"Те, вълните" - БНТ сериал

• 43 452
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Аз мисля, че Надя е убила мъжа си. И по-малко вероятно да е София. Децата не мисля, че са. Койна и Радина са перфектни. И на мен този епизод ми беше най-интересен

# 661
На мен сцената между Люба и Надя, след като Надя разбра за връзката на Люба и Стефан ми беше мнооого слаба. Особено в играта на Духовникова. Въобще не почувствах гняв и разочарование, характерни за такова предателство .
Не мисля, че на Радина и коства усилие тази роля,тя все едно играе себе си,ако съдя по представянето й навремето в някакво реалити. Просто ролята й приляга и й отива.

# 662
На мен тази сцена със снимката, която Надя даде на Люба и й каза повече да не се появава в живота й, беше много странна, слаба и безсмислена.

Единственото нещо, което мен ме кара да мисля ,че Надя може да е убила Стефан, е нейната амнезия и това, че тя не помни нищо. Все едно съзнанието й е изтрило този кошмарен спомен. Също така се връзва, че Люба откри Надя във водата.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 10:08 от Janice_

# 663
Аз започнах да подозирам Никола за убиеца на Стефан. Представете си вариант, в който Стефан му се обажда вечерта, за да му иска пари , че е загазил и ресторантът няма да може да отвори и Никола, който толкова надежди е хранил за ролята му в ресторанта да е агресирал и бутнал от скалите.

# 664
Не мисля, че на Радина и коства усилие тази роля,тя все едно играе себе си,ако съдя по представянето й навремето в някакво реалити. Просто ролята й приляга и й отива.

И аз така мисля. По-скоро играе близък до себе си персонаж, отколкото да е чак толкова добра актриса. Базирам се на странични впечатления за нея, интервюта, обществени клюки, реалитита.

На мен също ми хареса последния епизод, имаше рязка разлика от предишните три. От темата разбирам, че се дължи на нов режисьор. Ами браво на него, той да беше направил целия сериал.

От къде стана ясно, че Надя разбра за връзката на Люба и Стефан?
Тя избесня, защото видя на снимката Люба със Сорай-или-както-му-е-там-името, а нали я беше питала дали не познава бияча на Стефан и Люба отрече.

# 665
  • Glasgow
Покрай кибрита май. Нали беше в хотелската стая (след 40 дни този кибрит още там🤣🙈)

# 666
  • Галифрей
Разбра от кутийка с кибрита.

# 667
О, бях забравила за кибрита, да, вярно.

# 668
Това е брандиран кибрит на хотела, нали така.

На мен ми харесва как играе Радина, освен това е хубава, с хубава фигура, но лицето си го е съсипала. Тя сега не е ли с онова хубавото момче от Народния,  Пламен Димов. Не съм много наясно с актуалните клюки.

# 669
  • Glasgow
А, аз не съм забелязала, че е брандиран. То тогава нищо не доказва 🤷🏻‍♀️

# 670
  • Враца
Ами, видя и разпечатките от хотела със стая за двама. Видя кибрита и е "вързала жицата", че това е вторият човек от стаята.

# 671
Според мен недвусмислено стана ясно, че са имали връзка, подмятаха се нещо из стаята жизнерадостно, доста неуместно за момент, в който чакат мафиоти да донесат пари.

# 672
Персонажът на Надя ми е много заблуден. Тя все едно не живее тук и сега, няма идея за нищо. Ресторантът им е затъвал от години, Люба знае за това, майка й също, дори помага, а Надя няма никаква идея какво се случва.

# 673
На мен Радина ми харесва в лице,не виждам чак толкова да го е "съсипала" от малко филър в устните ,а и за ролята й подхожда.

# 674
Малко филър? Има поне 2 мл. и е като патица в устата. Добавя и още.

Общи условия

Активация на акаунт