Пазаруване от about you - тема 37

• 78 172
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте. Изпуснах отново,но прочетох темата.

От Абаут Ю са ми казвали,че може да се връщат продукти от различни поръчки в един пакет с документите за връщане на поръчките вътре. Но аз не посмях и си ги върнах по отделно. Това беше миналата година.

За Левис имам опит. Харесвам марката. Имат модели Vintage по широки и зависи от цвета е избелял,изтъркан ефект и прочие. Новите етикети от няколко години са с дебела връзка и пластмасова капса на връзката. Виждам,че го има на якето. Една дреха се познава ако е носена,поне аз правя лесно разлика. А пък ако е прана би трябвало да има мирис. По миризмата също,ако е ново си мирише на ново на текстил сещате се за какво говоря. Дънките и якето ако не са от една линия и точен цвят трудно да се уцелят като нюанс за комплект.

Относно темата с Адидас. Лесно може да се провери по етикетите с кодовете по тях.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 15:57 от vlbs

# 241
  • Пловдив
Всяка пратка се доставя с документ за връщане и товарителница, която да залепите на пакета. Ако не ги пазите тогава разпечатвате от профила. В този случай е възможно да не може да проследите статусите по връщането на поръчката.
Мерси!
Именно, защото не пазя питам Simple Smile Писах им, понеже нямам в профила от къде да разпечатам...четох инструкциите.

# 242
  • София
Аз пък се чудя какво да правя. Преди време върнах 2 неща от една поръчка. Възстановиха парите за дънките, а за едно мъжко яке нямаше нищо. Писах им. Съдействаха ми, обаче момичето, което ми изпрати документа за попълване беше посочило за мое улеснение номерата на поръчката и на якето. Без да ги проверя ги копирах и изпратих. На следващия ден видях, че ми възстановяват сума по-малка с около 10 лв и чак тогава забелязах, че услужливата служителка е сбъркала и ми е дала номера на дамско яке, което дъщеря ми вече носи, а не на мъжкото, което върнах. Реших, че няма да разправям и оставих така нещата, макар по този начин дамското яке да остава без гаранция.

Всичко това се случи преди месец. Вчера получих уведомителен имейл, че след направената проверка дамското яке не се е намерило, но въпреки това ми възстановяват парите, защото ценят лоялността ми. То няма как да го намерят като е на гърба на дъщеря ми. Joy Първоначално си помислих да им обясня за грешката, но пък после взех да се чудя какъв смисъл има да се разправям? 10-те лева отдавна ги прежалих. Изрично са написали, че не очакват отговор.

Мислите ли, че трябва да им обяснявам за грешката или да не се занимавам? То и без това като станат Заландо кой знае дали ще продължавам да съм им лоялен клиент... Joy

# 243
Може да върнете 2 или повече поръчки в една. Само че така по товарителниците на Еконт ще има следа за едно връщане и ако нещо стане по пътя няма как да докажете, че нещо сте предали в Еконт. Другото, че няма как да следите - има, просто си снимайте с телефона генерираната товарителница, на нея има кода, с който може да следите в Еконт движението и след това ако се наложи да ползвате като доказателство, че на дата Х сте предали нещо в Еконт за връщане към АЮ.

И добавям по темата с Адидас, защото виждам, че моят пост внесе леко объркване, което не очаквах. Двете лога се ползват както в комбинация от графика(трилистник или планина) и текст отдолу, така и само графика без текст.

# 244
Здравейте, от вчера не виждам една от марките- Sheego. И от поръчки не се отваря, и от любими изчезна. Само при мен ли е така?

# 245
Да, няма я. Или нещо правят ревизия на артикулите или няма да я предлагат повече тук. В немското АЮ гледам все още я има
https://en.aboutyou.de/b/shop/sheego-174/all?category=20201

# 246
Днес получих 2-та комплекта боксерките, които бях поръчал на промоция:
https://www.aboutyou.bg/p/authentic-le-jogger/bokserki-22881390
Отговарят на размера и е хубавото, че са тънки, меки и не са дълги.
Когато ги пуснат пак на промоция, ще взема още 2 комплекта.

# 247
В аутлета има намалени кожени якета.Сутринта имаше размери и модели,сега не знам какво е останало.
Аз получих от там тази чанта,която на живо е бижу.Малко над 180лв беше:
https://www.globalbrandsstore.com/en/p/tribeca-crossbody-bag/30R4G2RL5L-RED.html
От основният сайт получих този пуловер,който много харесах на живо.Размер М ,69лв:
https://m.aboutyou.bg/p/g-star/pulover-21753650?utm_medium=refer … _campaign=product

# 248
От 12.03 - 15DENITSA / DENITSA15 - давам ги така, макар реално един и същ код втория мисля винаги е няколко дни по-дълго валиден от първия.
IVAM15 - до 17.03

Обратното било. 15DENITSA все още е активен, обратно изписания -  не.

TEYA15 - валиден в момента
STANK15, Vali15, YASMIN15 - от 17.03.2025
GERI15, YOANA15 - от 18.03.2025
NJG15, SKK15 - от 19.03.2025

# 249
Аз се надявам скоро отново да има -40%. Поръчах си яке, което се оказа голямо, но сега не мога да поръчам по-малък размер, тъй като цената е двойна.

# 250
Искам да направя рекламация на мъжки пуловер който след 2 пранета му се разши около яката. Изминали са 100 дни. Не искам да ми връщат парите, а да ми изпратят здрав. Дали има такава опция?

# 251
Не. Само можеш да искаш при рекламацията евентуално код да си го поръчаш наново. Но едва ли ще са склонни и на това.

----

Това видяхте ли го, 63.66 с код? Пише, че е 95% вълна, 5% кашмир. Някъде мернах, че XS-a отговаря на 8-10, а не 6, което значи, че е уголемен.

https://www.aboutyou.bg/p/my-essential-wardrobe/pulover-huxi-22090215

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 12:42 от AeroJ

# 252
Дали скоро ще има отново разпродажба с до -40%? Как мислите?

# 253
Все още ли връщането е 100 дни? имам поръчка от 27.01, активен ми е бутона за връщане на артикула, който искам, но да не изпусна момента, че беше за подарък и ще се върне при мен края на седмицата. 100 дни трябва се падат грубо, около края на април.

# 254
100 дни е, да.

Общи условия

Активация на акаунт