Пазаруване от about you - тема 37

• 78 096
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
На мен ми изпратиха, но беше за определени секции и реално не го ползвах.

# 451
Има ли актуален код в момента, до вчера имаше, но пусто чудене-сега се реших чак.

# 452
Пост #441 една страница назад.

# 453
Върни се поне до предна страница и прочети, така както го правиш е супер неуважително.

# 454
  • София
Много благодаря на момичетата, които пускат кодове и опресняват инфо за тях!

За РД код миналата година нямах и им се примолих Wink - дадоха. Тази година пак нищо, но първата година така ме зарибиха с код за РД, който важеше един месец.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 13:08 от emeto®

# 455
Видях впоследствие. Извинявам се.

# 456
Някой писа, че пере кожени/велурени якета в пералнята. Какъв препарат ползвате?

Преди години пеобвах и стана твърдо. Чудя се сега да рискувам или химическо...

# 457
  • Пловдив
Spensa,
не те съветвам да правиш такива неща.
Дай си го на химическо.
Ето тук няколко съвета, но аз не бих рискувала.

https://www.actualno.com/chistofainici/kak-se-pere-kojeno-jake-n … news_1831845.html

# 458
Здравейте, някой знае ли кога горе долу ти изпращат код за отстъпка за Рожден Ден,като той ми е в края на април.
Не изпращат кодове за рожден ден.

В началото на страницата е написано, че дават 20% за РД
Преди рождения ми ден, който е в края на февруари, пратиха и пак бяха два кода за 20% и за 25%, като миналата година . Не ги ползвах.

# 459
Велурени якета,като имах свтли,ги перях в пералня на програма за деликатни тъкани и с такъв препарат. Не са имали проплем. Лицева кожа не съм прала. Но на химическо чистене са ми съсипвали такова яке,както и сака и палта...

# 460
Никога не съм ползвала услугите на химическо чистене, не смятам и да ги ползвам. Яке от лицева кожа съм прала на ръка, както и чанти. Ползвам обикновен твърд тоалетен сапун какъвто имам подръка /най- често купувам ТЕО/, като предварително съм разтворила малко количество в хладка вода. Топя якето и го оставям да престои колкото преценя. Понамачквам го малко с ръце и плакна със студена вода. Оставям на закачалка да окапе и после на балкона да съхне на сянка. Според начина на боядисване може да оцвети водата доста.
Не ми се е случвало още, но ако ще е съсипана дрехата, предпочитам да е от мен 😃

# 461
Те и в химическото го перат в перални.Накараха ме да се подпиша,че няма да имам претенции как ще ми го върнат.Пак кожата се беше леко втърдила.Затова вече си ги пера на ръка и после с лустро за обувки да омекне.

# 462
А,да,това за подписването го нях забравила,много нагло! И,да и там ги перат,така,че не знам каква е разликата.

# 463
Много благодаря на момичетата, които пускат кодове и опресняват инфо за тях!

За РД код миналата година нямах и им се примолих Wink - дадоха. Тази година пак нищо, но първата година така ме зарибиха с код за РД, който важеше един месец.
Трябва да им пиша ли за да ми изпратят код?

# 464
  • на пистата
След като изпера в пералнята кожено яке.После с памучна кърпа и мляко за тяло го минавам цялото.Така и с кожените чанти.Стават супер меки и миришат стряхотно

Общи условия

Активация на акаунт