Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 899
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 150
  • Наблизо
Потуп,потуп,Тили!
Аз ядох бонбон леонидас.Няма потуп за мен.В моя защита не съм яла почти нищо друго днес-една салата с пиле.

# 151
  • Euskal Herria
Честит празник!

# 152
Сьомга в сметана и ориз със зеленчуци към нея днес. И една палачинка-гигант на фурна, да подсладим душите.

# 153
  • София
Днес ще сме на яйца. Ай стига с това готвене. Мързи ме.

# 154
  • Пловдив
Донси, кво гледа? Сподели, че нищо не намирам...

Бър, то хубу стига, ма има постоянно гладни Grin

# 155
И мен ме мързи, но дечинята са във ваканция тази седмица и сякаш са отворили допълнителни стомаси. Няма как. Утре ще пасувам с готвенето, ще са цял ден по карнавални партита. В сряда ще ги помоля те да сготвят.

# 156
  • sf
От архива през седмицата - Гладиатор, Хобит, Нито звук 1 и 2

# 157
  • София
Факт. Ние сме сами двамата и кръшкам от готвене. С деца наоколо - не става.

Наспорт с една биричка.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 19:40 от бъръльо-бъръльо

# 158
Аз смених концепцията за вечерята. Купих скумрия, като се върне тийна от кормуване ще я метна във фраера. Картофена салата имам за гарнитура. За днес толкова, утре на тръстиката. Нервно ми е и ми е свита душичката, нищо конкретно не се е случило, но ми е сдухано...

# 159
Въйх, изпуснах ви...март месец станало  🫢🤣
Зачитам....🤓

# 160
Аз забелязвам много интересен феномен след това ми боледуване - всичко ми се услажда тоооооолкова много, само се тъпча по цял ден. Което е доста необичайно за мен, защото не съм от най-ящните, а и не съм била чак толкова болна. Но и тримата сме така вкъщи, така че го отдавам на грипа.

Ципура със зелена салата и печени зеленчукови кюфтета е менюто вкъщи. Сутринта едни милинки спретнах, все повече се заобичвам с тоя квас. Изобщо не спазих никакви правила, яваш яваш, а те станаха уникални!

Утре сутрин стискайте палци моля, ще ходя на мамолог и ми е доста притеснено.

# 161
  • sf
Не знам дали сте гледали Нито звук, но там едни хора трябва да пазят абсолютна тишина, за да не ги изядат едни извънземни. Та решихме и ние със синкото да пробваме да видим колко ще оцелеем. Е няма такъв смях 😆 кучето беше най-тихо.

# 162
Ма, Боожжже, даже съм отметнала новата тема, че е отворена и ..мъгла 😂😂😂😂
Амъ, в петък ми е изпита ..кормуването...и малко съм бъг. Като го мина..ще съм доволен и спокоЙн 🙃☺️
Като цяло виждам, че сте добре. И не видях Бър-Бър, обаче знам, че е красавица, обаче пък ме притеснява в последно време. Бър-Бър, съпреживявам...да кажа...
Прошката...амЕее не е моето. Лоша ли съм, ква  съм, обаче наранят ли ме човеци...прошка от мен няма да получат. А да искам,само от моята майка, та...тази традиция не e моята ..
Друго, друго...няма.
На всички палци!

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 20:46 от Thirteen#

# 163
Прошка поисках от родителите ми. За тях тази традиция е важна и към тях го правя искрено и от сърце. Други прошки нито съм искала, нито са ми искали.

# 164
  • София
Търти, аз съм корава глава. Ще оцелея, бре. Много силно желание имам да се измъкна от дупката. Драпам нонстоп, не съм спирала.

Днес такава диета си спретнах, ще отчая някои тука. Кафе, банички, кисело мляко, пак кафе, сладолед с нар, солена палачинка, чери доматчета няколко, пържени яйца, бира и портокал. Мисля, че ще се пръсна.

Общи условия

Активация на акаунт