Звездни Компромати- март'25

• 342 278
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 880
Аз не виждам никакъв проблем актьори с различен произход да изиграят исторически персонажи.
Все пак е представление,

# 2 881
Не е компромат, но преди малко разбрах защо отдавна не се беше появявала никъде певицата Дъфи. Оказа се, че е преживяла ужасни неща:

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-52177265

# 2 882
Имаше един филм с Дженифър Лорънс, тя беше руска балерина шпионка, а чичо ѝ някаква гад, той я вербува. Игра го един белгийски актьор и така го бяха стилизирали, че беше същи Путин.
Ето този актьор
Скрит текст:
Книгите са хубави, на мен ми харесват и ги имам всичките. Мисля бяха 3.

Рядко харесвам екранизация,  особено ако съм чела книгата преди това.

# 2 883
Не е компромат, но преди малко разбрах защо отдавна не се беше появявала никъде певицата Дъфи.
Това е  старо, помня го от преди 1-2 години.

# 2 884
Аз съм тотален расист на тема Дисни филмчета! Сори, ама се прекали последните години! Винаги е имало расово и етническо разнообразие - Мулан(китайка), Покахонтас(индианка), Джасмин(арабка), Есмералда(циганка), Тияна (афроамериканка), Лило(хавайка), Ваяна(полинезийка), Мегара (гъркиня), Мерида(ирландка), Елза и Ана (скандинавки), Рая(азиатка), Мирабел(латино/испанка)...
Три "бели и неконкретизирани" имаше и хайде и тях да направим други... сакън да не нарушим някакви измислени права, дето никога не са били отнемани във филмчетата...

# 2 885
Ох, коментара - I have no interest in seeing Snow Brown & the Seven Computer Generated Images
Вече си я наричат Снежнокафява

Жалко, че такова красиво и талантливо момиче го отнася

# 2 886
Клементин де Вер Дръмонд (дъщеря на Клаудия Шифър) - лелиий, ше настинеш, както биха казали пред блока
Скрит текст:

# 2 887
  • Наблизо
Еха какви...очи.Не знае как ще я опъне гърба след 10тина години.

# 2 888
  • софия
Големият бюст добавя допълнителна уплътненост на фигурата. Не знам кой харесва това. Среден размер, стегнагнат е идеално. Другото са фантазии от филми за възрастни.

# 2 889
Имаше някаква интересна история около мъжа на Клаудия Шифър, който преди беше известен като Матю Вон. Оказва се, че дълги години той се води син на някакъв американски актьор, чието име е Вон, но всъщност е син на английски аристократ (де Вер Дръмонд). След известни дела и разправии аристократът го признава и Матю-екс-Вон си сменя името на де Вер Дръмонд (което, няма лъжа, звучи адски шик Wink  ). Всичко това се случва на много зряла възраст на всички замесени.

Карам по спомени и може да има някаква неточност в горното, но в общи линии това е.

# 2 890
  • Glasgow
А за Матю Вон пишеха, че е баща на бебето (сигурно вече тийн) на актрисата Дженуари Джоунс, тя не обявяваше чие е.

# 2 891
Жана Моро. Нашата Радина и е копие

# 2 892
Обаче и Клаудия и Синди изкараха по 25 години и повече със съпрузите си. Рядко срещано в техните среди...

# 2 893
Да, отгледаха Синди две, Клаудия три деца. Изглеждат много спокойни. Харесват ми и снимките на Клаудия от тяхното имение и американските на Синди. Естествено, те се знаят всичко ли им е толкова суит, но поне по това, което се вижда, е мечта.

# 2 894
  • На морето!
Ще правят филм за Путин ли? Не е ли редно да изчакат да го осъдят, за да има все пак хепи енд?

Общи условия

Активация на акаунт