Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 893
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник!
И кафе пих, и баница ядох.
По-късно тръгваме към къщи, ще пътуваме през Хаинбоаз.

# 136
  • София
Честит празник 🇧🇬!

# 137
Честит празник!

След две безсънни нощи искам само да пия кафе като дамата от картинката на ТиЛи!

# 138
Как е Беболина,Сис?

# 139
  • Somewhere in the World
Добро утро и Честит Празник!
Дай Боже да пребъде България !

Най-сетне изгря слънце и отивам да правя крачки…

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 17:03 от Pretty_Mama

# 140
  • sf
Ударила съм го яко на енергоспестяване.
Зверски ме болеше главата, ама след кафе, хапче и разходка ми мина. Метнах едни бутерки във фурната. Свинска работа.
Ще отметна мъничко ОИ и ще уважа дивана.

# 141
Да не дърпам дявола за опашката , но май е по-добре, Марули, благодаря, че питаш! Последно вдигна температура в 4 през нощта. Преди малко пък ѝ текна кръв от носа. Запушва се и тя човърка, та май е от това, но си се притеснявам.

Добруджанки правя аз с кашкавал и сирене. После, ако детето е добре ще пускаме хвърчило на плажа.

# 142
Прити,хубаво е това.И стопля майчиното сърце,нали?
  Сис,сигурно е от това ,че бърка в нослето.Миличката,дано е минало най-тегавото и вече да е добре!

# 143
  • Пловдив
Прити, много хубаво Heart дай Боже всеки му подобни емоции!

Сиско, да минава...на др.болни също.

Не мога да си намеря.нищо за зяпане...и анцУг не си харесвам Confused Няма за мен и твай.
И тук стопли и напече...и нали знете, че утренемисеходинаскапанатаработа!

# 144
  • Наблизо
Честит празник,девойки,въпреки полемиката.

Сисче,милото Буболинче.Да се оправяте,ей!

Прити,чудесни емоции са това...ние с мама се надяваме за брат ми Sad засега няма изгледи.

Оф трябва да пазарувам...и нямам време.

# 145
Излязох за малко на разходка с бабина,бяха дошли до града.
    Ненадейно се оказа,че утре в 8.30 трябва да съм в Берковица на важна среща.Не вярвам да донесе някакво развитие,но е чрез други хора и трябва да ида .Но хич не обичам така,някой да урежда н що за мен,без да съм в течение.А знам,че е направено само с добра мисъл.
  Тъй.Трябва да измисля нещо за готвене.Имам идея ,ама теяб а и да сготвя.Ще направя палачинки,имам останали някакви пушени меса,пил филе,ще ги задуша,пюре от манатарки и ще направя кесийки от палачинките с тази плънка.Ще ръсна малко кашкавал да се запече,зелена салатка и толкоз.
   Времето днес е разкош.Слушам в стори тел книгата Моята игра,на Модрич.По принцип съм му фен,а сега съвсем.

# 146
Мисте, и аз като теб и по двата въпроса.
Немисеработинемисеработи обаче имам един свят работа на главата.
АнцуГ се отказах да си търся комплект - ако горнището ми е ок, долнището не е и обратното. Затова си купувам долнища, нагоре тениска + любимите полари. Смешно, не смешно, туй е положениЙто.

Кацнахме ние, минахме набързо през К. и понапълнихме хладилника. Нося скромна кутийка с баничка.
Къса седмица идва, за сметка на това доволно тегава. Поне се очертава слънчево и хубаво време, да ми просветне малко на душичката.

# 147
  • sf
Само ядем и се търкаляме по диваните. Синкото поне беше на тренировка. Гледаме филм след филм. Сега сме на Нито звук, много скучен. 🙄
Ядат ми се палачинки, ама нямам продукти и може би по-добре. 😃

# 148
  • Наблизо
Марул,ендокринолог ли?

Цял ден ми се гади на мен.

# 149
Еха, Прити, готино! 🤗
Днес ми е 7-ми ден без НИКАКВА захар (освен в плодовете), явно ще ми е критичен. Но удържам засега. Даже на събирането в събота отказах уникален чийзкейк. Потуп по рамото, пък и по другото. ☺
Вечеря- телешко с грах и картофи на яхния в чугунената тенджурА.
Хубава да е вечерта ви. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт