Звездни Компромати- март'25

• 342 161
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 285
Ще се повторя, но досега не съм виждала по-красива жена от Амбър Хърд. Спира ми дъха сериозно. Неприятно е останалото, разбира се.

# 3 286
На ме пък Хелена Кристенсен ми е топ.

# 3 287
Това можете ли да познаете кой е
Скрит текст:

Андреа е 😀
Пак е започнала да се заиграва с фотошоп

# 3 288
Tова е някаква холограма на Андреа.

# 3 289
Не я познах. Попрекалила е с обработката, изглежда като сглобено от различни части, а и с "прикачването" на колието - почти до ушите стига. Trollface

# 3 290
Ще се повторя, но досега не съм виждала по-красива жена от Амбър Хърд. Спира ми дъха сериозно. Неприятно е останалото, разбира се.
Аз си я представям винаги как @к@ на чаршафите и рязко спира да ми е красива.

# 3 291
Когато беше млада ( и аз де), много харесвах визията на Ашли Джъд. Продължавам да харесвам Кийра Найтли и като не е съвсем млада Simple Smile .. от отминалото отдавна време на черно-белите красавици - Лорън Бакол.

# 3 292
  • София
На ме пък Хелена Кристенсен ми е топ.
И на мен! Това ми е най-красивата жена евър! И ми харесва как остарява, естествено и без залитане да "задържи" младостта!

# 3 293
На мен Хелене ми напомня на Камерън Диаз с тен.

Ами Carolyn Jones?

Липсата ми модата с малките устни.

# 3 294
  • София
Ох, до сега четох коментари под поста на Силвена Роу! В Мастър шеф ме дразнеше понякога, но ми беше интересна някак. Сега тотално е изплискала легена... Нарича "клатени", "недоклатени", някакъв хашлашки език държи... мале,мале... Съвсем се е чалнала!

# 3 295
  • Варна
Аз пък винаги съм се чудела какво толкова й харесват на Амбър Хърд.

Не казвам, че е грозна, просто на мен ми е надценена.

# 3 296
Аз за пръв път я гледах в Параноя с Лиамчо Хемсуърт Heart. Там ми се стори приказна,определено има харизма.

# 3 297
Най-красивата жена е Тейлър Коул,американска актриса.

# 3 298
Аз пък винаги съм се чудела какво толкова й харесват на Амбър Хърд.

Не казвам, че е грозна, просто на мен ми е надценена.
Изразителните ѝ очи, чипото носле, скулите, формата на лицето, тази гъста коса и малката уста😁

# 3 299
Параноя беше преди 15 години, тя отдавна не изглежда така. Беше красива, сега не толкова. Още на делото се виждаше, че е подпухнала.

Общи условия

Активация на акаунт