"Те, вълните" - БНТ сериал

• 43 409
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Днес при Георги Любенов, Теодора Духовникова каза, че Радина не е в студиото, защото е болна. Духовникова гостуваше с Койна Русева, за да коментират старта на сериала довечера.

Имам доста по-големи очаквания спрямо това, което пуснаха преди това от БНТ - "Всичко за сина ми".

# 31
  • Галифрей
Явно не е толкова болна тя  играе тази вечер и утре в НТ. Щяха да напишат веднага, че се отменя представлението.

Моите очаквания са дано да е добър 😁

# 32
  • Другата България
Извинявам се, че съм назад с новините и вероятно не съм по темата, но какво имате предвид за Радина?
Нали се раздели с Донков и имаше нова любов, аз последно това бях чела.

# 33
  • Галифрей
Не сме коментирали нищо от личния й живот.   Аз казах,че ми е слаба актриса от това което съм видяла от нея. После коментирахме в постановката която играе Медея ,че аз по едно време мислех да отида заради Велислав Павлов ама не ми стои права пред сцената 😁Това е.

# 34
  • Другата България
Ето това визирах
Тя тотално е изпушила в личен план,
Скрит текст:
не знам какво ще е положението на екран. Според мен Мария Каварджикова, Койна Русева и Вергов ще поддържат положението.
Но няма значение.
Просто любопитство, нищо повече.

# 35
Не сте ли я гледали в “Ничия земя”? Изглеждаше напълно срината и изгубила себе си. Външно също много се промени.

# 36
  • Другата България
Не, поне аз не съм.
Знам за проблемите с Донков, и се радвах, че се е отървала.

# 37
Според техни познати, с които съм говорила, Донков е този, който се е отървал и спасил. Със сигурност Радина звучеше и изглеждаше много отчайващо в “Ничия земя”. В социалните мрежи също изглеждаше като човек, който сериозно е сдал багажа ментално.

Ще видим довечера как ще се представи в сериала, на мен ми харесва като актриса, а преди години по времето на “Стъклен дом” и “Фамилията” беше страхотна мацка.

# 38
Мария е разкошна актриса, но първоначално са искали Цветана Манева да играе ролята на майката. А тя самата им е казала да вземат Мария. Имам очаквания, дано не се разочаровам
Сериалът е сниман май преди две години, а Радина тогава си беше с Деян т.е. би трябвало да е на център, че сега не е съвсем...

# 39
  • София
Проведе си се представлението с Радина. Надявам се да не е била болна, защото сума ти зрители прегърна тази вечер. 😂 Според мен добре се справи с ролята си и е заслужено номинирана за ИКАР.
Иначе имах възможност да видя устните и от твърде близо и наистина никак не изглеждат добре. Слагам ви и една снимка от преди да започнат.

# 40
Не знам колко е болна, просто това беше казано от Теодора Духовникова сутринта по БНТ, за да обясни защо в предаването при Георги Любенов са само тя и Койна Русева.

За момента играта много ми харесва, а подозирам и сюжета. Харесва ми и начина на заснемане. Доста повече ме грабнаха първите минути спрямо "Всичко за сина ми", тук имам очаквания, че сериалът ще е наистина хубав.

# 41
  • София
По-скоро май не и се е ходело в телевизията. 😂
Гледам и аз, с няколко минути съм назад, но ми е рано още да дам мнение.

# 42
  • София
И аз гледах сутринта интервюто. Сигурно не ѝ се е ходело, още повече че вечерта ѝ е предстояло да са играе Медея - роля, за която е казвала неведнъж колко я изцежда емоционално...
Филмът за момента ми харесва.

# 43
Харесва ми начинът на заснемане.

# 44
Засега малко скучно върви.
Иначе супер актьори, локация, заснемане, сюжет, обаче заспивам.

Общи условия

Активация на акаунт