Пазаруване от about you - тема 37

• 78 151
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Последните дънки, които поръчах на марката бяха леко омалени. Не, че не влязох в тях, но бяха малко по-тесни. Поръчах по-големия номер и ми станаха супер.

# 331
Аз общо взето според различните марки съм 24 или 25, тук мисля, че 25 вземах. На един модел навремето упорито ми препоръчваше съветника 27, та него взех. Огромни ми бяха. Половин година дебнах да ги намалят пак, че да си взема 25. За да е сигурно - 2 съседни номера и така.

# 332
  • на земята
Здравейте ,защо като поставя кодовете се увеличава цената?Защото са от намалението ли?

# 333
Кодът маха екстра намалението.

# 334
Здравейте!
Имам нужда от съвет относно избора на обувки и по-точно размера. До сега всички обувки, които съм си поръчвала са 39 ми е малък и тесен, но 40 ми е леко дълъг и при петата ми хлопа на ширина са добре. Имам вече 2 чифта 39 и мога да ги нося само няколко часа. Има ли начин 40 номер да ги "пригодя" и да мога спокойно да ги нося?
Потърси си обувки за по-широк крак, не се мъчи. В сайта на Обувки на повечето модели е описано за какъв крак са -тесен, стандартен или широк. Аз там проверявам, в повечето случаи.

# 335
Взимай скечърс от спортните
От елегантните такива като Ара и Jana

# 336
Някои марки имат и половинки номера,също и номер за ширината.

# 337
Скоро поръчах едни боти Габор с междинен номер 39,5-40 , но не са дошли  ще кажа как са като ги получа. Ако някой може да каже каква е номерацията на кожените якета Джипси комфорт лайн много ще съм благодарна:Heart Eyes Зная, че една дама имаше такова ХЛ, но на кой размер отговаря....за 2ХЛ пишеше 54

# 338
  • Пловдив
Ahat,
50 e XL

# 339
Jid много благодаря още веднъж ! Да не следя за 2ХЛ  ще ми е голямо, мисля, че ХЛ като твоето ще е добре:bouquetf:

# 340
За мен кожените якета на Gipsy са една идея умалени, напр. в сравнение с Freaky nation, разбира се, зависи и от модела.

# 341
В аутлета има намаление на кожени якета.

# 342
Така е 50 Shades of Purple, затова питах за тази им линия " с извивки" , но в момента не са намалени... Deyzi благодаря и там ще видя

# 343
Комфортните линии по принцип нямат много общо с нормалните. Самите кройки са им по-широки и от там и размерите следва да не се приравняват.

# 344
Получих тези
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/skechers/maratonki-za-byagane-go-run-con … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/skecher … tent-2-0-21749834
Много леки, удобни, малко уголемени. На 38н. пише стелка 25см. Ще ги нося така, то няма и 37, защото много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт