Звездни Компромати- март'25

• 342 172
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 180
  • София
Духовникова в профил е бустер за самочувствието ми (айде да го кажа по-меко) 😀

# 3 181
В сторито на Духовникова, Радина дори и в профил, плаши :

Скрит текст:
Специално този нюанс на русото не й прави услуга … като побеляла, а не изрусена коса изглежда Simple Smile

# 3 182
И аз не знам как я намирате Духовникова за красива

# 3 183
Знам, че ще прозвучи хейтърски, но никога не съм разбирала защо Духовникова я спрягат за голяма красавица. Да, имаше някога нещо в нея, тип Мишел Пфайфър, но много далечно. Духовникова има красиви очи, но и нещо много грубо и недодялано в чертите, както и ужасна усмивка. Жена без красива усмивка, каква красавица е?
Скрит текст:
Радина и тя без коментар, Койна Русева изглежда най-добре от трите.

# 3 184
Честита събота, момичета, пращам ви един помощник в домакинството. Blush Харисън Форд

Скрит текст:

# 3 185
  • Glasgow
Койна винаги ми е била много красива. Българската Марлене Дитрих ли беше тя, нали ние от всичко си имаме българско Grinning Българската Мишел Пфайфър беше хубава преди, но не знам възрастта ли, злоупотребите ли, вече не я намирам толкова красива.

# 3 186
Нещо е загрубяла Духовникова, гримът и също е много зле. Радина ми е много изкуствено нахилена, определено не излъчва щастие. Койна наистина има много особен тип красота, но е много интересна и определено е талантлива.

# 3 187
Ива Дойчинова се е превърнала в жената котка.Не остарява добре

# 3 188
Ива Дойчинова преди време я бяхме засекли в едно заведение в Гърция - ботоксите и хиалуроните й си личаха от далече. На живо е още по-страшна.

# 3 189
Духовникова просто остаря, жената, нормално

Изключително секси беше във всичките си несъвършенства. Усмивка, скули, нежни китки и глезени - вие си я обиждайте, но жената има харизма и сексапил

# 3 190
Не, бе, никой не я обижда, просто за мен не е и не е била красива. Винаги съм смятала, че го докарва повече откъм сексапил и лоши погледи. Китки, глезени, пролет не правят, а усмивката й точно винаги й е била най-слабото място. Просто остаряла..., че тя е на 48 години! Каква старост, моля ви?

Красива, некрасива, въпрос на вкус, на снимките от Икарите изглежда много зле.

# 3 191
48 години малко ли е? На колко ни е разрешено да остареем вече? Cry

# 3 192
Ми за мен не са много. Толкова рано ли се предаваме?
Изместихме фокуса, аз не казах - изглежда остаряла, а е само на 48 години, просто казах, че не я намирам за красива нито сега, нито на 25. Зрелостта й няма нищо общо с преценката ми.

# 3 193
  • Наблизо
Винаги ми е било интересно как злоупотребяващите с алкохол остават слаби.
То е само въглехидрат.
Само Койна изглежда добре.

# 3 194
  • София
Не виждам да се е предала и още си е хубава. Койна също, по един различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт