"Те, вълните" - БНТ сериал

• 43 423
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Аз мислех, че само при мен е проблема със звука....ужасно озвучаване, да.
Бях увеличила на макс, и пак не разбрах някои неща, но няма да връщам и да го слушам отново.

Май правилно съм предположила - тайни от миналото ще изплуват, и няма как да няма любовна нишка в тях.
Третата сестра е успешна писателка, в ролята ще видим Койна Русева, а съпругът ѝ - Иван Бърнев.

# 61
  • София
Леле, какви имена само, хихихи.
Ами ако копират ''Big Little Lies'' би трябвало всичките да ни разиграват и да са еднакво в кюпа, ама все пак Надя щеше да се удави, така че тук трябва да е по-различно.

Любов е Радина.
Надежда трябва да е Койна.

# 62
  • Галифрей
Ужасно озвучаване да аз усилих на мах да чуя какво казват. Но така е в повечето бг продукции.

Не мисля,че Стефан е бил Надя ( и аз си го помислих) защото като го търсеше нямаше рани. Според мен я бутна от скалата.

# 63
Леле, какви имена само, хихихи.
Ами ако копират ''Big Little Lies'' би трябвало всичките да ни разиграват и да са еднакво в кюпа, ама все пак Надя щеше да се удави, така че тук трябва да е по-различно.

Любов е Радина.
Има нещо общо с " Големите малки лъжи " но надявам се да не е съвсем копипейст но ще видим . Лично смятам отново да си го припомня . 😊😊 Леко беше слабо озвучаването , но не е нещо ново за българското кино и телевизия , с едно увеличаване и лично аз нямах проблем , има други наши филми на който повече си пъна слуха да чуя какво казват . Ще чакам втората серия с нетърпение .

# 64
Лошият звук си е стар проблем на нашите филми. То и някои артисти така говорят. Особено пък Ивайло Христов.

# 65
  • Другата България
Откъде стана ясно, че Стефан е биел Надя?
И че тя е била жертва на домашно насилие?

А Стефан си умря, нали накрая го дадоха да плува в морето и бреговата охрана го намери.
Аз поне така разбрах, че това е неговото тяло.

Кошмарно озвучаване, да.
Правя паралел с “Майките“ - нищо общо.

# 66
Любов е Радина.
Койна е Вяра, а Духовникова е Надя

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 10:23 от Г-жа Рамацоти

# 67
  • София
Хм, не дадоха ли как в миг на просветление по-скоро Надя си спомня тялото на Стефан в морето и за това тя скача?
Ако са открили труп водолазите явно е било баш на финала, последните секунди ама тази сцена която аз описвам е свързана с Нада и е малко преди това.

Разбира се, че може и той да я е бутнал, ама все пак той е мъртъв, а не тя. Трябва да има нещо повече от това. И не толкова логично.
А иначе, дори и да не я е биел не им е била читава връзката и ясно редовно са се карали. Вергов беше нервак. Вижте как се държеше пред всички, а после насаме с Люба как и съскаше.

Така де, бързо пиша и без да искам смених имената на Койна и Теодора. Поне Надя си я запомних в епизода, както и Стефан.
Радина е Любов
Теодора е Надежда
Радина е Любов
Мария е София
Вергов е Стефан

# 68
  • София
Слабичко беше, очаквах много повече. И на мен Радина ми хареса най-много. Днес трябва да ме черпи. 😂

# 69
Пълен потрес. Ужасно озвучаване, Претенции. Няма ясно разказана история. Играят маниерно. Непрекъсната досадна музика. Няма да продължа с гледането. На фона на страхотни чужди сериали - това нещо е срам. За съжаление не винаги децата на талантливи родители наследяват техния талант - визирам Александър Морфов и дъщеря му, която явно се учи как се прави кино в този сериал.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 22:45 от Tilda.M.

# 70
  • Другата България
Дадоха си направо как намериха тялото на Стефан.
И не са водолазите, защото то си плуваше над водата.
Бреговата охрана. Тези, които го търсеха с лодките.

Аз не мисля, че от капките кръв може да се правят изводи кой кого биел и кого не.
Може Надя да е била насилницата, знае ли човек.....Blush
Прекалено рано е за подобни заключения, поне за мен де.
А може и така да е.

# 71
  • София
Сега си върнах пак финала.
Ами пропуснал съм, ама аз едновременно гледам и футболен мач.
Значи вижда се много ясно трупа на Стефан в морето (но от птичи поглед)
Обаче сега не знам дали Стефан в близък план в морето като труп е това което си спомня Надя (потапяйки се във ваната в опит да си спомни или като преследващ я кошмар) или е просто нарочно насложен монтаж от режисьора. И да ни дават Стефан като вече открит труп на фона на драмите на Надя в банята.
Тя видяла ли е Стефан и тя се е хвърлила да го спаси или двамата са се сборичкали и заедно са паднали?
Имало ли е трети човек? Истинския убиец?
Стара любовна тайна в семейството ли е причината?
Ако е това трябва да е Вяра, не случайно я дадоха на финала на епизода на фона на всичките тези кадри...
И видях, че тя има кръв по дясната страна на лицето и. Май, май нейния съпруг я бие.

# 72
Иска ми се да коментирам, но почти нищо не чух. Напрягах се да чуя и въпреки усиления звук, не успях. Може би ще го гледам, но на запис, за да мога да връщам.
Хаотичен е, но мисля, че нарочно е така заснет.

# 73
  • Другата България
По-вероятно е тя да е жертвата на домашно насилие, а не Надя.
Така вече съм съгласна.
Иска ми се да коментирам, но почти нищо не чух. Напрягах се да чуя и въпреки усиления звук, не успях. Може би ще го гледам, но на запис, за да мога да връщам.
Скрит текст:
Хаотичен е, но мисля, че нарочно е така заснет.
И запълвай пропуските ни. Blush

# 74
  • София
А майката какво чу тогава в горната стая?
Това си беше семеен скандал и нещо се буташе и хвърляше. Бая смущаващо беше, а Мария така го изигра все едно не беше за първи път...

Общи условия

Активация на акаунт