Звездни Компромати- март'25

• 342 288
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 865
Като ще е друга концепция (няма да е любов, а как една жена може да се справи сама) или че цветът на кожата няма значение да не се казва "Снежанка" и толкова. Никой няма да има нищо против. Хем искат да откраднат идеята, заглавието, всичко свързано с прочутата приказка, с която са отраснали няколко поколения, хем да няма сърдити като си променим мнг неща по наше усмотрение. Ми не става така. В приказката е написано - "Не минало дълго време и тя родила дъщеричка бяла като сняг, с бузи алени като кръв и с коси черни като абаносово дърво, затова я кръстили Снежанка" Само, че болен мозък решава, че ще бъде изиграна от цветнокожа актриса. Ми, не, сори, не е ок... Жени с бради, гейове под път и над път, чернокожи играят роли на бели хора с руса коса и сини очи - на къде отива този свят...
За мен е неприемливо, не го одобрявам и даже смятам, че е извратено. Има си достатъчно приказки и истории, легенди, измислици, за всеки ще има по нещо.

# 2 866
Иван , за са е успешен има качества , не знам защо си мислите , че парите успеха и парите се измерват само в цифри. Мъжът на Ирина беше доста богат , така че малко ви издиша теорията .🤞🏻

Няма теория. Има факти. Питам - АКО не беше успешен, дали Ирина щеше да остави богатия си мъж.

# 2 867

дали Ирина щеше да остави богатия си мъж.

Не. Но не виждам и защо Simple Smile

# 2 868

дали Ирина щеше да остави богатия си мъж.

Не. Но не виждам и защо Simple Smile

Как защо? От любоф Simple Smile

# 2 869
Преливаме от пусто в празно, самата Ирина е амбициозна жена, която обича хубавия живот, не виждам как би могла да обича нересурсен мъж Simple Smile

# 2 870
То тези драми около каста са на възрастните, на деца и тийнове едва ли им прави впечатление. Когато аз бях тийн, преди социалните медии имаше доста нетрадиционен Ромео и Жулиета с Леонардо Ди Каприо, бяхме луди по филма. Не сме коментирали, че братовчедът на Жулиета е латино, имаше и тъмнокож.
Вярно, че имаше.
Но аз тогава бях толкова влюбена в Леонардо, че нямах очи за друг Joy

# 2 871
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Филма с Дженифър Лорънс е Red Sparrow (Червената лястовица), наистина е много добър. Иначе Дисни си заслужава хейта, прекалиха и не се усетиха кога да спрат. Първо Ариел, сега Снежанка, дърленето между Гал Гадот и Рейчъл Зиглер и логичното се случи.

# 2 872
Спароу не е ли врабче? Не знам защо често превеждат sparrow като лястовица, лястовица е swallow, а sparrow е врабче.

# 2 873
И аз изгледах трейлъра, набързо и без звук, но много ми хареса Снежанка... Ариел обаче не мога изобщо да я възприема като Малката русалка.

# 2 874
Иска се огромна актьорско майсторство да възприемеш нестандартен прочит и забравиш всичко наоколо.

# 2 875
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Спароу не е ли врабче? Не знам защо често превеждат sparrow като лястовица, лястовица е swallow, а sparrow е врабче.
На български филма така са го превели, предполагам за по-поетично, не знам каква им е била идеята, по-важно ми е съдържанието, а не заглавието.

# 2 876
То тези драми около каста са на възрастните, на деца и тийнове едва ли им прави впечатление. Когато аз бях тийн, преди социалните медии имаше доста нетрадиционен Ромео и Жулиета с Леонардо Ди Каприо, бяхме луди по филма. Не сме коментирали, че братовчедът на Жулиета е латино, имаше и тъмнокож.

И е може би най-добрия вариант на Ромео и Жулиета от всички филмови версии.

# 2 877
И на този чуден Шекспиров фон онова недоразумение "Влюбеният Шекспир" с Гуинет на Харви Уайнстийн, което взе Оскар за филм, вместо "Спасяването на редник Райън". Голям скандал беше, а филмът - посредствен.

# 2 878
Дисни тотално изплискаха легена и след като загубиха милиони от русалката, все пак се заинатиха и направиха филма за Снежанка, въпреки, че неодобрението беше голямо. Днес рейтингът на Снежанка е 1,7 оценка от 10. Предполагам, че ще успеят да поставят рекорд по най-нехаресван филм.

Скрит текст:

И понеже сме на темата да ви покажа една съвременна Жулиета - Ромео е Том Холанд.
Това в дясно е новата Жулиета ( става въпрос за театрални представления в  Лондон).

Скрит текст:

# 2 879
Дисни тотално изплискаха легена и след като загубиха милиони от русалката, все пак се заинатиха и направиха филма за Снежанка, въпреки, че неодобрението беше голямо. Днес рейтингът на Снежанка е 1,7 оценка от 10. Предполагам, че ще успеят да поставят рекорд по най-нехаресван филм.

Скрит текст:

И понеже сме на темата да ви покажа една съвременна Жулиета - Ромео е Том Холанд.
Това в дясно е новата Жулиета ( става въпрос за театрални представления в  Лондон).

Скрит текст:

Сигурно е много талантлива, но ми върви твърде грубовата спрямо Ромео.

Общи условия

Активация на акаунт