Звездни Компромати- март'25

• 342 405
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Ивайла Бакалова
Скрит текст:
Райна в Ирландия
Скрит текст:
Мария Петрова
Скрит текст:
По повод Дара Екимова - и аз я харесвам. Не съм музикален капацитет, за да оценявам таланта й с категоричност, но има хубави песни, които слушам с удоволствие. Баща й също харесвах навремето, но към днешна дата не мога да посоча повече от една-две негови песни.
Споко Бърди, те и тези, които я наричат бездарна не са с кой знае каква музикална култура.

# 2 446
  • # супернатурална #
Много по-добре и седи на Мария тъмната коса, с русата плява беше заприличала на Марулка от "Часът на Ванката"

# 2 447
За гардероба на Мария - според мен тениската е YSL, чантата и колана Hermes, а дънките (поправка) също YSL

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 18:00 от Мануна

# 2 448
Не зная доколко Вихра се е притеснявала да оставя Ава с алкохолизирания Иван, но преди трясъка в рая нон- стоп обясняваше, как Иван води детето на градина (а тя си отспива), пазарува и въобще се грижи за всичко в домакинството.
Едва ли не е знаела за проблема му. Широко затворени очи е било положението явно.

# 2 449
Кой измисли, че Ирина е излекувала Ванко от алкохолизма? Тя си го е взела алкохолик. Той е решил да спре, а тя е държала бира в хладилника. Омагьосан е от Ирина и така е ок. Той наистина се чувства прекрасно с нейните манипулации.
Ава няма как да спре контакти с баща си, който продължава да плюе Вихра, защото парите за образованието и ги дава той. Но си е проличавало на снимки дори колко недолюбва Стринка.

# 2 450
  • Glasgow
Кой измисли, че Ирина е излекувала Ванко от алкохолизма?
Той

# 2 451
Гледах интервюто, но не видях никъде да хекйти Вихра. Каза, че не желае да се зарича, но не смята, че ще възобновят отношенията си с нея.

# 2 452
  • Mediterraneo
Ники Кънчев и Васил Найденов
Скрит текст:

В. Найденов
Скрит текст:

Мариус
Скрит текст:

Голямо жълто пиле
Скрит текст:

# 2 453
  • на село
Слушала съм Бачорски по интервюта - сладкодумен е и хитър. Знае как да направи добро впечатление. Ся, дали е вярно това, което говори, е друга работа. Но, дето каза някой - работи си човекът, не сме чули да краде. Между другото, тя навремето се беше юрнала по интервюта, но той май дръпна някакъв финансов механизъм и я спря. Взе ѝ колата, също и апартаментите, в които тя живееше и отдаваше под наем, бяха купувани от него.

Гледах интервюто на Иван - беше много пестелив на думи за Вихра, не чух да я плюе, каза само, че се е опитала да отчужди детето от него. Което си беше истина.

# 2 454
Външният вид на Бачорски ми е несимпатичен, но поведението му в ХК ми е особено симпатично - умен, има прекрасно чувство за хумор, добре възпитан.
И на мен той ми е симпатичен в предаването.

Онзи ден купуваха обикновена Кенгуру количка, щото Стокето много тежало. Та, докато Атанаска снимаше и казваше как не. Е направила добър избор за количка, а сега таткото ще има да бута по-лекичка, той я поправи и каза че баба Сийка ще бута, щото тя го гледа едва ли не най-много.

Няма лошо, нека си излиза и купонясва(непонятно беше за мен как отиди на дискотека 7 дни след раждането, тогава се предполага че има още лохии, Head Band )но явно се чувства повече от добре, за да го прави.
Само не знам младите момичета, уанаби Бачорска, какъв пример взимат от нея, защото има много които я възхваляват.

Отделно след раждането започна ремонта на студиото, много удобно време, Mask .

Честно казано предпочитам да гледам тях, отколкото Мария например.

Миналата седмица видях Мариана Маринова, изглеждаше мнгоо добре и беше много възпитана на живо, а винаги ми е изглеждала надменна и с ужасно тяло (мисля че тя е първата, която си направи лифтинг на дупето)

Дупето на Моника изглежда криво,
Скрит текст:

# 2 455
От началото на тази година Илон Мъск е баща на 12 деца.

Основателят на Тесла има деца от три различни жени, раждани в продължение на две десетилетия. Първото му дете се ражда през 2002 г., а последното му бебе се ражда в началото на 2024 г. с партньорката му Шивон Зилис, изпълнителен директор на Нейралинк.

52-годишният Мъск и 38-годишният Зилис посрещнаха бебето си в началото на 2024.

Мъск тогава потвърди раждането на детето, но отрече слуховете, че го е криел.

“Що се отнася до “тайно бащинство”, това също е невярно”, каза той. “Всички наши приятели и семейство знаят. Липсата на прессъобщение, което би било странно, не означава “тайно”.

Милиардерът има деца от още две жени.

Мъск посреща първите си шест деца с бившата си съпруга, за която е женен от 2000 до 2008 г. - писателката Джъстин Уилсън, между 2002 и 2006 г. - двойка близнаци на име Грифин и Вивиан, родени през 2004 г., а две години по-късно двойката има тризнаци - Кай, Саксън и Дамян. През април 2022 г. Вивиан подава молба за законна промяна на името и пола си и заявява, че вече не желае да бъде свързана с баща си, според съдебните документи.

През 2020 г. канадската музикантка Граймс ражда първото си дете от Мъск - син. На следващата година бившата двойка посреща дъщеря Exa Dark Sideræl (наричана също Y) чрез сурогатно майчинство, а по-късно и Техно Механикус през 2023 г.

Граймс и Мъск се разделят и събират общо три пъти за връзката си, която започва през 2018 г. Граймс, чието истинско име е Клеър Баучер, е канадска музикална изпълнителка и звукозаписен продуцент. Тя описва връзката си с Мъск като отворена.

Същата година, в която се ражда дъщерята на Мъск Y от Граймс, Зилис ражда и близнаци.

Не е имало публични коментари относно смесеното семейство и съвместното родителство.

В началото на 2024 г. Зилис и Мъск посрещат третото си общо дете. Бебето, чието име все още не е оповестено публично, бележи общо 12-ото дете на Мъск.

Източник: EVA

# 2 456
Може ли някой, който е гледал и двете версии на интервюто на Иван да каже какво точно е казал за Вихра?

Намирам Вихра за посредствена, глуповата и излишно шумна. Смешна.
Стрина пък ми е толкова фалшива, че не мога да ятърпя. Иначе визуално изглежда добре, някои статуси също й се получават, но тоя фалш да излезне някаква ... и тоя противен провлачен тембър, браво на Иван,че го търпи без алкохол.
Иначе великата им история за спасяването, разказана веднъж - впечатли, втори път - пак добре, но всеки път - втръсна.
Истината е, че той е поискал, заради Ирина и близките си да спре да е тоя алкохолизиран боклук, а докато е бил в бясна абстинецния Ирина е била до него и му е сменяла потните дрехи - което е похвално от една страна и от друга нормално да го правиш за човек, който обичаш или с който си се хванал.

Ако Иван още хейти Вихра, не му прави чест по ред причини. Но най-вече той е бил с нея по една или друга причина, ако за него това е грешка, нека я носи с достойнство, а не всеки път да носи вибрацията, че тя е проста харманлисйка селянка... И такава да е, защо си се хванал въобще с нея? Имаш дете от нея, трай! Да припознаваш чуждите деца и да говориш "ние имаме 4ри деца; нашите деца; големия ми син; и пр. не е достатъчно.
По-добре по-малко се бий в гърдите за 2те ти доведени деца, пък спести унижението  на родното ти дете, отколкото да лалаш какъв велик баща си. Да не говорим, че 2те деца на Ирина си поддържат връзка с истинския баща, който кой знае как се чувства от патосите на Иван.

# 2 457
  • Glasgow
Жаки, вече май са му 14 децата 👬🤰🏻👭🧑‍🤝‍🧑👩‍❤️‍👩👫👬👫

# 2 458
Присъствието на Преслава и мен ме изненада,но скоро видях снимка на прегърнати Анелия и Емилия,та явно томахавките се заравят една по една.Едно време в триъгълника Анелия,Емилия и Коко,най-симпатична ми беше Анелия.А и Емилия тогава  в няколко интервюта обясняваше колко лош човек е Анелия-жената не стига,че зарязана ами я и набедиха,че е лоша и им създава проблеми във връзката.Към днешна дата вече като видяхме Анелия какво представлява явно не са били празни приказки на Емилия.

Е кво да не ги ьзаравят, то тия мъже техните са общи, всички си ги менкат. Вижте, че първо мъжът на Светлана бил с Мария уж, докато оная бременна, а сега Светлана тръгнала с бившия на Мария, според клюките. Какво да се карат жените, 30 човека се въртят на суинг в тия мутро-чалгарски среди Simple Smile)

Абе Вихра била селянка, Иван, извинете ме, с какво супер интелигентно се е проявил? Ирина всички я мразим, но е факт, че явно го обича, щом е била до него.  Друг е въпросът, че е толкова манипулативна, че кой знае каква е реалността, сигурно ежедневно му го повтаря и вменява и го е сугестирала. Тя си остави супер малко дете, за да влезне във ВИП-а. Аз тогава нямах деца и не го намерих толкова шокиращо, но сега като знам какво е дете на годинка, си ме потриса.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 18:27 от MariyaHris

# 2 459
Тези дни четох, че Граймс е много разочарована и ядосана  от Мъск, той не ѝ отговарял на обажданията, а детето било болно.
Много долно, ако е наистина така!!!

Явно музикантката отчаяно се опитва да се свърже с милиардера и използва неговата социална мрежа, в опит да привлече вниманието му.

„Не давам никакви подробности, но той не отговаря на текстовите ми съобщения, нито на обаждания или имейли и пропуска всяка наша среща, а детето ни ще страда от увреждане през целия си живот, ако не отговори възможно най-скоро, така че имам нужда той да отговори, по дяволите, и ако трябва да окажа обществен натиск, тогава предполагам, че това е мястото“, добави още тя.

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/130620-grayms-obvini-ilon-mask … -na-deteto-im/amp

Общи условия

Активация на акаунт