Пазаруване от about you - тема 37

• 78 209
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Роклята е страхотна за повод.
Има много хубава кройка и е стилна, особено в този цвят.

# 121
  • Пловдив
Роклята е страхотна за повод.
Има много хубава кройка и е стилна, особено в този цвят.
м да, и аз така мисля...купих тъмно сини обувки за нея.

# 122
  • Пловдив
Нищо изкушаващо за мен от това намаление. Върнах си почти цялата последна поръчка, не се харесах. Нямам нужда от нищо... омм...

# 123
По принцип са ми препоръчвали за кецове за страничното чистене и избелване на подметките ей това най-лявото. Не знам дали още се предлага в Лидл

Пробвайте магическите бели гъби от тему. На мен ми изчистиха дори стари петна(които не се чистеха от подметката) на маратонки, които не носех, заради тях. Наистина са магически.

# 124
Да, всичко излиза с магически гъби. Аз само така чистя бели маратонки. Но за сега съм купувала само от български магазини, където съм видяла. Не съм се сетила да поръчам.

Някой ако е пускал тези знае ли как вървят номерата?

https://m.aboutyou.bg/p/florence-by-mills-exclusive-for-about-you/danki-laundry-day-9393428?utm_medium=referral&utm_source=onsite_sharing&utm_campaign=product

Повече от година ги заглеждам и все още не съм се наканила Grinning

# 125
Забравих да кажа, че относно онова връщане, което не беше ми се отбелязало, все пак се стартира процеса оня ден. Вероятно са  оправили бъг-а. Друг е въпросът дали всичко ще е наред все пак.

# 126
И аз да кажа за тези връщания.
Понеже Тета написа, че им е писала, обаче аз се обадих по телефона. Казаха, че виждат заявката за връщане, но ми пуснаха нова явно, защото като отидох в Еконт оригиналната товарителница за връщане, тази в плика, не я прочете, а трябваше да ми разпечатат новата.
За другата пратка, от профила на ММ, нищо не предприех, залепих си етикета от пратката и си замина нормално.

Аман от тези къси пуловери,  от 6 бр. си оставям два и то са някакви едно сезонни, но като за по 20 лева, биват. Не можах да си взема скъпи, качествени пуловери тази зима, миналата имаше по-добри предложения.

# 127
Вчера на промоция си взех 2 комплекта боксерки.

# 128
  • виртуално
HOKA 36,5 , 37,7 , 38 , 40 и 41 по 1бр - 127лв с код
https://aboutyou-outlet.bg/p/hoka/niski-maratonki-u-bondi-b3-ls/21492641

# 129
Аз нямах етикет защото вече върнах с него.
Второ връщане ми беше..за това им писах. Не ми се чакаше месец да си оправят бъкиите просто.

# 130
Има нова анкета за попълване и печелене на точки с #BGMлоялнапрограма .

https://k6ttow1gjxf.typeform.com/to/gbjrsDcA

# 131
Имам някакъв код в профила за 20% на избрани (нещо не ми е ясно как точно се появи, не е от рулетка или поръчки). Поръчах няколко намалени на -70 с кода и се получи приемлива цена Simple Smile

# 132
Ми слушала си явно. Аз нямам. А от онези купони, 60 на брой от рулетката, които бях събрала заради отказаните от тях поръчки само един единствен ставаше за любимите ми. И то за 15%.

# 133
Аеро, ако имаш нещо спешно за поръчка и е на 70% дай да го видя дали няма да свали с още 20% 😉

# 134
Нямам, нямам, но благодаря за милото предложение.

Общи условия

Активация на акаунт