Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 536
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 1 575
Лане, и аз така. Да не казвам и ме не усетих, как мина неделята и понеделник ми се зъби ня вратата. Ужасно ми е уморено.

# 1 576
  • Наблизо
И аз към уморените.Ще излезем привечер,да ядем нещо навън.Нямам сила за повече.
Лошото е че си уморен,спи ти се и чуваш “Мамоооооо елаааааа” или направо рев.
Момичетата по-оправни ли са,че моето малко мъх не може без мама.

# 1 577
Силно се надявям! 😩

# 1 578
  • София
Силно се надявям! 😩

Аз милостиво съм изтрила от паметта си този период.

# 1 579
Аз имам чувството, че тези емоции са неизтриваеми.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 23:49 от Азалия

# 1 580
Уморените да се сместят и да ми направят място. Идвам при вас. Пуснах кюфтетата във фраера и заех енергоспестяваща поза на дивана. Навън вали, отново за кой ли път, но нека да вали, има нужда. Проблемът е, че облаците и унилото време допълнително ме смазват. И аз като Сири, виждам зъбите на понеделника. Крепи ме мисълта, че от втори съм в отпуск и ще чакам децата и четириногото внуче. Ще има да хвъркам три дни докато са тук, а на трети и трапеза за гости трябва да глася, но нямам търпение. Тийна страда тихичко първо за защипания си врат, второ за последната си пролетна ваканция. В 12 клас такава няма.

# 1 581
Уинд, а не се ли радва, че завършва? Simple Smile
Каталясах от път, вкъщи си е най-добре.

# 1 582
Хитруши. Като пътувате часовата разлика не ви се отразява. Grinning

Бърди, да пишеш за биркитата. Hug

Уинд, а не се ли радва, че завършва? Simple Smile
Не зная за Уиндчов- младши, но Тилката въобще не искаше да завършва. Тя по принцип още като малка не бързаше да пораства и да "става голяма".

# 1 583
Той догодина ще завърши. Сега е в 11 клас. Пък и то на какво да се радва, че завършва - най-безгрижните му години отлитат. Не знае какво иска да учи. А аз намилам да се порови из страниците на университетите, че да знае каква подготовка да подхваща.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 20:41 от wind and fog

# 1 584
  • Euskal Herria
Най- ми хареса една година, когато преминаването към лятно часово време се случи в ден, в който имах полети. Съкрати ми се чакането на летището Wink.
Избутах и днешния ден, трябваше да почна работа в 5. Т.е. в 4 по старото време Simple Smile.
Хубава вечер, общество!

# 1 585
Вчера успях да походя повече и събрах залези. Реших да ви пусна този, небето е много красиво, видяно от Ченгене скеле

# 1 586
Лудо влюбена съм в морето, такава необяснима връзка и влечение имам към него цял живот, не мога да го опиша с думи, беден ми е речника. Мечта ми е някой ден да живея до него, да се будя с гледка към морето, да го чувам през цялото време, да усещам мириса му. Много малко вероятно е, но не се отказвам. Току виж пък ми се случи някой ден.

Преди години открихме едно страхотно хотелче на нашето море, което бързо ни се превърна в любимо и го посещавахме всяка година, често и по няколко пъти. Следяхме кога отваря за сезона, бяхме от първите в него. Преди да затвори задължително ходихме там също. Та хотелчето - нищо кой знае какво, чисто, спретнато, НО! На скалите. Буквално. Заспиваш на шума на вълните, будиш се с тях. Излизаш на тераската - море. Тези скали са ми най-любимото място на света, оглеждам се за продажби там, но… няма никой толкова луд да зареже това място.

# 1 587

И аз обичам морето. Тая година ще го посетим по различен начин. Дано.

# 1 588
  • Варна
Много са ви хубави снимките от тези места, където е хубаво времето. Само дето Варна доказа, че морето може и да не е много приветливо.... Ей такава гняс беше днес - студ и мъгла! Не се вижда хоризонт, защото морето е погълнато от Нищото Disappointed Relieved

# 1 589
Дорчи, надолу имаше мъгла, не бях карала в мъгла извънградско от доста време...хем тегаво, хем красиво и филмово. В петък имаше много дъжд и вятър, бях със зимно яке.

Общи условия

Активация на акаунт