Пазаруване от about you - тема 37

• 78 128
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Получих ботите Габор  междинен  номер 39,5-40 отдолу номера е 6,5 малко ми са големи, но ще им взема стелка да ги пробвам както препоръчаха и ще преценя дали да ги връщам. Кожа са и са ок, особено за цената си 80 лв

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 22:15 от ahat

# 376
Получих ботите Габор  междинен  номер 39,5-40 отдолу номера е 6,5 малко ми са големи, но ще им взема стелка да ги пробвам както препоръчаха и ще преценя дали да ги връщам. Кожа са и са ок, особено за цената си 80 лв
Нося №39, имам боти Габор №40 защото обичам зимата да са ми по-свободни обувките. Нося ги с вълнени чорапи на Пирин хил и ги запълвам идеално.

# 377
Аз имам Габорки зимни боти, 39 са ми идеални. Ходилото ми е 25 санта , за сверка го пиша. Ботите имат недебело мъхнато вътре и 39 са ми точни. А, и удобни доста обувки се оказаха...

# 378
# 379
  • София
Скоро имаше линк за Blauer.USA Ниски маратонки 'VENUS01' в Бяло, Мръсно Бяло - има само номер 40 за 96.90 лв. https://www.aboutyou.bg/p/blauer-usa/niski-maratonki-venus01-20957710 Ако добавите още нещо да стигне 100 лв, цената може да се намали с код.
AeroJ, благодаря! Kissing Heart Интересна е роклята, но тениската по-ми харесва.

Благодаря за линка, взех я тази 40-ка.
Как е тази марка - умалени ли са, удобни ли са?

# 380
  • Хасково
Момичета, по запознатите моля да ме посъветват. Поръчах за лятото потник, тъмно сив.... пристигна ярко червен. Дали ще ми го сменят на същата цена и как да постъпя ?
Благодаря предварително за отделеното време

# 381
Снимаш какво си получила и пращаш на имейла. Посочваш и номера на поръчката. После им звъниш на телефона /има хора до 20 часа/ и казваш така и така писах ви, отворете имейла и вижте какво получих. И искаш код да си го поръчаш наново на същата цена. Червения го връщаш и си чакаш парите. Замени не правят.
Обаче, ако е грешно маркирана партидата при опаковането, да знаеш, че пак червен ще дойде Grinning

# 382
Два пъти ми идваше така лилава вместо бежова шапка. Грешна маркировка.

# 383
  • Хасково
Обаче, ако е грешно маркирана партидата при опаковането, да знаеш, че пак червен ще дойде Grinning

[/quote]
Благодаря за бързия отговор. Това означава че няма как да съм сигурна каква партида е маркирана и мога да си връщам и поръчвам до безкрайност 😀

# 384
Еееееее, длъжна си да пробваш. Може и някой по погрешка да е върнал в грешна опаковка, а не изключвам и нарочно да е било, ако двата цвята са били на различна цена, съвсем целенасочено да е "объркването". Може само това да е така.

Изчакай да ти обработят сивата поръчка и чак тогава връщай, че има шанс пак това червеното да получиш. Твоето върнато. Случвало ми се е. Те по принцип трябва да ти изпратят един лист да го сложиш вътре wrong delivery май се казваше, но малко и няма кой да чете там какво пише в склада.

# 385
Последно върнах едно яке на Koroshi- М размер, защото отпред имаше някакво лъскаво петно, като от някакъв бляскав грим. Описах им го на листчето, на български и на английски, картинка им нарисувах дори. После видях че са го върнали в продажба. Сигурна съм, че е точно това яке, защото още като го поръчах пишеше че е само едно налично и после се изчерпа.

# 386
За Nike ви препоръчвам да видите и таблицата с размери в официалния им сайт: https://www.nike.com/bg/size-fit/womens-footwear От моите поръчки почти всичките им модели отговарят на нея, с малки изключения.

За New Balance 327, най-ниските цени, които съм виждала в АЮ са между 95 и 130лв, но по време на големите намаления. През останалото време намалени се движат между 130 и 180лв.

# 387
  • София
Здравейте, искам да попитам нещо относно размерите, които виждам за Next -
Скрит текст:
-
размер M E на какво отговаря, доколкото виждам подгръдна обиколка е 80, но Е какво е?

# 388
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам нещо относно размерите, които виждам за Next -
Скрит текст:
-
размер M E на какво отговаря, доколкото виждам подгръдна обиколка е 80, но Е какво е?
Размерът на чашката?

# 389
  • София
Възможно е, но тези нищо не ми говорят и ориентират - E, F, I, G, H - интересува ме конкретно 80B на какво отговаря от тези ...?
п.п. - точно размерът на чашката е, сега се разрових в нета - явно щото съм В, не ме касаят другите, въй, въй. Жалко, бях си харесала бански, но ще ми е малък..

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 15:40 от pilito

Общи условия

Активация на акаунт