Звездни Компромати- март'25

• 342 372
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 460
Оооо за Граймс и Мъск много мога да пиша. Този човек й взе децата и я смачка, водиха битка, но той е с несравнимо по-огромен ресурс, психически я смачка. Тя напоследък дрънкаше, че щели да живеят всички заедно със сегашната му жена, за да отглеждали заедно децата. Тя е против и Мъск да влачи Екс по медиите, но на него не му пука, не показва никакво уважение към нея като към майка на децата му. Тотален фрийк и мнооого жесток спрямо нея, а тя, според мен, се смачка и пречупи. Той е забременил другата, без Граймс да е знаела, паралелно. Изобщо фрийк шоу, жал ми е за децата, въпреки супериорните си гени(пиша го саркастично, защото Мъск е вманиачен в гените си и тяхното разпространяване), ще израстнат без нормален усет за семейство, стабилност, обич.

# 2 461
Самият Мъск наскоро каза, че най-големият недостатък е емпатията.

Колкото до Ирина и Иван, започвам да мисля, че тя леко е спасявала себе си чрез него, защото и тя има флиртове с алкохола.

# 2 462
Това ми напомня на Филип Плейн и Лучия, той също е много могъщ (в сравнение с нея) и си прави каквото иска с децата.

# 2 463
Мария изглежда като недохранени дете. Ако качи малко ще е добре. Иначе на мен дрехите ми харесват.
Дара е среда певица - нито без талант, нито нещо особено. По баща й не знам какво толкова се прехласват - ако не беше починал така никой нямаше да го помни. Лекенце, вероятно има хора, които го помнят. Чак невероятни музикални постижения не помня да е имал.

# 2 464
Това ми напомня на Филип Плейн и Лучия, той също е много могъщ (в сравнение с нея) и си прави каквото иска с децата.

И аз обичам богатите мъже, но в едно семейство е много опасно  дисбалансът да е толкова голям.

# 2 465
  • Варна
Голямо жълто пиле
Скрит текст:
Жилетката на пилето ме кара да се усмихна! Грее като слънце.

# 2 466
Мъск е постъпил адски гадно и с първата си жена, с която имат 6 деца (първото е починало от синдром на внезапната детска смърт като бебе, трагедия). Та жената, загубила едно бебе и с 5 малчугана вкъщи, получила обаждане от Мъск, който кратко й казал, че е срещнал девствена английска актриса и иска спешен развод, за да се жени за нея. Много ясно, че емпатия у него няма никаква.

# 2 467
За Ирина и и Иван, проверката на времето-стабилен брак, бизнеса просперира, децата добре живеят, обгрижени, Иван дори физически изглежда свеж, щастлив, не пие. Ава получава всичкото внимание и финансова подкрепа и досега в университета.
Аз не виждам причина за хейт.

# 2 468
Никой не хейти Ирина и Иван, а че Иван продължава да кълве майката на детето си. Иначе всичко изброено изглеждат общо-взето нормални неща, кой да обгрижва децата, освен родителите… медали ли да им дадем?

# 2 469
За Ирина и и Иван, проверката на времето-стабилен брак, бизнеса просперира, децата добре живеят, обгрижени, Иван дори физически изглежда свеж, щастлив, не пие. Ава получава всичкото внимание и финансова подкрепа и досега в университета.
Аз не виждам причина за хейт.
Така ги виждаш ти нещата, аз имам друг поглед Wink
 Факт е, че Иван изглежда, а вярвам че се и чувства много, много добре със Стринка. Даже по интервюта( в последно време го канят заради Капките) чувам, че говори с нейни думи т.е. цитира я. Наистина е омагьосан. Зомбира го Стрина

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 19:58 от Г-жа Рамацоти

# 2 470
Аз бях писала  и преди, когато пак се нищеше темата за Иван и Вихра. Тогава ми беше много интересна темата, имах познато семейство по това време в сходно положение. Иван даде някакво интервю при Карбовски, още го има в нета. Всеки път когато са имали среща да се види с детето, Вихра му пращал съобщения от рода "първо ми плати каското на колата и тогава или лизинга или нещо сходно." Повярвах му тогава, вярвам му и сега защото съм го виждала едно към едно. Да, виновен е, че не я е обичал, бил е малък тогава, дискотеки, алкохол и друго... но е решил за себе си да се раздели с жена си ( все едно е единственото разведено семейство. Реално ако мм не ме обича и иска да се разведем - ми прав му път, няма да се моля). Та тя тогава е започнала да го изнудва.
Като гледам 15г по-късно той изглежда щастлив в личен и професионален план, значи решението за него е било добре. А за Ава, тя е била на 5-7г тогава, зависима е била. Пак в интервю е казвал, че 2-3 години след развода Ава си е искала да прекарва време с баща си и тогава вече Вихра не е можела да я спре..  за това и реално има прекрасни отношения с дъщеря си (негови думи).

# 2 471
Ами това не означава, че трябва да харесваме Ирина Simple Smile)) Иначе, много парадоксално, но имам чувството, че публичният хейт засилва връзките, хората се сплотяват заедно срещу всички. Много скандални връзки са наистина дълги. Например, кралят на Британия с Уилоу ли е каква ли е, Уди Алън с доведената му дъщеря и тн. Чарлс с Камила...Та може и нашият хейт към Ирина/Иван да е допринесъл за здравия им брак Simple Smile . Очаквам медал, защото наистина не мога да търпя Ирина, а и Иван ми е анти, а  най-противен и жалък ми е Андрей.

П.С. заради този парадокс, очаквам и Хари да изкара дълго с неговата Мегън.

# 2 472
Сега гледах Севда Шишманова при Лора Крумова. Много ми хареса, да е жива и здрава жената, започва филм да прави за атентата в Сарафово. Старата школа журналистика си личи, трябва по-често да я канят, не Иванчовци

# 2 473
Зорлем черното се изкарва бяло гледам. Не разбирам какво е това прехласване по Мария, която изглежда покъртително зле и в тяло, и в лице. Пък прехласване и по някакви мръснки дънки като на автомонтьор, които стоят доста зле. Сдъкван и изплют анимационен герой, това излъчва цялата й особа.

Дара Екимова смея да твърдя, че надмина успехите на баща си. Аз впрочем само една песен на баща й се досещам, "Мой свят". Не мисля, че Сленг бяха някаква уау група  и голям фактор в българската музика... Изглежда загубата на Дими е по-известна от самата му група.

Иван ми попадаше в някакви клипчета как се излага в "Капките", та останах с впечатлението, че нещо са го позакъсали откъм продуценство и пари. А това да обикаля отново телевизии с претоплената си житейска манджа само доказва това.

# 2 474
Сега гледах Севда Шишманова при Лора Крумова. Много ми хареса, да е жива и здрава жената, започва филм да прави за атентата в Сарафово. Старата школа журналистика си личи, трябва по-често да я канят, не Иванчовци
Да,харесвам я и аз

Общи условия

Активация на акаунт