Звездни Компромати- март'25

• 342 124
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 255
Аз я помня като водеща по тв Бетина Чампоева, беше известна с въздишките и придиханията си, докато чете.
Ето я като по-млада
Скрит текст:

# 3 256
Да, много смешно преглъщаше 😂

Според мен и тя злоупотребява.

# 3 257

Клетото Дисни. Тръмп го е погнал, противниците на Тръмп и те са го погнали с бойкоти заедно с Кока кола, Макдоналдс и пр. империалистични символи...

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 16:17 от EmmaT

# 3 258
Бойкот връз бойкот 😂

А Тесла я бойкотират както противниците на зелената енергия, така и анти-тръмпистите.

Една Мария Мед ще ни остане 😂

# 3 259
Като стана дума за Амброзио, коя пък е моделката с най-хубаво тяло за вас, за вашите разбирания за красота? За мен Наоми Кембъл има мъжко дупе и свръх дълги ръце, но знам, че тялото й е обожествявано.

За мен е важно моделката най-напред да няма някакъв очевиден недостатък. Гледам пропорция, форма, линия.

А ако трябва да кажа, коя от известните моделки за мен има най-хубаво тяло, без капка гузна съвест казвам Лима.
Скрит текст:

Но според мен на ССФ най-много ще й допадне тялото на Кандис със силно изразената талия :
Скрит текст:
Хубаво е тялото й, но на мен лично не ми допада лусфта и формата на бедрата й.

Иначе в лице и двете не ми допадат толкова чак за идеал. Барбара Палвин например ми харесва много в лице, но в тялото й има доста забележки.

# 3 260
  • в пералнята
Лима няма талия, Амброзио и Роузи имат къси крака, Кандис е butter face, Наоми има мъжко излъчване, пък Синди - селско.
Никоя не ми харесва, аз съм си най-най-хубава.
Хора над 30, без талия и с крака под 130 да не ми отварят дискусии.

# 3 261
Тяло – Бриджит Нелсън. Била е модел в началото...

# 3 262
Моля моля, Клаудия е със селското излъчване. Да караме грозотиите правилно 😂.

Бела Хадид не ви ли харесва? Тя има корекции на лицето, но с корекции или без се е получило добре.

# 3 263
На мен сестрите Хадид не ми харесват.

Клаудия ми харесва, въпреки че за някои имала селско излъчване. И ако трябва да съм напълно точна - имала излъчване на краварка. На мен си ми харесва.

# 3 264
За мен най-красивият модел е Кристи Търлингтън, но тя е от предишната генерация.

Естествено,  с нас не може да се сравнява, но се опита жената.

# 3 265
Да, Кристи Търлингтън и аз бих казала, че най-много се доближава до красотата, финеса, грацията и изискаността на средната потребителка в темата Heart Не успява да ни достигне, милата, но е близо.

# 3 266
  • софия
Кристи е богиня (за мен). Винаги е била.

# 3 267
Силвия Кацарова и гости," посветени на светлина, промяна и добротворчество", на събитие на Академия щастлив живот. Служене с любов-титлата "Херцогиня". Свят ми се зави от толкова епитети.🙄  
Скрит текст:

# 3 268
  • Glasgow
За мен от онази епоха- Линда, Хелена и Надя Ауерман. Надя е кобилеста малко, но има безкрайни крака 😍

# 3 269
Отзад до хладилника с бирата двама херцози ли виждам?

Общи условия

Активация на акаунт