Звездни Компромати- март'25

• 342 205
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 955
На Селена гаджето с обувки от змийска кожа ли е?

# 2 956
Много се радвам, че Снежанка е провал. Дисни само глупости правят от известно време и трябва да са наясно с това. Да ги бойкотират наред.

# 2 957
  • Glasgow
Rebel, за актрисата, която играе Снежанка. Принципно да, но тук става въпрос за мащабна продукция с хиляди души екип, има договор, който тя е подписала. За някакви позиции на почти минимална заплата подписваме договори, в които има такива клаузи, докато си на работа, не се обсъжда политика, религия и т.н. Мадона може да си го позволи (ти пусна видео тези дни с нея, антиТръмп) и да си носи последиците, защото тя е 'работодателят'

# 2 958
  • До морето
Не знам за кой говорим, но съм вече фен.
Обичам смелите хора, които отстояват позициите и принципите си, дори и да плащат висока цена за това.

Само дето тая самозабравила се пикла не плаща нищо! "Плащат" колегите й и всички замесени във филма!

Кога стана ц*ганка, кога й почерня г%за?!?! Тръгнала да говори за Палестина, еманципацията, Тръмп.....Няма тема дето да й се опре, явно

# 2 959
  • София
Не знам за кой говорим, но съм вече фен.
Обичам смелите хора, които отстояват позициите и принципите си, дори и да плащат висока цена за това.
Тоест няма проблем да използваш служебните си ангажименти като трибуна да изразяваш позицията и възгледите си, както и да четкаш огромното си его?
На мен ми се налага да ходя по разни събития, служебно. Представям си да се изтипосам пред 200 випа и медии, и вместо да си свърша работата, да заявявам "от сцената" личните си позиции. Дали ще пострада фирмата, където работя, а? И дали няма скоропостижно да бъда наритана? Да не говорим колко невинни хора биха пострадали от "смелостта и разкрепостеността ми".  Има начини да заявиш позицията си, без да се правиш на палячо, повличайки като лавина надолу цели корпорации, барабар с хората.

Яхнала тази еднодневка вълната на славата и решила да се прави на интересна на чужд гръб. Мерси съм за такава смелост.

# 2 960
Освен, че е медиен паразит, е арогантна и нагла.

# 2 961
  • Glasgow
Тя да си говори, но след като мине промотирането на филма. Не съм ровила, с Гал Гадот дали се появяват заедно или има напрежение
Rebel, в българската реалност не знам с какво мога да го съпоставя, може би истерия е имало само покрай Гунди филма. Та по време на промотирането дето и актьори участваха, и в България и в чужбина, актьорът да започне да говори за Северна Македония, България на 3 морета, върнете казармата и нещо от рода. Няма да е ок, нали?

# 2 962
Дисни са го закъсали. Освен проблемите със Снежанка, се заформя и нов скандал около дедпул. Който следи Лайвли-Балдони, може е и да знае, но скоро излезна клип behind the scenes, от филма, където 7-годишната дъщеря да Раян Рейнолдс и БЛ казва “If I want your opinion I’ll take wolverine’s d**k out of your mouth”, а Раян иронично казва как щял да бъде баща на годината, за дето позволява на детето си да говори такива думи. Детето не искало да ги казва, но след като татко му казва, че ще вземе друг актьор, се съгласява. А пък малоумният режисьор казва, че трябва да признаят, че са снимали от 70 до 500 варианта на тази сцена. Само да вметна, че е могло да използват AI voice или пък voice actor.

# 2 963
Докато тече промотирането на даден филм, актьори и екип внимават какво говорят, защото всичко се отразява на касата. Зелгер обича вниманието да се фокусира върху нея, нон стоп плеши каквото й падне, злепоставя и екипа и колегите си, пуска по 250 пъти на ден някакви видеа в които повтаря колко е незаменима и развява някакви политически знамена. Всеки с малко повече мозък ще знае, че такова поведение отблъсква.
В крайна сметка, това ще се обърне срещу нея и никой няма да я наема за работа, защото вероятноста да съсипе и следващият филм ще е напълно реална.

# 2 964
Едва ли само изказванията на актрисата са им виновни за провала на филма, ама айде…

# 2 965
И двамата са компромати - то форма, то стил ...

# 2 966
Аз проявявам интерес към филма с латино Снежанката и бих го гледала. Не ме впечатлява това, че не е снежно бяла, защото познавам не малко мургави Снежани. Както и тъмни Светли. Който държи на оригиналната версия на приказката, има достатъчно филми.

# 2 967
  • До морето
Едва ли само изказванията на актрисата са им виновни за провала на филма, ама айде…

Е, кой казва, че само изказванията са виновни.....

# 2 968
Джони приятно изненада с появата си публиката на трибют концерта на Пати Смит в Ню Йорк, дни преди да започне работа върху филма си с Пенелопе Круз и Мадлин Клайн - "Day Drinker"
Скрит текст:

# 2 969
Е, кой казва, че само изказванията са виновни.....
По-назад някой написа, че синът на продуцента обвинил актрисата, че съсипала филма с изказванията си…

Общи условия

Активация на акаунт