Пазаруване от about you - тема 37

• 78 175
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Момичета разгледах вчера, а и днес дънковите якета. Промоции не виждам, като цяло. Струва ми се че всички дънкови якета на по-реномитаните марки струват около 200 лева. Това яке не е лошо, смятам че ми пасва като размер. Само дето е меко ме притесняваше и че нямам опит с марката. Ако трябва да съм напълно честна с вас, нямам време за обикаляне по магазини, пробване или прекалено много избиране. Със сигурност мога да намеря още по-добро, но .... Почти съм склонна да го запазя.
А и вече имам опит с прибързано връщане. Миналата година върнах една черна чанта Фурла на цена без аналог само заради съмнение за дефект, който се оказа че не е а аз просто нямах опит с тях. И до ден днешен не мога да я намеря на същата цена.

# 226
Lale_Lili, вариант е ако няма веднага да го носите и се чудите, пазите го с етикети, товарителница за връщане. 100 дни срок е много време да излезе изгодна промоция, а чувството, че си прецакан с цената не е приятно

# 227
Пуснаха
ДНИ ЗА ПРОМОЦИИ: -25% ДОПЪЛНИТЕЛНО

# 228
  • Бургас
Скъсаха се...

# 229
😄
Но, нормално, големите намаления минаха.
А и може вече новото ръководство да е поело нещата.

# 230
Мисля, че те ще влязат с пълна сила от 01.06, защото бяха ми пратили извинителен код, важащ до 31.05.

Аз едно нещо имах в кошницата и го изкупиха размера сутринта без грам намаление. Simple Smile

# 231
Аеро при мен още снощи купиха палтото в кошницата, без доп. намаление, ама на мен ми се виждаше скъпо 😁 А аз бях решила да чакам полунощ дали няма да пуснат нещо 😂И от любими или няма номера или няма намаление Wink

# 232
Пуснах за сина..но си ползвах код за 15%..

# 233
Blue`Sky, ами говорили сме. Хората вземат нормални заплати, нито чакат кой знае какво намаление, каквото им хареса - купуват.

Все пак си наглеждайте любимите към 15-15:30 часа. Обикновено тогава разцъкват намаленията.

# 234
И това щях за пиша , за потребител от Западна Европа 30 евро надолу не е голяма работа, ама за нас…са си все още 60 лв. Simple Smile

# 235
  • Пловдив
Писано е сигурно, ама пак да питам...
Мога ли да сложа в опаковка за връщане и дреха от др.поръчка и трябва ли да принтя документа или да опиша номера на поръчката, за която нямат данни?

# 236
Не, не може. Изпращате така, както са получени - по отделно.

# 237
  • Пловдив
Не, не може. Изпращате така, както са получени - по отделно.
а товарителница? Разпечатвам от профила, нали?

# 238
Всяка пратка се доставя с документ за връщане и товарителница, която да залепите на пакета. Ако не ги пазите тогава разпечатвате от профила. В този случай е възможно да не може да проследите статусите по връщането на поръчката.

# 239
Да ми препоръчате марка тениски, дето не се усукват при първото пране?? Levi's, Guess, TH ...GAP ...

Общи условия

Активация на акаунт