"Те, вълните" - БНТ сериал

• 43 449
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Промото за днес

https://www.facebook.com/te.vylnite/videos/1057479526271833

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 11:31 от Иля

# 676
  • Другата България
Не е ли довечера?

# 677
  • София
Ох, вярно, че днес е събота.
Мери, поправям.

# 678
  • Бургас
Погрозняла е Радина. Беше много симпатично момиче, но май и нейния характер не бива покрай връзката и с Д.Д. Гледах някакво интервю с нея, от там си направих някакви изводи. На това момче само ще му навреди според мен.

Иначе очаквам с нетърпение довечера.

# 679
  • ту тук, ту там
Кой целува Никола в промото, Люба ли е това?

# 680
  • София
Люба, там няма изненади.

# 681
Гледах промото на епизода. Видях, че когато полицията оглежда щетите след пожара, Никола изглежда така, все едно е бил в епицентъра на пожара, а знаем, че той гледаше в края на миналия епизод, как ресторантът гори.

# 682
  • ту тук, ту там
Люба, там няма изненади.

Точно защото очаквах, че е нещо изненадващо, не бях сигурна.

# 683
Гледах промото на епизода. Видях, че когато полицията оглежда щетите след пожара, Никола изглежда така, все едно е бил в епицентъра на пожара, а знаем, че той гледаше в края на миналия епизод, как ресторантът гори.

На мен ми се стори, че този, който гледаше от мотора и е запалил пожара е Сорен. Или както там се казва наркопласьора...

# 684
Малко филър? Има поне 2 мл. и е като патица в устата. Добавя и още.
много си е добре. Днес ми попадна снимана в някакъв сайт за дрехи ,не мога да го намеря отново да постна. Там устните й бяха сочни и й ходят,придават й вид на леко нацупенка,което й отива. Може би в сериала са много скоро направени и стоят оточни .Мен ако пита и едни цици 250-300 сс да сложи ще е идеална.

# 685
  • Бургас
Не и трябват силикони, а да си върне живеца в очите и усмивката. Ще стане и тя като всички останали- излязла от конвейра.

# 686
Стига с тия силикони и филъри, каква е тая глупост да си мислиш, че ще си промениш живота като се наблъскаш с химия . Не се ли виждат в огледалото колко смешни и перверзни изглеждат всички .

# 687

На мен ми се стори, че този, който гледаше от мотора и е запалил пожара е Сорен. Или както там се казва наркопласьора...

Не е той, Никола е. Със същата риза е.

# 688
Много ми хареса епизода,
Малък обзор от мен:
Убиеца не  е Никола, за децата браво на всички, които заподозряха  малката София.
За мен в предпоследния епизод няма да ни покажат толкова явно убиеца, за това изключвам Никола.
Само че за малката София си го мисля същото.
Детето е намесено  по някакъв начин, но продължавам да мисля,че убийцата е голямата София.
Разбра се какво крият Надя и Вяра.
Те издават майка си, а бащата за мен се е самоубил наистина.и те обвиняват себе си.
Най разгадани  са за момента Вяра и Алек.
Тяхната сюжетна линия се разбра напълно за мен.
Изстрела в края на епизода......браво!

# 689
И на мен ми хареса този епизод.

Все още не ми е ясна напълно историята между Люба и Стефан. И ми е много странно, че за толкова време Надя не е разбрала що за стока е Стефан.

Общи условия

Активация на акаунт