Звездни Компромати- март'25

• 342 379
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 430
Ирина сама се показа във Вип Брадър .
Аз не съм фенка на Ирина. Но каквато и фалшива героиня да е, явно е правилната за Иван.

# 2 431
Иван е все още много озлобен, и то след толкова години. А Вихра не съм я чула след това да го коментира някъде.

# 2 432
Не кърми Наска, не мисля, че и 1 ден е кърмила. Дава си адаптирано мляко, показват в сторита как го "забъркват", на 10-я ден се изпляска на кръчма до сутринта, на 20-я на Малдиви или Дубай беше се замъкна (не ги следя толкова подробно, всъщност следя само Даниел). Толкова зорлем й се получават нещата с децата, колкото й да повтаряте, че горката не заслужава този хейт. Ами по моите виждания, заслужава си го.
Моля ви с измислиците, какво АМ, изобщо не е задължително да е такова млякото в шишетата. Няма никъде снимки и сторита с АМ.
И да имаше, може да редува.
Да не си измисляме

Те си снимат гащите, вие за едни бебета смятате, че са “ползвани само за реклама”. Обичат да си правят живота публичен, което не означава, че не обичат децата си

# 2 433
Не съм чувала Иван много-много да говори или да се хвали с детето си, освен да го използва за разменна монета в злобата си срещу майка му. Толкова се и интересува от Ава според мен. Пък и къде са му доказателствата, че толкова я е искал Ава, само приказки. Всъщност много пъти е снимана у тях, не е била изолирана от него. Като отглежда други деца и плюе майката на своето, какво иска. Все Ирина, все неговия алкохолизъм… след осемнайсет години - въх не си видях детето. Глупости.

# 2 434
  • Варна
Емилия в с тоалет,който въобще не ми хареса,но дънките на Мария много искам да знам коя марка са,тениската също
Това не значи,че ги харесвам,просто в този момент аутфитът на Мария много ме кефи
Тениската ми заприлича на loewe moon/rabbit, но не е.
Заради луната ми заприлича на нея.

# 2 435
Иван е все още много озлобен, и то след толкова години. А Вихра не съм я чула след това да го коментира някъде.
Е, издаде книга как да преодолеем раздялата - индиректно описание какво ѝ е причинил Иван.

А относно Танаска Бачорска, хубаво, че си казвате “мисля, че не е кърмила”. Личното мнение е едно, реалността си я знаят само те.
Факт е че си обичат децата, а ако щат и на луната да ходят на почивка междувременно.

# 2 436
  • на село
Мичето без коса останала от това пребоядисване от брюнетка към блондинка и обратно. За пеенето - и тя ми е от феномените. Иначе се хвали, че от дете пее. Ами, след толкова години опити, да беше го усвоила това пеене.

# 2 437
Мария на мен ми изглежда сладка и свежа , отива и с тъмна коса

# 2 438
  • гр.Пловдив
Мичето без коса останала от това пребоядисване от брюнетка към блондинка и обратно. За пеенето - и тя ми е от феномените. Иначе се хвали, че от дете пее. Ами, след толкова години опити, да беше го усвоила това пеене.

Тя е същинско рагу-закачалка вече,само едно чело и джуки са й останали..,затова с мъка вече взима тоновете на песните..Sad

Гущерите да не са канселирани от темата,вече доста време никакво инфо не срещам //?Thinking

# 2 439
Мария изглежда добре като изключим зловещите устни, но жилите по врата й издават ЕГН-то. Това няма как да се скрие.

# 2 440
  • # супернатурална #
За сагата Иван/Вихра/Ирина  всичко сте казали, преди години още. Във ВИП Брадър тя и показа предостатъчно. Аз да питам - какво си е правил Иван на горната устна/зъбите? Като си мълчи е съвсем нормален, но като заговори все едно устната му е залепена за зъбите и е много странно и неестествено. И друго, не знам дали сте го коментирали. Кой го....лансира този Мундьо, та продължава да е в ефир толкова години,  въпреки лексиконските въпроси, които задава?

# 2 441
Нищо му няма на Иван. С фасети е.

# 2 442
Представям си как Ирина го води на ортодонт и му диктува егенето.

Не се сдържах - Преслава с тази метла 😂😂😂
Скрит текст:

# 2 443
  • Наблизо
Представям си как Ирина го води на ортодонт и му диктува егенето.

Не се сдържах - Преслава с тази метла 😂😂😂
Скрит текст:
Ох ами носът…Ужас.Прилича на оназ обезобразена Круела от Ергенот,дето била сверка от Чепеларе на Танаска.

# 2 444
  • Deutschland
Мичето идва на рождения ден

Общи условия

Активация на акаунт