Звездни Компромати- март'25

• 342 350
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 520
А когато благодарение на известността и контактите си мъжът е изхвърлил майката на детето си публично като мръсна котка и то след изневяра - току-виж се озлобил човек.
Само че това не е вярно, не само не я е изхвърлил, а й е оставил и двата апартамента, колата и всичко, което са имали в съвместния си живот.

Имах предвид публично с интервютата, които даде.

Единият апартамент е за да отглежда Ава в него, къде да живеят, в палатка ли? Те бяха женени (ох да против неговата воля).

# 2 521
Ми хубаво, че Иван е оставил апартамента и колата на Вихра! Така и трябва! В този апартамент е живяло и детето му, не е живял комшията, както и в колата се е возило детето! Остава и да си я беше взел!
Ава не ми се струва настроена срещу баща си, имат си хубава връзка, в началото може да е имало някаква драма с вижданията, ама хайде, едва ли е било за дълго. Тя ако беше настроена срещу баща си, нямаше да иска да го погледне.

# 2 522
Абе естествено, въобще не мога да повярвам какво изобщо се обсъжда великата милост, че не оставил дъщеря си на улицата едва ли не.

# 2 523
  • София
Кристина Агилера
Скрит текст:
Чанинг Тейтъм и гадже
Скрит текст:
Риана с фотосесия за Fenty Beauty
Скрит текст:
Тейлър Хил за Victoria Secret
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Шакира
Скрит текст:
Приянка Чопра
Скрит текст:
Барбара Палвин за Harper's Bazaar Гърция
Скрит текст:

# 2 524
  • Glasgow
То и да не иска не е ли така по закон, когато има дете под определена възраст?

# 2 525
Това, че е пречил бившата съпруга да работи чрез своето влияние в тв средите абсолютно негативно се отразява на стандарта на нейното домакинство с детето им и е много грозно. Така я поставя във финансова зависимост от издръжката му. Което пък после се използва срещу нея, че едва ли не е алчна. За психологическите последици да не говорим.

# 2 526
Аз изгледах пак интервюто при Карбовски, казва че Вихра живее в апартамент, за който той плаща кредита и взима наема от друг, пак негов, плащал и лизинга. Което не значи, че й е оставил апартамент, а просто и го дава за ползване. Ядосва се, че тя искала да продължи с начина си на живот като с него. Много грозно интервю, докато нейното с роклята, помня че беше по-обрано.

# 2 527
О чудо, то не били два апартамента за нея, а два негови - в единия живее детето му, а наемът от другия отива за издръжката на това дете. Щедро.

A можеше тоя наем да го дадем на Ирина (която също не работи нещо определено и работи съпруга и майка). Но ето, отива за детето. Неприятно.

# 2 528
Его това е истински чалгарски рожден ден. Торта 2 метра, балони, цветя, лампички и заря. И нито един сниман гост. (А не вечеринката на Емилия)
Скрит текст:

# 2 529
  • На морето!
О чудо, то не били два апартамента за нея, а два негови - в единия живее детето му, а наемът от другия отива за издръжката на това дете. Щедро.

A можеше тоя наем да го дадем на Ирина (която също не работи нещо определено и работи съпруга и майка). Но ето, отива за детето. Неприятно.
Доста умело изкривяваш информацията. Пишем това, за да покажем, че Вихра не е била нито изхвърлена, нито оставена в безизходица, което ти по-рано написа. Той е направил всичко, което се очаква при един нормален развод, тя му е забранила да вижда детето, защото вече живее с друга жена. Тя дори продължи да води предаването по ТВ 7 до края на сезона. След това сезонът е прекратен, тя дава интервю в пилотния епизод на новото си предаване, в което съблича в ефир булчинската си рокля, той отива при Карбовски и войната започва, и двамата стигат дъното, както обикновено се случва в такива войни. Единственият невинен и пострадал е детето, но то за късмет е толкова прекрасен човек, че някак преодоля и надскочи тази грозотия.
Иначе Вихра никога не е отричала, че той е плащал всички сметки, разходи по детето и т.н., дори майка й е напусала работа и се е преместила да живее при Вихра, за да й помага, така че той е издържал и трите. Възмущаваше се, че вместо да й дава парите на ръка, ги превежда директно за сметки или възстановява по бележки, а не на добра воля. Това е наистина дребнаво, но все пак помощта си е помощ и е извън задължителната месечна издръжка и тя винаги може да я откаже.
Дано повечето бивши съпрузи имат същата готовност да помагат финансово и желание да си гледат детето. Това е последното, което ще напиша, въпреки че по стечение на обстоятелствата имах поглед върху събитията и знам много добре как се държеше всеки един в този четириъгълник. /за справка Стрина не е поискала нищо от бившия си, тръгнала си е с децата и дрехите им/

# 2 530
Не знам кой изкривява информацията - тук се написа, че Иван е оставил на Вихра два апартамента, което се оказа невярно. Аз уточних, че тя ги ползва - единият вероятно само до пълнолетие на Ава. Те не са на Вихра и ето сега Иван може да си ги прибере Simple Smile. Не съм казала , че е оставена в безизходица, а че Иван я оплю публично.

Колкото до настройването на Ава, това го твърди все Иван и понеже той не спира да се оплаква като баба по всички ефири, хората му вярват.

# 2 531
А, документирал  даденото,  всеки с малко мозък ще го направи. Не знаеш  утре какво ще  се случи и как ще те упрекват или нещо повече.

# 2 532
  • София
Его това е истински чалгарски рожден ден. Торта 2 метра, балони, цветя, лампички и заря. И нито един сниман гост.
Тортата при това е от стиропор. Много тъжен живот, но никога няма да си го признае госпожицата.

Леле, колко страници с претоплената драма между Иван и Вихра.

# 2 533
Интервюто на Иван при Карбовски беше дъното...със сигурност е бил подстрекаван от Стрина ,а тя от своя страна не е могла да преглътне,че Вихра беше главна  водеща на предаването ,а не тя ,истинската любов на Иван Joy ..но пък от своя страна беше много дискретна за нейното семейство. Ирина е по-умната от двете ,няма спор .Иван е със сигурност по-добре с нея.Но във всички случаи и при все по-тийн стайлингът и и всички  пилинги на стрина все едно, че е с леля си ....

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 10:52 от No_frame bitch

# 2 534
Беше казано по-скоро като надежда, че Ава може да има по-добри шансове навън. А е възможно самата тя да не иска при него. Но всичко беше поднесено позитивно. На мен по-скоро ми направи впечатление, че в Къщата на инфлуенсърите се подчертаваше колко в самостоятелен Спас и не ползва протекции от роднинството с Иван, но сега друго излиза. Иначе щял да почне с обща работа, Иван дори използва думата слуга, да се подчертае, че няма да е привилигирован.
И къде е бащата на Спас + сестра ?!
Явно той не предлага работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт