Звездни Компромати- март'25

• 342 255
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 850
  • София
АОтело е мавър с черно сърце, като кожата му, е защо се изпълнява от бели?

# 2 851
Целият спор около филма (който в Америка е и политически ляво-дясно, изказват се Бен Шапиро, Мат Уолш и т.н., ясна ви е посоката) скоро ще приключи, но никога няма на забравя едно меме по повод Снежанка с Кристен Стюарт и Чарлийз Терон - "Това е магията на киното, да убедиш Чарлийз, че според огледалото Кристен е по-хубава от нея".

# 2 852
  • София
Е съжалявам, но името на героинята е Снежанка, защото е с кожа, бяла като сняг.
Не се хаби, веднага ще те заклеймят като расистка. А тази Снежанка май била родена в снежна буря, та затова. Joy Нещо като да е Електра, кръстена на дядо си Ламби.

Преди година някъде гледах филм с чернокожи английски благородници. Сори, но си е гавра. Пишете ме расистка, ако смятате за нужно.

# 2 853
АОтело е мавър с черно сърце, като кожата му, е защо се изпълнява от бели?
Шекспир писал ли го е това? Маврите са били предимно бели мюсюлмани по принцип.

# 2 854
  • София
Да. Както имадам Бътерфлай е азиатка.  Нищо лошо не виждам стига актьорската игра са пресъздава образа.
По принцип разбирам и тези, които се дразнят, защото, когато първо прочетем произведение си изграждаме сами образите и после екранизацията може да ни разочарова.
За изключително сполучливи екранизации на неща, които съм чела преди да ги гледам намирам Властелинът на пръстена, Хари Потър, Милениум, но скандинавската версия.
Гетсби също.

# 2 855
Ако Иван не беше заможен (богат, състоятелен и др.), дали Ирина щеше да се влюби така безпаметно в него и да зареже всичко? Не мисля. Щеше ли с търпение и обич да го отказва от пиенето? Не мисля. Всеки един от нас може да си направи изводите, отговаряйки на тези въпроси. За протокола - не харесвам и тримата. Помня началото.

# 2 856
Да. Както имадам Бътерфлай е азиатка.  Нищо лошо не виждам стига актьорската игра са пресъздава образа.
По принцип разбирам и тези, които се дразнят, защото, когато първо прочетем произведение си изграждаме сами образите и после екранизацията може да ни разочарова.
За изключително сполучливи екранизации на неща, които съм чела преди да ги гледам намирам Властелинът на пръстена, Хари Потър, Милениум, но скандинавската версия.
Гетсби също.

Всъщност и аз си мислех, от популярната култура, че е негър, но гледах документален филм, и там според доказателствата беше, че не се знае. Никъде не е споменал Шекспир безапелационно какъв е, за разлика от мадам Бътерфлай/Чо-Чо-сан.

# 2 857
Иван , за са е успешен има качества , не знам защо си мислите , че парите успеха и парите се измерват само в цифри. Мъжът на Ирина беше доста богат , така че малко ви издиша теорията .🤞🏻

# 2 858
  • София
За сефте чувам за драмите около Снежанка, но изгледах и аз трейлъра и не ми се видя нищо скандално - актирсата дори ми прилича доста на анимационната героиня от 1937a.
Това си остава най-голямата класика в мешавицата с раси и актьори - "Пепеляшка", в която на никой явно не му прави впечатление, че майката на принца е афро-американка, бащата - бял, а самият принц - азиатец Grinning
Скрит текст:

# 2 859
От тези напъни с така актуалната политкоректност опошлиха приказки писани преди векове. И сега е един турлюгювеч, чак не ми се гледа. Най добре Снежанка-афроамериканка и Пепеляшка-азиатка да са хомо и да са двойка и са изпълнили всякаква политкоректност. 😁

# 2 860
  • Glasgow
То тези драми около каста са на възрастните, на деца и тийнове едва ли им прави впечатление. Когато аз бях тийн, преди социалните медии имаше доста нетрадиционен Ромео и Жулиета с Леонардо Ди Каприо, бяхме луди по филма. Не сме коментирали, че братовчедът на Жулиета е латино, имаше и тъмнокож.

# 2 861
Първи снимки на Джъд Лоу в ролята на Путин. Изглежда добре, дано да са направили филма като хората.

Скрит текст:

# 2 862
  • Glasgow
Имаше един филм с Дженифър Лорънс, тя беше руска балерина шпионка, а чичо ѝ някаква гад, той я вербува. Игра го един белгийски актьор и така го бяха стилизирали, че беше същи Путин.
Ето този актьор
Скрит текст:

# 2 863
То тези драми около каста са на възрастните, на деца и тийнове едва ли им прави впечатление.

На малките деца им прави впечатление и направо питат защо в приказката е така, а във филма - коренно различно. Родителите бързо ще съобразят и ще си наложат автоцензура, но децата по-късно загряват кое е политкоректно, кое къде може да бъде обсъждано, къде - не и т.н.

# 2 864
Да, и аз съм го гледала този филм. Направо си беше Путин този актьор. Голямо попадение. Не знам защо не са го взели него.
Също така Ди Каприо трябва да изиграе Ленин, докато не е остарял прекалено. Едно към едно е положението при тези двмата.

Общи условия

Активация на акаунт