Звездни Компромати- март'25

• 342 161
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 195
Ама какво предаване, всички остаряваме, погрозняваме и т.н. Много са ми странни такива мнения - ама какво става със звездата Х, какво ѝ има, а то - остаряла. Такива да не им личат годините (много) са едно на милион, въпрос и на ген, рано или късно и на тях им проличава. Наскоро и за Джоли някой се чудеше какво ѝ станало. Джоли след два месеца става на 50.

# 3 196
Певицата Дара, неузнаваема според мен и леко наддала на тегло. Никак не е отслабнала, както някои писаха. Снимката е от преди няколко дни.

Скрит текст:

Теодора Духовникова беше красива като по-млада. Сега тяло супер, но в лицето някак изхабена. Не искам да го мисля, но прилича като да пийва редовно. Снимката е от преди около 10 години.

Скрит текст:

И накрая една снимка , за да разберем, защо Радина е толкова различна.
Нежно лице, тънки устни, естествени зъби. В момента устните и са тройно по-големи, зъбите поне 2 пъти по-големи от нейните. Каквато и да е причината да си смени зъбите, не отиваш и просто да ти сложат някакви зъби - правят се проби, слагат се временни, за да се види дали са добре, дали се харесваш и чак тогава ти слагат постоянните зъби. Така че явно тя така се харесва.

Скрит текст:

# 3 197
  • София
Специфична, артистична и с нюанси красота има Теодора. Емблематична или христоматийна в никой случай.
И остаряваме различно - десетки пъти в тая тема се пишат коментари относно как сме трябвало да остаряваме. Което е абсурдно.
Току що ми излязоха актуални снимки на Новак - ами с точно 4 години е по-млад от мен, а изглежда с десет по-стар. Не остарява добре, но остарява като себе си. Хубаво, лошо - даденост и факт.

# 3 198
Духовникова винаги е била много красива жена, не засягам характера й, но чисто визуално е истинска красавица

# 3 199
Джокович изглежда така, защото колко години играе под жарко слънце? И лично мое мнение, веганите се състаряват много по-рано.

Лицето на Духовникова няма нищо общо с годините, а с алкохола, който явно се консумира по-често и в обилни количества.

# 3 200
  • софия
Не мисля, че Дара е напълняла. С различна прическа е. Последно я виждах лятото - фина, с хубава кожа. Като статуетка е. Държи се възпитано и ненатрапчиво.

# 3 201
Нищо общо няма остаряването, да се повторя. Всички остаряваме. Не намирам Теодора за преждевременно остаряла. Изглежда си на годините. Просто нито преди 20 години, нито сега, за мен е красива.

# 3 202
Духовникова и Радина са ударили по едно-две преди наградите. Но то няма лошо, да живеят както искат, само да няма публични излагации.

# 3 203
Духовникова ми е много антипатична и като външност и като поведение, никога не съм я намирала за красива, изглежда си иначе на годините..

# 3 204
Духовникова винаги е била много красива жена, не засягам характера й, но чисто визуално е истинска красавица
За вас обаче. За мен не е красива въобще.
Радина изглежда много зле.

# 3 205
Добро утро! Хора, гледате ли Лияна в сутрешния блок на Нова? Да видите БГ стандарти за красота и урок по стил как се ходи в сутрешно предаване по национална телевизия Simple Smile За превземането и дума няма да отварям. Съжалявам, че не знам как се слага снимка в скрит текст, за да ви я покажа.

# 3 206
Нищо де, сега се слагат често снимки и без скрит текст, явно не е проблем.
Радина на снимката с Деян е красива, нищо общо със сега.
Няма нужда от размахване на пръст, че някой не харесал еди кой си. Възрастта не е порок, всички ни чака остаряването, неизбежно е. Коментираме визия, излъчване, грим и т.н. Още повече артистки, набедени за секс символи. Сега пък ще се оправдаваме, че имаме и мнение ли?

# 3 207
  • Пловдив
Лияна по Нова беше потрес.

Сега гледам Мария Илиева по БНТ, очевидно липсва филтър и визията ѝ не е обичайната.

# 3 208
И аз от нехаресващите Духовникова и като актриса ми е набедена.Само едни очи са впечатляващи.
Виж Радина като по-млада много ми харесваше,и сега има чар.
Койна ми е студена визуално,но остарява прекрасно и играе добре.

# 3 209
Ива Дойчинова не изгледа хич добре, но не заради възрастта си, а заради корекциите. Иначе няма по-противен от нения глас, един такъв сух и монотонен, наистина не знам как е била говорителка и водеща...

Малко БГ фолк, като сте я подели и Лияна. Grinning

Племенницата на Преслава, която май гласят за певица:
Скрит текст:
Преслава в Дюбай:
Скрит текст:
Есил Дюран:
Скрит текст:
Малина:
Скрит текст:
Певицата Вероника, която беше прекратила кариерата си и се занимаваше със сладкарници в Бургас. Понапълняла е, лицето й като че ли е подуто, дано да е здрава:
Скрит текст:
Таня ви Боева, все така с обработка на аватар:
Скрит текст:
Ретро снимка на Емилия и Десислава:
Скрит текст:
Емануела и Анелия:
Скрит текст:
Андреа и Кости:
Скрит текст:
Галена - грозно слаба:
Скрит текст:
И за край - снимки на Лепа Брена от 6-те й поредни концерта в Арена Загреб: