Пазаруване от about you - тема 37

• 78 063
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Vesika, благодаря за препоръката за MyMo. Поръчах последното светлосиво яке и с код за намаление цената стана чудесна, 117лв. Дано този път да съм улучила размера, защото цяла зима поръчвам и връщам. Може пък срещу лятото да имам късмет с размера.

# 586
Здравейте, моля ако някой е поръчал това яке в 38 или 40-ти размер и мисли да го връща, да ми пише, че го търся.
https://www.aboutyou.bg/p/comma/prehodno-yake-20061378
Аз не знам защо се заблудих и си поръчах р-р 42

# 587
Малко отзиви от мен..
Получих тези дънки на Томи..стоят перфектно..точно каквото търсих са. Леко умалени ми идват защото нося 29, но нямаше и поръчах 30 и са ми съвсем точни. Дължина 28 за моят скромен ръст идва също перфектна и стига точно до подметката на обувката..без да се влачи и без да е късо. Радвам се че няма да подгъвам Simple Smile)

Тези също..пак 30..ок са защото почти нямат еластичност и 29 щеше да ми е впънато предполагам. Дължина отново перфектна като за мен..7/8 са.
116 лв ми излязоха.

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/danki-24215047?

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:49 от teta75

# 588
Реших все пак да оставя впечатленията си за Kate Spade Bleecker
Не знам защо до сега пренебрегвах марката, вероятно защото виждах твърде малки и абстрактни за моя вкус чанти, както и такива в комбинация с текстил на относително висока за мен цена.
До момента в който ми попадна в полезрението модел Bleecker цвят Timeless Taupe.
https://m.aboutyou.bg/p/kate-spade/chanta-tip-shopper-bleecker-1 … _campaign=product
Нямах много време да мисля и пуснах поръчка. Малко след това я отказах, като реших, че имам достатъчно много чанти и ще мина и без нея. Знаех, че няма да оцелее дълго на сайта и така и стана. След минути вече я нямаше, а аз съжалих за отказаната поръчка.

След ден - два се появи червена - Bleecker Pixel Hearts, чиято цена беше значително по- висока, но я поръчах.
https://m.aboutyou.bg/p/kate-spade/chanta-tip-shopper-23276065?u … _campaign=product
Както споменах в предишен пост, явно беше връщана и без противопрахова торба. Цвят - разкошен, малко по- твърда от очакваното,  принт на вътрешната част - със смесени чувства /кръстих я мартеница/, цена - не можах да я преглътна.
Продължавах да се оглеждам за модела и попаднах на Bleeker Stencil Hearts Pop - червена с принт на стенсилирани сърца в Best Secret- поръчах я на по- добра цена и върнах първата към АЮ. Това беше моята червена чанта и първата ми поръчка от тях.
https://www.katespade.com/products/bleecker-stencil-hearts-pop-l … e-tote/KF352.html

В този момент отново се появи бежовата и без да мисля просто я поръчах.

Относно чантите:
Телешка сафиано кожа, устойчива на петна и надраскване, без хастар,  дръжки, които не се изплъзват, удобни за носене на рамо,  лакът или дори в ръка. Елегантни както за поводи, така и за ежедневието с много красив финиш. Голяма - побира 13" лаптоп + много други неща, но изглежда спретната и фина, запазва форма. Лека е, и двете са по- меки и гъвкави от "мартеницата".
Опаковани перфектно- всеки детайл е самостоятелно опакован и защитен, включена противопрахова торба и за двете.
Качество и прецизна изработка до милиметър - няма да видите стърчащ конец или различен бод - перфектни!
Вече нося бежовата и ми е много удобна, а червената оставих за предстоящ повод.
Ето малко снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 18:47 от •mimoza•

# 589
Чантите им са с чуден дизайн, имала съм три през годините, но дръжките при мен бързо се скапват. Отлепваше се лентата, с която е покрит ръба.

# 590
Аз мога да коментирам само формата, защото имах същият модел от ХМ - реплика очевидно, но ми беше удобна. Стоеше на раменете стабилно.

