина беше най-добрата. След това на Мария и Теодора. Абе всички играят. Браво. Имаме си чудни актриси.
Между другото гледайте филма ''Анна'' с Радина. От 2022 г. Мисля, че е последния и филм. Играе напориста разследваща журналистка. Има го в Макс. Хубав филм.

# 58
играе себе си - щастлива майка на две дъщери, влюбена в готиния си мъж (ресторантьор)

... на име Стефан Simple Smile

# 59
  • София
Вяра, Надежда и Любов са трите сестри .
И майка им, София
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт