Звездни Компромати- март'25

• 342 379
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 595
Божинов си личи, че е добричък, оттам насетне му прощавам глупостта.

Коментарът за извънутробното дете ме размя! Явно е, че такъв мъж, търси женска гръд за постоянна емоционална хранилка, Вихра не е такъв тип жена и затова плюе и храчи върху й.

# 2 596
Абе и Божинов се беше стиснал с издръжките, преди няколко години, още играеше в Сърбия, Николета (която още не се беше кротнала с Ники) го заяде, че не била получила издръжка за Никол, и Божинката каза че по един съотборник бил изпратил издръжките и за двете деца в пликове - по хиляда евро. Едно че сумата ми се стори мизерна за неговите възможности, но идеята как изпращаш нещо в плик от Сърбия до БГ просто…

Но там циркът приключи, де Simple Smile

# 2 597
поне апартаментите остави.

# 2 598
Факт е, че всички се държат прилично публично, което се оказва немалко на фона на елита на нацията.

# 2 599
  • Sofia
Сега видях,че са пуснали реклами за Фермата.
Не бяха ли казали,че приключват с този формат?

# 2 600
  • София
Не е ясно, кой ще е продуцент. Но и Иван и Андрей почнаха да говорят ласкаво за Ники Николов. Преди го хапеха завоалирано.

# 2 601
По радиото много активно се рекламират че са в ютуб Иван и Андрей, нещо от сорта на това, че там сега е актуалното място..
Но щом се рекламират.. сигурно нямат много посещаемост

# 2 602
  • София
Аз ги харесвам и им гледам подкаста. Харесва ми чувството им за хумор.

# 2 603
И аз ги харесвам .

# 2 604
Мичето идва на рождения ден

Поне й е оставил чантата на Ермес....

# 2 605
Колкото и да са интересни, нямаше НИКАКВА нужда Иван да използва същата фраза (че цяла вечност щял да обича Ирина), за да ни обясни, на всички зрители, че цяла вечност нямало да има отношения с Вихра.
Наистина е като обсебен. Ако някога, за някой бих допуснала, че съществува такова нещо като духовна намеса, я магия я нещо - това щеше да е Иван

# 2 606
Мичето идва на рождения ден.

Поне й е оставил чантата на Ермес...
Една чанта Ермес идва на рождения ден на Емилия и води за ръчичка Мичка. Simple Smile

# 2 607
Поне да си беше измила косата.

# 2 608
Хищен и доволен вид има Мария на снимката Simple Smile Сигурно залага капана за следващата жертва Simple Smile

# 2 609
  • На морето!
Зейнеб, която въпреки поддръжката, филтрите, грима и светлия пример на кака си Гала, изглежда наистина изтощена, на живо й слагам няколко години над 40те, които миналия месец навърши
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт