Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 530
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 1 560
  • sf
Аз се завърнах, навръщане минах по магистралата и въпреки дъжда, ми беше много приятно шофирането. Изкарахме си добре. Само куч ми беше на грижа, че бях оставила ключ на един приятел за сутрешната разходка, пък се бяха виждали само веднъж, ама нямало проблеми.
Сега ще си пекна една пица и ще поспя.
Аз години наред все си мълчах, все се съгласявах с БНД, само и само мир да има. Все той бил прав, все другите не разбирали. Накрая ми писнА, почнах да си отстоявам своето и ей го разведохме се. 😁

# 1 561
Аз в последно време забелязвм масово липса на трезва мисъл, адекватни реакции и ясна преценка и при двата пола. Без значение на години, образовани и каквото още се сетите. Неприятно, но факт.

# 1 562
Тази нощ не събуди ужасната ларингитна кашлица на Шефа 😣.След ден на градина 🙄.Реших да започна този път друго лечение,и за огромна моя радост бързо се повлия.
Отдавна организма ми се беше настроил за "новото" време.От повече от месец се будех в неприлично ранни за мен часове.Знам,че болшинството трудно търпи тази смяна,но на мен,не знам защо така,ми е тамън.
Едене поимва в хладилника,само една огромна маруля ще измия и нарежа.И на Мьос идеята за картофени кюфтета ми е влезнала в главата,но ще е идните дни.

# 1 563
Пфф, Ренко, и аз си се събудих както обикновено, ама по новото време. Хич не бях доволна Simple Smile

Да се оправя Шефчето!

Дайте идеЙ за кайма, които да не са кюфтета, мусака и супа топчета... напраУ много ми писна да измислям....

# 1 564
  • France
И аз трудно търпя промяната. Постоянно имам чувството, че ми липсва време. Не знам колко е часа, много е неприятно.
А и се събудих с мензис и мигрена, та съвсем съм сдухана

# 1 565
Скокнахме набързо за коприва, продухах главата и ми замръзна носът. 
На мен промяната на времето ми се отразява под формата на объркване засега - постоянно се омотавам колко точно е часът.
Тили, поръчах едни детски биркита за проба - ти си виновна, да знаеш Simple Smile Дано ми станат и се спогодим.

# 1 566
  • София
Руло Стефани. Пица с блат от кайма. Принцеси с кайма. Спагети болонезе. Шотландски яйца. Гнезда от кайма с гъби и яйца. И т.н., и т.н.

# 1 567
Щях да предложа мини рула Стефани.По-интересно изглежда,и стават индивидуални порции.
Допълвам с рецепта.
https://inthebeniskitchen.com/2022/09/25/%D0%B2%D1%80%D0%B5%D1%8 … 1%81%D0%BA%D0%B8/

# 1 568
Патладжан кебап, пастицио, чушки с ориз.

# 1 569
Идеи ли, кюфтета с бял сос, сиреч фрикасе, може и с червен, по желание. Варианти бол, по чирпански примерно.

# 1 570
  • София
Лазаня с кори от тиквички или патладжан. Лодки от патладжан или т.нар. пълнен патладжан. Пай с кайма.

# 1 571
Много благодаря за идеите, запазвам си ги чинно.
Забравих да уточня обаче, имам само кайма и яйца Simple Smile ама ще поровя из шкафа да видя какво още ще изскочи, че да направя нещо, вдъхновено от вас.

# 1 572
  • София
Ами, Ули, шотландски яйца или силно модифицирани Карбонара. Simple Smile

# 1 573
Шницели с кайма. 
Тази промяна в часовото време не ми харесва. Като удаен с мокър парцал съм и нямам енергия. Мислех да изляза да се разходя, но пак се спуска мъгла.

# 1 574
  • София
Аз нямам опция да спя повече. Пухлата ме буди по часовник, за да яде.

Общи условия

Активация на акаунт