Звездни Компромати- март'25

• 342 337
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 505
Вихра може да е всякаква, но поведението на Иван е отвратително. За  мен с Ирина са влезли в ролите на майка и дете, от което повечето жени бягат като дявол от тамян. На него му харесва, а на нея уж й харесва и сигурно си мисли, че точно това е искала но всъщност се опитва да компенсира с какво ли не. От там изглеждат крийпи.
Връзката на Андрей също е странна и дискутирана многократно.
Като цяло все тая. Щом си им харесва, да си живеят така.
Просто като дете на разведени родители, жлъчта и демонстрациите на Иван и Ирина са ми много грозни и развалят имиджа на щастливи извисени хора. Очевидно не ги води интереса на детето, иначе не биха го поставяли в тази ситуация да говорят така за майка му ещв ефир.

# 2 506
На мен Вихра не ми е особено симпатична, но работата не е там. Всички хора са някакви, някои много симпатични, някои посредствени - и какво от това, не могат всички да са съвършени. Вихра е просто някаква жена. Иван е избрал да бъде с нея за дълъг период. Когато я плюе, обижда себе си и детето им. А щом Ирина му влия така благотворно, да му каже да спре да се злоби на бившата си жена, защото се излага.

# 2 507
  • София
Иван не съм го гледала, но с това плюене по бившата (особено преди години) ми беше много неприятен. От двойката Иван и Андрей, вторият ми е по-симпатичен, но там си личи и другото възпитание.
Изненадващо за мен, но ще похваля Ирина - гледах първия епизод от новия и подкаст и то основно заради гостенката - хареса ми много (основно жената, която беше поканила, Ирина си въртеше същите плочи). Самата Деси говори много спокойно, позитивно и откроверно и явно Ирина е успяла да я предразположи.

# 2 508
Вихра е просто някаква жена. Иван е избрал да бъде с нея за дълъг период. Когато я плюе, обижда себе си и детето им. А щом Ирина му влияе така благотворно, да му каже да спре да се злоби на бившата си жена, защото се излага.
Мисля, че Ирина прави точно обратното - винаги когато Ава е включена в нещо и се обяснява как ето, сега са те, цялото семейство.
И аз не знам, ако 1) съм изоставена/не съм искала тая раздяла, 2) мъжа ми обяснява под път и над път че най-после е открил любовта, задрасквайки 10 години връзка като че аз съм някакво чудовище и зла жена и 3) се явявам точно никой в “цялото семейство” - и аз не бих искала да виждам детето си разкъсано между ненужната от 10г съпруга и новата, построила съвършеното семейство.
Ами има формати на уважение, Иван може да е политически коректен, да каже Вихра е супер, но аз не бях за нея и се измъчвах - абе има варианти.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 12:05 от .Hazel.

# 2 509
  • София
Странно ви е плюенето по бившата, защото не ви се е случвао бившата да използва детето за шантажи и отмъщение. Без да й пука, че действително на детето си вреди най-много. Много грозно и отврартително да изпозлваш детето си и да го настройваш срещу баща му все едно не майката, а детето си е изоставил и не го обича вече. Напълно му вярвам на Иван и го разбирам. Съдът определя режим на свиждане през уикенда. Особено в началото на раздялата детето има нужда от ежедневни контакти с баща си, за да я преодолее по-лесно. Когато обаче има злобна и отмъстителна бивша, нещата стават хем трудни, хем грозни.

# 2 510
А когато благодарение на известността и контактите си мъжът е изхвърлил майката на детето си публично като мръсна котка и то след изневяра - току-виж се озлобил човек.

# 2 511
  • София
Тя да се озлобява колкото си иска, само да не настройва и използва детето си. Но явно толкова й е капацитетът.

# 2 512
Не отричам шантаж и всичко останало, хубаво. Но с какво точно и на кого помага плюенето в ефир? Вихра вреди на детето, ок, но Иван с какво помага по този начин? Допълнително излага всички, обърква детето и като цяло показва антимъжко и антиродителско поведение. Била съм на мястото на Ава, то все още съм де. Новата жена прави ангелски демонстрации, "бащата" се умилява на нейните демонстрации и плюе, майката разбира се също фучи. Представям си ако беше и публично. Ми никой от тях не се вълнува от детето, но просто двама от тях се правят на много щастливи,възвишени и загрижени хора. Покъртително

# 2 513
И как точно го е настроила, като Ава непрекъснато ходи при баща си и всички казват, че има нормални отношения с него? Според мен пък Вихра се справи съвсем не толкова зле с тази ситуация и запази някаква дискретност и достойнство за разлика от Иван. Него все някой му е виновен и все някой го е настроил. Горкан.

# 2 514
Аз гледах Иван при Гала. Похвали много всяко от децата с техни качества и/или таланти. Спас поискал стаж при Иван и Андрей и щял да почва. Гала пита дали и Ава ще работи при тях след университета. Иван каза, че плащат малко🙂 Дъщерята на стрина била много красива, имала добър вкус и вероятно ще се ориентира към дизайн. Малкият свири на пиано и учи в музикално училище.
Изключително лошо впечатление ми направи Гала, когато Иван разказа за алкохолния си “подвиг” в Банско. Той демонстрира, че го е срам от това и понеже нямал спомени, като гледал записа в полицията постоянно питал дали това е всичко, срамувал се ужасно от себе си. В това време Гала умря от смях! Изкуствен, глупав, неуместен смях, да неглижира и замаже по навик. Накрая мазно и настоятелно ги покани заедно с Ирина да отидат На кафе, макар че Иван каза, че не правят така и е общо решение да не дават заедно интервюта.

# 2 515
Разбирам, отсега са отсвирили Ава, да не разваля картинката във великия семеен бизнес. Ама то сигурно майка й я настройва.

# 2 516
В началото след раздяла много жени са озлобени, особено ако има изневяра, може и да е използвала детето, но с течението времето това нещо преминава. Толкова време мина, толкова пък не може да каже две добри думи за бившата, като например, че е добра майка и т.н. Не, за него тя дори не съществувала вече! И да, да отричаш другия родител е грозно, защото все едно отричаш част от детето си.

# 2 517
Беше казано по-скоро като надежда, че Ава може да има по-добри шансове навън. А е възможно самата тя да не иска при него. Но всичко беше поднесено позитивно. На мен по-скоро ми направи впечатление, че в Къщата на инфлуенсърите се подчертаваше колко в самостоятелен Спас и не ползва протекции от роднинството с Иван, но сега друго излиза. Иначе щял да почне с обща работа, Иван дори използва думата слуга, да се подчертае, че няма да е привилигирован.

# 2 518
  • На морето!
А когато благодарение на известността и контактите си мъжът е изхвърлил майката на детето си публично като мръсна котка и то след изневяра - току-виж се озлобил човек.
Само че това не е вярно, не само не я е изхвърлил, а й е оставил и двата апартамента, колата и всичко, което са имали в съвместния си живот.

# 2 519
  • София
И как точно го е настроила, като Ава непрекъснато ходи при баща си и всички казват, че има нормални отношения с него? Според мен пък Вихра се справи съвсем не толкова зле с тази ситуация и запази някаква дискретност и достойнство за разлика от Иван. Него все някой му е виновен и все някой го е настроил. Горкан.
Това не е вярно. В началото не е било така, не е давала да се виждат и е ограничавала контактите. Чак когато Ава е станала по-голяма и вече е можела сама да преценява, са нормализирали отношенията. Сериозно ли питаш как може една майка да настройва детето срещу баща му?

Общи условия

Активация на акаунт