Отговори
# 15
Честит Рожден ден, Неса!

Ето ни нас в унисон със заглавието на темичката  newsm08
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82838&photo=29
За килцата - имам да свалям 1кг, за да си върна тези от преди да забременея + оше 2 кг, за да си върна формичката  Mr. Green Но нещо въпреки непрестанните разходки и факта, че се сещам да ям, когато започне да ми премалява, не мърдам и това е  newsm78 Да са ни живи и здрави бебоците, пък с килцата ще се борим. Аз знам една диета, с която свалих 10 кг още като студентка, ама звучи малко смешно. Изпробвана е и ако се наложи пак ще я прилагам.

# 16
  • София
Omni, Lovi, благодаря, че питате за мен Simple Smile

Момичета, нямам време за нищо, с това хранене по цяла нощ много се изтощавам. Само влизам да кажа хай и още, че Димитър е 7,900, 65 см., прираст за 5 седмици 800 гр. и 1 см. Радвам се, че за сега не задържа на тегло (което по принцип се случва при алергичните деца).

Целувки от мен, отивам да храня.

# 17
За килцата имам 4 отгоре и се надявам да ги сваля като спра да кърмя.
Да ви се похваля бяхме една седмица в Гърция с децата. Пътувахме с кола и ходихме чак до Атина. Бебка се държа прилично на отиване, нооо навръщане вече и дойде множко. Ноо вече два дена сме вкъщи и тя се успокои

# 18
Забравих да ви почерпя за новата ни кола! Вчера татито ни повози, но нещо на Стела не й хареса  newsm78 защо така не знам, дали защото беше тъмно вече и необичайно за излизане или защото мирише доста силно на ново.. не знам, ама татко й се закани, че ние двете ще се возим отзад в старата, ако прави така!

# 19
Привет и от нас!
Снощи нета ме изнерви тотално-бааавен,бааавен,направо ми скъса нервичките.Почвах няколко пъти да пиша и аха да го изпратя все нещо се прецакваше.Та се отказах на края.А тази сутрин докато сколасам с домакинската работа,то станало 100 часа.Ама най-накрая Виктория заспа и аз се паркирах прид компа,та да се отчета за прегледа.Та ходихме вчера при доцент Балев и направо камък ми падна от сърцето-нищо ни няма!!! Grinning Всичко си е наред с тазобедрените стави,ъглите си били нормални,ябълките са над 50% в ямките,абе...здрави сме.Така се бях притеснила,ама слава Богу всичко е наред!!!  Praynig

Несса,честит ти ден рожден!!!Бъди жива и здрава и безкрайно щастлива!Много,много радост и семейно щастие!!! newsm59

Кръц,благодарско за чудната темичка!  bouquet

Мирка,аз всеки път след като са ни били ваксина съм къпала Вики.Просто не знех,че не трябва да се мокри,а и педито нищо не ни е казвал.Не е имало проблем и при трите приема.

Ние откакто почнахме да се дохранваме с АМ,започнахме да спим по цяла нощ,без да се събуждаме.Един-два пъти се случва да се разбута в просъница,ама бибата спасява положението и заспива веднага.Явно наистина е било гладно милото,а майка му,умницата го е наливала с чай през нощта...Толкова ми е съвестно... smile3538
Sleepe и аз съм така с килцата,не се притеснявай.Ям 2 пъти на ден-преди да изляза и после чак вечерта,изминавам N на брой километри,не се спирам в общи линии в къщи,а като съм заковала на това 59,няма мърдане и това си е.Като забременях бях 57,но това все пак беше зимата,а иначе преди нея си бях към54-55,така че има какво да се желае.Но...като спра да кърмя,тогава ще му мисля.
Айде да изчезвам аз,да стягам лимузината и пак да хукваме,докато не ни е настигнал урагана,дето толкова го говорят по новините!!!

# 20
Здравейте и от нас с Али!  Hug
Кръци! Толкова хубава и пролетна темичка ни направи! Супер си и по темичките и на снимка!  Laughing Русенски мами, много сте хубави, браво на вас, че сте се събрали!
Неса! ЧРД! Бъди здрава и много щастлива!!! newsm51
Слипи, голям е сладур Калоян!  Grinning
АИР, много се радвам за вас! Дай Боже така да продължава Ради и да увеличава интервалите през нощта!  Party
За сядането: частния педи каза, че вече можем да ги слагаме по малко седнали.
За килцата: още съм +8 от както забременях, а ако сваля 10 ще бъде още по-добре. Еееех, мечти, мечти...  Flutter
Приятен ден на всички!  Heart Eyes

# 21
Кръц   bouquet

Русенските мами - много сте готини! дайте още снимки  Wink

matsa - много се радвам, че преглед при ортопеда е минал повече от добре

AIR   надявам се, че имате напредък. На мен също не ми дава сърцето да я оставя малката да се дере. Важное че има светлина в тунела  Hug

Didita4u   - бравос на Митаче  Peace

За нас - не ми се говори! зъби ли са, какво е  Rolling Eyes
Честит Рожден Ден Nessa! Бъди винаги желана и обичана жена и майка!

# 22
Ей, Матса! Много хубави новини!!! Браво! Радвам се, че си спокойна вече и че Вики е добре!
Омни, време е за зъбки, да! Ами на мен ми расте от 3 дена мъдрец и ужасно ме боля. Доста си е неприятно това никнене на зъби...  Confused

# 23
Честит роджен ден, Неса  Hug

Здравейте и от нас !
Вчера цял ден бяхме на разходка, но днес явно ще сме си в къщи. Малката общо взето е добре - вече оздравя (още малко се усеща, че диша по-тежко, но нослето и преди й се запушваше честичко). Храниме се с АМ на Хумана и много й харесва - е, това съвсем не означава, че яде много, но пък колкото толкова - злоядо ми е детето  smile3542
Само как се е научила да се плези и едновременно с това да си прави балончета  ppp ppp  Monkey Колкото до килцата - изобщо не сме дебели и има доста да ви гониме   Animal Snail  Animal Snail

# 24

НЕССА,4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Вени,4естита кола.Със здраве да си я карате.
Кръци,мерсаж за сладката теми4ка.
За килата не ми говорете,голям резил.И сега с изпитите не спирам да нагъвам сладко та незнам къде ще му излезе краят Embarassed

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 11:35 от friki

# 25
Мамчета здравейте и от нас с Иванет!
Поздравления за хубавата тема-благодарности на Кръц!
На всички които имат повод-Честито-  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet
Влизам за малко,за да ви подстетя за нас и да не ни забравите.Все по рядко ми се отдава възможност да пиша ,но ви чета редовно.Скоро ще ходим на консултация и ще вляза за да се похваля или оплача от малката Диванетка-вече това име и подхожда повече. Crazy
При нас всичко е в рамките на нормалното-като ви чета и виждам че няма какво да се притеснявам,и че всичко случващо се е нормално.
Тъжно ми е че не намирам време-но имаме малко семеини проблеми,които дай Боже скоро да отминат и да се поуспокоя.Ако ли пък не ще търся утеха при вас-че ще ми е нужна. Cry Cry Cry
 Cry
Дано няма болни сладурковци и тъжни майчета.Много целувки от нас!
 Kissing Heart

# 26
  • Виена
Здравейте  Hug Hug Hug
 Неса,Честит Рожден Ден!!!Здраве,Късмет и Щастие  ти пожелавам!

Кръци мерси за темичката  bouquet 
 Заглавието е много сладурско  Blush
 Ние вече се храним в столчето за хранене и му е голям кеф.Давам му и на него една лъжичка и пада голямо блъскане и голям смях CrazyМъчих се да кача филмче на google ама не става,чаках сигурно 30 мин.и накрая ми даде някаква грешка Close
 Ние вчера си изпратихме гостите.Ама те бяха големи късметлии.Днес тука вали сняг и е голям стуууд,а те уцелиха супер време!
мамичка   дано проблемите отминат много бързо!Ние сме насреща не се притеснявай да споделяш с нас:hug:
 Ставам,че бебко се събуди

# 27
 newsm59Несса![color=red] Да си здрава, много щастлива и уважавана мама![/color]

Кръц, мерси за темата newsm51

не съм се вясвала няколко дни във форума и сега ще ви се отчета: в четвъртък сложихме 3-ия Пентаксим на Криско, мина добре, а той е с идеалните мерки 6.750кг и 67 см Embarassed/на мама манекена/, което значи 1 см и 400гр за 1 месец...
В петък ходихме с таткото в Смолян, на моята среща на класа и си изкарахме много готино.  ura-сега има да ми държи един месец smile3534Само дето не ми хареса как се строи навсякъде /особено гадно ми е за Пампорово, което беше супер девствена красота/, а нищо старо не се поддържа както трябва...Мирка, надявам се следващото ми ходене да не е след много години като сега , и да се видим там...
От събота сме във Велинград и се прибрахме едва снощи, но подробности после, че ревльо вика.

# 28
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕСА! НАЙ - ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ!

Благодарности на Кръци за хубавото оформление!   bouquet Харесва ми заглавието, макар и ние да не сме с дебело дупе  Mr. Green

# 29
Неса, Честит рожден ден да си жива и здрава, само да те радват у вас  Hug Heart Eyes  bouquet може и да почерпиш

Вени, честита кола и аз ще черпя за нова, ама старо-нова  Crazy

Уф не знам откъде да започна общо взето предната неделя, девера ми блъсна нашата, прибирал се от купон спал три часа и се качил  smile3511 smile3515 smile3516 съотвено алкохол му показало,застаховката не важи  Crossing Arms  та и ние с нова  Tired ама старата си ми харесваше  smile3514 нали аз съм я избирала  Wink За капак в петък ми се обадиха и ми казаха че я нямало пред входа  smile3511 излизам на терасата няма я верно, блъсната кола не може да се подкара откачих звънах на полицията, ченгето и то притеснено казвам му че имам бебе  и т.н. оказа се че общината я е прибрала на някакъв паркинг, защото не била в движение и без номера smile3506 та днес ходих и с тях да се разправям, щото нали аз собственик,не знам влязла съм хептен у края на черната дупка и не знам как да изляза, на кого нещо направих да му се невиди  ooooh! та така  весели работи покрай мен  Crazy

спирам че стана дълго  Blush

Общи условия

Активация на акаунт