Гъбички при бременност

• 208
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте мами, навлизам в четвърти месец и разбира се ми правиха изследвания кръв и урина. Докторката ми спомена, че ако има нещо притеснително ще ми се обадят, аз въпреки това видях онлайн резултатите и ме притесни, че имам положителни кетонни телца и белтък в урината. Обадих се на акушерката и ми съобщи, че няма нещо притеснително, но от вагиналния секрет излязло, че имам гъбички, а аз нямам никакви симптоми. Нито сърбеж, нито някакъв дискомфорт, нямам течение и т.н. Преди съм карала вследствие на лечение с антибиотици и знам какво е усещането, но сега нямам нищо. Вие как бихте ме посъветвали, да предприема ли лечение или е ненужно на този етап?

# 1
  • Телиш/Плевен
Вие как бихте ме посъветвали, да предприема ли лечение или е ненужно на този етап?
Съвети дали и как да се започне лечение може да даде само наблюдаващият бременността гинеколог. Ако имаш съмнение в достоверността на резултатите, можеш да повториш изследването в друга лаборатория.

# 2
  • София/Севлиево
Аз бих се притеснила за кетоните.Като бях бременна развих гестационен диабет и много изкъсо ме следяха.Ендикриноложката,при която ходех,ми каза че количеството кетони трябва да е максимум 1-2, защото иначе било опасно за бебето.На ваше място бих направила консултация с ендокринолог, който работи с бременни.

# 3
Аз бих се притеснила за кетоните.Като бях бременна развих гестационен диабет и много изкъсо ме следяха.Ендикриноложката,при която ходех,ми каза че количеството кетони трябва да е максимум 1-2, защото иначе било опасно за бебето.На ваше място бих направила консултация с ендокринолог, който работи с бременни.
Да аз за това се притесних, но ме увериха, че било от това, че не съм пила достатъчно течности преди изследванията. Иначе глюкозата ми е в норма

# 4
Гъбичките са много опасни за бременна жена, лекувайте се на време. Имах в 8 месец, нямах никакви симптоми, нямах абсолютно никакви неудобства и пак излезнах с бактерия. Пийте си антибиотика и бъдете спокойна, няма да ви изпишат такъв да навреди на плода ви

Общи условия

Активация на акаунт