Звездни Компромати- март'25

• 342 382
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 655
А Иван и Андрей защо останаха без работа?

# 2 656
Изгледах и Вихра при Миглена Ангелова преди 2 години, израснала е, нищо лошо не каза и за Ирина и за Иван, въпреки че Миглена я провокира. Изглеждаше наистина да е в мир със себе си.

# 2 657
Преслава си ходи с ментета .

И аз също...да не съм луда да давам хилядарки за парцали.

Аз пък сега четох, че Тайгър Ууудс се е залюбил с бившата на Тръмп Джуниър. Бившата е красавица, модел, имат 5 деца. Избрана е му е на Джуниър от татко Тръмп. Обаче Джуниър се влюбва в приятелка на семейството, десет години по-дърта от него, и зарязва красавицата и 5тте си деца. Приятелката е леко Джаба дъ Хът типаж, но са сгодени и се обичат. Това ми дава надежда и на мен в живота! И аз  одъртявам и леко приличам на Джаба дъ Хът, макар и да съм доста по-млада от тази дама.

Но да се върнем на Тайгър, дано се е променил и поулегнал, че и тази красавица ще побърка и ще го преследва със стикове за голф да го бие при поредната изневяра.

# 2 658
Как разбирате, че дрехите на Мара са оригинал, а на Преслава менте?

# 2 659
Преди години имаше един астролог, за съжаление вече не помня името му. Изявяваше се в една от националните телевизии.
Почина млад (не помня от какво), остави малки деца и красива съпруга, май рускиня беше.
Като се съвзе от ненавременната му смърт, жена му също започна да се появява в тв с хороскопи. След това и изгубих следите.

Някой сеща ли се за кои хора става дума?
Какво се случва с днешна дата с вдовицата и децата?
(Спомените ми са от около преди 15, 20 години)

# 2 660
Иван Станчев и жена му Оксана.
Тя продължи да прави хороскопи.

# 2 661
Преди години имаше един астролог, за съжаление вече не помня името му. Изявяваше се в една от националните телевизии.
Почина млад (не помня от какво), остави малки деца и красива съпруга, май рускиня беше.
Като се съвзе от ненавременната му смърт, жена му също започна да се появява в тв с хороскопи. След това и изгубих следите.

Някой сеща ли се за кои хора става дума?
Какво се случва с днешна дата с вдовицата и децата?
(Спомените ми са от около преди 15, 20 години)

Иван Станчев

# 2 662
Иван Станчев, съпругата му беше Оксана, с дъщеричка Анаис. Дано са добре майката и детето.

# 2 663
Мисля, че Оксана още е астролог.

# 2 664
Мисля, че Оксана още е астролог.

Да, Оксана Хорват Станчева.

# 2 665
Ами не е единственият. Аз познавам поне един-двама, може и повече интелигентни, представителни семейни мъже, при това с хубави жени, които си глътват буквара пред чифт сиси и хубаво лице.
Напомняте ми добрия стар виц:
"Мъжете се делят на два типа - такива, които обичат жени с голям бюст и такива, които мразят жени с малък бюст".

Иван просто заменя една зависимост (към алкохола)  с друга - към Ирина. Слаб характер, според мен. Плюс дребнав селски манталитет, съдейки по всичко, изприказвано за Христина.

Карбовски кой знае колко пъти са го отхвърляли красиви жени. За това е толкова озверял към жените изобщо.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 22:24 от dariVale

# 2 666
Специално проверих дали Иван е зодия рак: ужасно прилепчив, но за моя изненада не е. Отвратителен ми е с цялата помия,  която изля върху бившата си жена и майка на детето си. При все, че той изневери и то с най-мазната и непоносимо фалшива жена евър.
Явно има нужда от обсесия, странно ми е как точно в Ирина се е вкопчил, толкова несъвместими всякак ми изглеждат..
Не ми е джентълменско, мъжко и дори човешко да плюеш така грозно по човека, с който до вчера си делил леглото и хляба. Може поне по-деликатно някак да се изрази ама той при цялата им псевдо-извисеност, все сипе огън и жупел. Интересно, че бившата му жена не е скочила от кеф и да приеме с отворени обятия новата му любов.. Той явно това очаква. Толкова заслепен мъж между другото много рядко се среща или поне аз не съм

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 22:28 от beach_please

# 2 667
Залагам пет лева виртуално, че е дева.

# 2 668
За издръжката, ако си спомняте и Алисия имаше проблеми. Божинката вече беше с НиЛо-то. Големи скандали бяха там, но когато НиЛо-то се развеждаше се кротна, че всичко щеше на нейн гръб и беше на мястото на Алисия. 😁

# 2 669
Залагам пет лева виртуално, че е дева.
30.11.1979г. е роден.
Стрелец.

Общи условия

Активация на акаунт