Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 63 071
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Не си сама, скопо... Grin Ко знайте къв крем карамел напраЙх вчера Yum няма такава гладкост Wink пристигвайте, че пъшкаме...

# 166
  • София
Прошката...амЕее не е моето. Лоша ли съм, ква  съм, обаче наранят ли ме човеци...прошка от мен няма да получат.

Хайне има едно стихотворение:

"Прости на враговете си.
Когато увиснат на въжето." Simple Smile

Здрасте Simple Smile

Днес такава диета си спретнах, ще отчая някои тука. Кафе, банички, кисело мляко, пак кафе, сладолед с нар, солена палачинка, чери доматчета няколко, пържени яйца, бира и портокал. Мисля, че ще се пръсна.

Не ти личи. И във вода не потъваш, нали? Вещица. Simple Smile

# 167
  • София
Ааа, ай, ся. Не съм била потъвала.

Крем карамел. Ох.

# 168
Не си сама, скопо... Grin Ко знайте къв крем карамел напраЙх вчера Yum няма такава гладкост Wink пристигвайте, че пъшкаме...
И чак сега казваш, като съм се изтегнала на диванЯ и не ми се мърда? Grinning
И как така ви е останал крем карамел от вчера? Тц, тц.

13, ще стискам палци в петък.

# 169
  • София

И аз това не го разбирам, ама никак.

# 170
Днес не мога да се надигна, пусти му АБ ме хвърли на белия кон. Като мачкана от валяк съм. Направих им една пица на моите за вечеря, аз само я опитах. Карам на кисело мляко и чат пат малко ябълка. Още три дни направо ще се гръмна, ако това продължи. Днес смених и пробиотика, че предишния много шменти капели и никаква не я свърши.

# 171

И аз това не го разбирам, ама никак.
да беше сланинка,  да не разбирате, ми то... вас не мога да разбера Stuck Out Tongue Winking Eye

Тринидаде,  нямаш основанието за бъг. Видели сме те, какви ги вършиш, ама за всеки случай Flowers Four Leaf Clover

И ад искам да издрапам от дупката и все там си кисна,  себе си не понасям и изход не виждам и кръг стана.

У нас - пилешка супа. Скромно.

# 172
  • София
Сири, поздрави от мойта дупка на твойта дупка! Кот - такоа. Няма се даваме.

# 173
  • София
Ай ся, много сме в тази дупка, ама не се даваме. Или просто нямаме избор.

# 174
Бюти,не на едно.Във връзка с начинанието ни,искам да проуча една програма. Синът споделил с едни хора,дето много си го харесват,оказва се,че познават правилния човек и ми уговорили среща.
     13, спокич,огИн си!
   Така кашлям,че въздух не си поемам.
   Божке,хванах 5 Мин от Ергена!Благодаря на Господ за децата си!

# 175
Марул, внимателно! По моя път си тръгнала с кашлицата.

# 176
  • sf
МариаМед не помага ли? 😁
Завършихме филмовия маратон с Титаник. ОмешАха ми се в главата римляни, извънземни, ди Каприо 😆

# 177
Още една дупка идва да ви прави компания. Смачкано ми е и тъпо. Дано е за кратко, само.

# 178
Голямо кокорене, днес как ще бачкам - не знам. Сън не ме лови. Защо пих в ранния следобед фрапе с Бейлис.Сега ще си плащам за глупостта.

# 179
  • София
Добро утро! Ставайте!

Някой желаещ да иде вместо мен на работа, а аз да си остана в леглото?

Общи условия

Активация на акаунт