Звездни Компромати- март'25

• 342 161
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 210
# 3 211
Само манекенки ли могат да изразяват мнение за други манекенки?
Ще перифразирам Васа Ганчева - "може да сме дебели и стари, но не сме глупави и слепи". Така, че не виждам защо да не изразяваме харесване/нехаресване на когото си решим. Винаги когато се обсъжда някоя световна призната красавица все се намира някой да размаха пръст. Всеки с вкуса си, но и с право да го сподели свободно в темата. Алкохолиците ядат малко/никак и не усвояват веществата от храната заради отровения от алкохола организъм.
https://vinagizdravi.com/alkofital-za-alkoholizma-c-70_78/zasho- … -alkoholici-d-594

# 3 212
  • София
Тук всички сме бабите на Роузи 🤣

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 10:53 от Reunion

# 3 213
Хайде и тази с деформирано деколте.Simple Smile Като се оперират и си дават парите що поне малко естетически не ги мислят нещата.И като онова недоразумение в Ергена със смешния нос с различните ноздри.

# 3 214
Къде дремят тия от Виктория Сикретс бе?! Що не ни канят?! Тука сме от топ модел нагоре, с талии оса
, с ханш на 12 г младеж, глезен гАзела, дупе барабанче, крака, магистрали( не наши, те са къси! Немски магистрали) усмивки като реклама на Сенсодин! Кожи бебешко дупе! ДжоУлайн Рич Форестър в епизод 1 на Д и К! Коси на индийска девица не пипана още, косата де! Изобщо всичко ни по- добре от на Роузи на баба и га беше млада.
Не знам що не организират едно дефиле за нас ще им скрием шапките на неподозирани места😅🤫🤫

Като чета какви кусури се дирят понякога, където ги няма мисля че имам честта да деля форум с топ мацките на Вселената.

Всички стреем, неусетно почти, гледаме се всеки ден да не виждаме много, дупетата ни са отзад, други да ги гледат и да страдат.
Истината е че живеем в гадно време на фалшиви ИС снимки мазани с баданарката, и като видим реално изгледаща жена на 48-50 викаме- Боже кво и е?! Ами нищо! Жена в менопауза с всички екстри, които ще ни се сипят съвсем скоро връз главите.
Жените имат - пори, бръчки, целулит, стрии, пъпки, всичко. Това че ни показват разни анимации не значи че някой изглежда така реално.
Да остареем е привилегия, някои по добре, други по зле, важно е да чукмем 90-те, минимум!

Супер модели от класа! Всички други са много зле😁  Освен Богданска разбира се😁

# 3 215
  • София
Ти пък, и тя е зле. Кобилеста, висока...

# 3 216
  • Наблизо
Хайде и тази с деформирано деколте.Simple Smile Като се оперират и си дават парите що поне малко естетически не ги мислят нещата.И като онова недоразумение в Ергена със смешния нос с различните ноздри.
Това деколте дори пластмасовото Барби има по-нормално..
А онуй деформираното от Ергенът,явно е отишла със снимка на Круела Девил и е казала-Искам така,ама като млада.Не е само нос,и скулите са ..устата.
Мъжете,които харесват това,са сигурно големи фенове на 101 далматинци.

# 3 217
  • Glasgow
На Десислава облеклото от ретро снимката- последният път като излизах вечер половината жени бяха с такива панталони/дънки.

# 3 218
Миле Китич е с антуража си на кафе в Маринела. Само аз не говоря сръбски тук 😅

И си поръча едно кафе с една ракия аха не мога 😂

# 3 219
  • софия
11 ч. минава, допустимо е. В Италия пийват кафе с грапа 😉

# 3 220
  • София
Скоро засякох интервю с Теодора Духовникова и там сподели, как отдавна не е онази красавица, която привлича винаги внимание.
Разбирам я, за съжаление.

# 3 221
На тази снимка Радина изглежда много тъжна и разочарована, очите и говорят.
И певицата Рени, която винаги се снима с отворена уста.
Скрит текст:

# 3 222
Леле … и силикона ли увисва Simple Smile

# 3 223
  • софия
Една госпожа, която съм сигурна,че знаете коя е, но не съм сигурна дали ще разпознаете. Не искам да си представя как изглежда на живо.
Скрит текст:

# 3 224
Тази мода вместо да изписва вежди ,вади очи.
 Няма по-красиво от естественото. Изключват се травми,  нарушения, които  изискват намеса.
 Дори татуировките трябва да са временни, след х години да избледняват и  се само изтриват.
 Това Жотева ли е , че ми излиза една разкривена физиономия из фб, от екрана, пеняви се колко е зле в Белгия.

Общи условия

Активация на акаунт