Звездни Компромати- март'25

• 342 024
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 60
Изключителен и много интересен първи пост. Благодаря за пореден път на блестящото Летящо Кактусче Heart
Обожавам Джейн Сиймур и научих много нови неща за нея. Не знаех, че името е псевдоним и то, че го е взаимствала от съпругата на Хенри VIII. Иначе Доктор Куин Лечителката беше един от любимите ми сериали, гледани от цялото семейство...и затова ми е толкова мил, скъп, любим!!!
В момента по БТВ Жени Калайджиева. Ами каквато и щуротии да е правила в миналото - прекрасна е, красива, свежа, естествена и определено доста интелигентна и обаятелна. Харесвам я и мен лично ми впечатлява.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 18:36 от ananun

# 61
Кактусче, благодаря за интересното начало, както винаги всъщност. 🌹Къде се губиш?
Възрастовите промени при някои холивудски красавици.
Скрит текст:
, , , , , ,, , , , , , ,

# 62
Аз гледах cool t с Емануела, Филип Буков и Силвестър Силвестъров, няма такъв криндж. Това предаване трябва да се спре, такива глупости и тъпотии се изговориха в национален ефир. Тези хора нямат нищо общо един с друг. Защо не си поканиха Емануела отделно да си обсъжда драмите?!
Както и да е, благодаря за темата? Hug

# 63
  • Sofia
Емилия
Скрит текст:
Мишето М.
Скрит текст:

# 64
Филип Буков откога и защо е с мустак?

# 65
Да не е заради пиеса? Харесвам Ф. Буков, въпреки, че е лигльо.

На Гала мартеничката Hug
Скрит текст:

# 66
Филип Буков откога и защо е с мустак?

За роля, така са артистите..

# 67
Бащата умира на 95 и чак 10 дни по-късно го намира служител.Ако не беше той,човека можеше и един месец да се разлага в къщата без да си направят труда да звъннат един телефон. 
3 деца.Евалата! Hands Thumbsdown

Заради наследството ли е всичко това?

# 68
Калканджиева има гаден характер,според различни източници. Отнасяла се с презрение и псувала подчинените си...

# 69
Аз гледах cool t с Емануела, Филип Буков и Силвестър Силвестъров, няма такъв криндж. Това предаване трябва да се спре, такива глупости и тъпотии се изговориха в национален ефир. Тези хора нямат нищо общо един с друг. Защо не си поканиха Емануела отделно да си обсъжда драмите?!
Както и да е, благодаря за темата? Hug

Да не останат назад от Нова със Светлана и Дънди. Аз и в двата случая се забавлявах с актьорите, макар че съм съгласна като цяло, че е загуба на ефирно време самата история по същество.

# 70
  • Mediterraneo
Бачорски и фемили
Скрит текст:

Марта Вачкова и приятелки
Скрит текст:

Джанаварова
Скрит текст:

Анелия
Скрит текст:

Насар с приятелката си
Скрит текст:

БТР
Скрит текст:

# 71
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мисля,че е за наследство.Просто липса на интерес.
Виждам,че на някой им е много болно,че изказвам възмущение от деца,които не се интересуват от 95 годишен родител.

# 72
Може би трябва да си зададем въпроса какъв родител е бил, преди да обвиним децата.

# 73
Много поздрави от Вивиан Джоли Пит:

Скрит текст:

# 74
Прекрасна Койна. Много е красива. На 54, след 3 деца, страшно тяло има.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 00:29 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт