Звездни Компромати- март'25

• 342 362
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 715
Разгледах кадрите от рд на Емилия и попаднах на Весела Тотева, бях я забравила 😀.
Жената се развела поне преди 5 години, хванала нов мъж и направила куп корекции.
Не мислех че е възможно Тотева да направи ОЩЕ корекции, при условие, че е буквално кърпена на всеки кв.см. Grinning

# 2 716
И за мен е чудно, че такова мъничко телце може да побере толкова кърпеж Simple Smile.

# 2 717
  • София
Според мен близнаците на Дженифър Лопез приличат повече на баща си (Марк Антони) Явно силен ген, защото и другите му деца, за бебето още не е ясно, приличат на него.
И според мен приличат повече на баща си! Даже пО скоро на дядо си! Момичето има в погледа нещо от ранната Джен, но като цяло са си на татковата рода!

# 2 718
  • Пловдив
Днешната рожденичка Стефка Костадинова, става на 60.
Снимка от сватбата и, че скорошните не са за хора със слаби сърца Simple Smile
Скрит текст:

# 2 719
Дъщерята на Дж Ло ми е далече от сладка.
Салич можеше да използва думата-гърди. Жалко, че вече не дават Господарите, само тази седмица толкова мат'риал има.....Визирам и 5 от 35 с Део и изтегленото число 41.

# 2 720
Извинявайте, какъв е гафът на Салич? Аз съм пропуснала.

# 2 721
Извинявайте, какъв е гафът на Салич? Аз съм пропуснала.

Енти рипийд:

https://www.tiktok.com/t/ZT2W6kPF7/

# 2 722
  • София
Нана Гладуиш е получила пареза в едната част на устата си след поставяне на ботокс в САЩ. Ще се прибира към България, защото имала повече доверие на нашите лекари.

# 2 723
Сигурно е мръднала към Мексико, на евтинкото и сега американските доктори са й виновни. Да иде в Турция, там са богове 😆.

# 2 724
Кимбърли Гилфой, бившата годеница на Доналд Тръмп младши, изпратена за посланик в Гърция
Скрит текст:

# 2 725
На Нана мъжът ѝ е милионер, едва ли е опряла да ходи на евтинкото.

# 2 726
На Нана мъжът ѝ е милионер, едва ли е опряла да ходи на евтинкото.

Не съм поглеждала в семейните им авоари, но цените на всякакви процедури в САЩ са брутални.
Масово ходят за зъби, ботокс и пр. в Мексико, особено живеещите по-наблизо.

# 2 727
Лелеее, тази Нана не мога да я позная.
Иначе е поредната ботокс-драма.

# 2 728
Само мен ли не ме скандализира Ани с ц8ц8те? Чак пък толкоз скандално, че да се споделя по Тик Ток...Напомня ми децата ми как месеци наред обсъждаха как едно момченце било казало "пишка" в час Simple Smile))

# 2 729
Евала на Нана, че споделя, мислех, че в Б-я са я скопосали така. Едва ли търси евтиното точно тя, което говори, че гаранции няма никъде

Общи условия

Активация на акаунт