Звездни Компромати- март'25

• 342 382
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 670
Иван според всичко споделено, отдавна е спрял да има интерес ( дори не чувства ) към Вихра.
И го е карал на самотек. Защо през годините не се е освободил от тази връзка и не е намерил нещо, което е по вкуса му, което му е интересно? Защото не е могъл. Но не защото е бил зает, а защото не е имал тоя живец. И затова да не вини Вихра, а себе си. Наистина май открива в Ирина някаква майчина фигура и се чувства прекрасно. Просто масово сме имали малко по-стойностно мнение за Иван, отколкото реално е стойността му.
Когато на някой нещо не му е наред, два пъти повече имам едно наум за партньора му. Така и за Иван.

# 2 671
Всеки сам носи отговорност за постъпките си , най-вероятно не е бил щастлив с Вихра , но ако и е пречил за работата е супер жалко .

# 2 672
  • Glasgow
Виждам, че вече и българска медия пише за този случай, за който в британските таблоиди пишат от седмица, украинка only fans моделка изчезва в Дубай след някакво парти и я намират след няколко дни потрошена и захвърлена на пътя. В болница е и все още не говори, но покрай това се пише отново за Porta potty партитата, в българската медия пишат, че е била на такова парти, в британските пишеха, че последно е споделила, че отива на парти с двама мъже от модния бизнес. Дано се съвземе момичето, а нашите момичета, моделстващи в Дубай да са по предпазливи къде с кого се срещат.
тук

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 08:13 от Jokerr

# 2 673
Добре, че е жива. Че като нищо можеше да е просто в графа "безследно изчезнали" .
Какво е това Porta potty парти?

Една интерсна комбинация за подкастване Grinning

# 2 674
Кошмар. То не е ясно на какво точно се навиват момичетата и как се озовават на подобни "партита"...

# 2 675
Съжалявам за това, което се е случило на руското девойче, ама да си слагаш сам голи снимки и да правиш секс за пари, на какви хора можеш да попаднеш, освен на извратеняци ? Не е на 5 да не знае какво прави и какви рискове поема. Дано накажат виновниците, но в крайна сметка, руският депутат добре го е казал - ако няма жена намерение да работи като простит*тка, да не се държи като такава.

# 2 676
Ех, че е красива тази Александра Heart
Скрит текст:

# 2 677
  • София
Ох, не ви ли омръзнаха тези "звезди" Иван, жена му, Вихра, Андрей. Дни наред ги дъвчете.

Наоми Уотс и дъщеря ѝ/сина ѝ Кай
Скрит текст:
Марк Антъни със съпругата си на Маями Оупън
Скрит текст:
с Джокович
Скрит текст:
Джъстин Бийбър
Скрит текст:
Гуинет П. за списание Family Style
Скрит текст:

# 2 678
  • Glasgow
Ех, че е красива тази Александра Heart
Скрит текст:
много е хубава тук. И за мен е цялата на татко си

# 2 679
И на мен като черти ми е много красива Александра Сърч. . Жалко, че не се поддържа, не си избира хубав цвят на косата, прическа... Малко грижа за лице, да озапти бръчиците. Връзва косата на кок и 'айде.

Богданска, никога не съм я намирала за красива. Преди корекциите - далеч от красива. След корекциите, не ми е красива, но определено стана ефектна. Излъскана.
Скрит текст:

# 2 680
Великолепна е поредната жена на Марк Антъни. Те и всички бивши бяха коя от коя по-красиви. Как го прави този човек не знам!

# 2 681
Толкова ми е анти Марк, че се чудя как ги хваща тези красавици.
Явно е добър в приказките.

# 2 682
  • България
Гледахте ли интервюто на Алек Болдуин и жена му, Хилария?

Накратко, в интервюто обсъждат дали ще има втори сезон на тяхното риалити шоу "The Baldwins". Алек се шегува, че е "Шоуто на Хилария" 🙄, а тя след това добавя: "Не, мисля, че ще видим, нали знаеш."

След това той пак се намесва, за да я поласкае: "Ще бъде страхотно. Ти си победител", което кара Хилария да се обърне и да го отреже, "О, Боже мой. Когато аз говоря, ти не говориш."

"Съжалявам", казва Болдуин и Хилария пак повтаря, докато ръкомаха, "Когато аз говоря, ти мълчиш." Тя се обръща с лице към интервюиращия и се шегува: "Ето защо просто ще трябва да го изрежем от шоуто." 😳

Направи ми впечатление как след това Алек се вторачва в камерата супер депресиран. И Хилария започва да се обяснява с някакви тъпотии за шоуто си, но никой не я слуша, гледат Алек как се отдръпва и отива да говори с други хора.

Ето и самото интервю, като 4.50 минута започва същинската част. Дори преди това той казва, че тя се радва той го няма и тя ще го изяде с поглед ..
https://m.youtube.com/watch?v=I_9AJqQXXCM&t=4s&pp=ygUmaGlsYXJpYS … iBpbnRlcnZpZXc%3D

Ето статията н български:
https://life.dir.bg/zvezdi/saprugata-na-alek-bolduin-publichno-g … udno-e-za-gledane

# 2 683
И на мен като черти ми е много красива Александра Сърч. . Жалко, че не се поддържа, не си избира хубав цвят на косата, прическа... Малко грижа за лице, да озапти бръчиците. Връзва косата на кок и 'айде.

чак пък да не поддържа - съвсем добре си изглежда жената. и проблем с бръчките не виждам, не е нужно всички да са пуйки в лицето. даже е младолика.
принципно не я харесвам и не я намирам за красива. лигава ми е, но прекалявате.

# 2 684
  • София
Нова нещо са сгафили в ефир с изскочили цици 😅🙃

https://www.facebook.com/share/v/151fCQgcev/

Общи условия

Активация на акаунт