За разлика от нея, тази на Хърбър ми се изплъзва яко от раменете..смъква се и това е...

# 591
Да, кантирани са. Склонна съм да вярвам, че поради някаква причина може по-скоро да се напука, отколкото да се отлепи. Ако това се случи в рамките на 2г. ще предявя рекламация.

Матеа, кои модели си имала?

# 592
Моделите ми са били подарък от чужбина и са стари, двете бяха комбинация на плат тип промазка с кожа. Едната кожена, но еко кожа.
Естествената кожа може и да държи.
Просто този кант се разлепваше, което за чанти от порядъка на 450 долара ми е неоправдано. Отделно някак се деформираха, ако не са понапълнени.
За мен са на един кантар с Guess- хубав дизайн, калпава изработка.

# 593
Скрит текст:

И аз пуснах онова яке на Джи стар, бежовото, като видях, че падна на 108 с още 15%. Обхвана ме настроението "да не изтърва "далаверата"!!!!)..За щерката. Не че заслужава! Трябваше след сезона да й намеря някое от физически магазин за 50 лева. Има нужда, но ... като зная, че носи основно черно.... ще "затворя" едни пари само  и ще връщам....

И аз го поръчах Grinning да видим дали наистина ще има "далавера" като пристигне Grinning

При мен греда с якето на Джи Стар. ХЛ ми беше голямо...

# 594
За мен са на един кантар с Guess- хубав дизайн, калпава изработка.
Скъпи подаръци... Simple Smile
Произвеждат чанти предимно от естествена кожа, естествена + текстил.
Извинявай, но тук не мога да се съглася - нямат нищо общо с GUESS нито като материали - нито като качество на изработка. Но иначе да - в световен мащаб се водят в среден ценови клас / нищо, че за нашия стандарт е над среден за масовия българин/ и на един "кантар" с Michael Kors, Tory Burch и Furla, Coach - премиум сегмент, без претенции за ултра.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 16:32 от •mimoza•

# 595
Скрит текст:

И аз пуснах онова яке на Джи стар, бежовото, като видях, че падна на 108 с още 15%. Обхвана ме настроението "да не изтърва "далаверата"!!!!)..За щерката. Не че заслужава! Трябваше след сезона да й намеря някое от физически магазин за 50 лева. Има нужда, но ... като зная, че носи основно черно.... ще "затворя" едни пари само  и ще връщам....

И аз го поръчах Grinning да видим дали наистина ще има "далавера" като пристигне Grinning

ОХ, искам го аз, за колко пари го взехте?

# 596
Скрит текст:

108  с код.
Сега не зарежда страницата с артикула, иначе веднага исках да проверя сега каква цена е и да поръчам Л, ако има. Хареса ми много иначе.

# 597
и аз бих сравнила kate spade с coach. определено са много над guess по материали: първите са естествена кожа, а вторите не, те са ми по-близко напр до calvin klein. за бг пазар първите са определено над среден ценови клас, пък и за щатите също. вторите - среден, да. аз имам раничка на kate spade: мисля, че няма да мръде ама никога. от друга страна ck раничката ми си се поизноси, но пък още си е готина. едното си е кожа, обаче, другото - мушамичка със своите неживотински предимства.

# 598
Скрит текст:

108  с код.
Сега не зарежда страницата с артикула, иначе веднага исках да проверя сега каква цена е и да поръчам Л, ако има. Хареса ми много иначе.

На мен може и да ми стане ХЛ. Може ли да ми пратите снимка на лични? Върнахте ли го ?

# 599
Ами казах си мнението , чантите са оригинални, кожата със сигурност не беше естествена, знам как изглеждаха след не особено интензивно ползване, затова не бих купила нищо на марката.
Дано вашите се окажат здрави.
Между това, как изглеждат и какви се оказва , че са, има голяма разлика.
И аз за последната мислех, че ще е вечна, но не- платът се захаби там, където опира в колани, катарами, формата, дръжките…

Общи условия

Активация на акаунт