Пазаруване от about you - тема 37

• 78 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Имат някакво мижаво намаление.
Заглеждам ги от миналата година, отмениха ми една поръчка с тях на много добра цена, още не мога да ги прежаля... Тази година пак ще следя, искам да съм подготвена Wink.

# 496
Аз веднъж си поръчвах. Бяха много намалени, къмто 20 лв. чифта. Аз съм 36, а имаше налични 35.5 и 36.5. Взех и двата за проба и двата чифта върнах. 35.5 ми стискаха, 36.5 ми се вадеше крака. Самият плат беше много, много плътен. Това мога да кажа за Томс-а от моя скромен опит.

# 497
Щях да ви пускам вчера следобед една чанта на Liebeskind Berlin, която беше на голямо намаление и можеше още с код да се свали около 100 лв., но като видях, че никой не е писал след мен реших, че няма интерес и няма смисъл.

От аутлета на два пъти получих неща без такса за доставка, въпреки че във фактурата фигурираше. Първият път се наложи да върна всичко. Върнаха ми и парите за доставката, която не бях платила. В основният сайт върнах обувки, които реших че в половин размер нагоре биха били по-подходящи. В последствие за същите получих извинителен имейл, че ми били пратили дефектна стока. А бе ... добре са.

# 498
  • София
В последствие за същите получих извинителен имейл, че ми били пратили дефектна стока. А бе ... добре са.
Може наистина да е имало дефект, който не си видяла.  Simple Smile

Преди време получих едни обувки, които пробвах, но не успях изобщо да обуя. Не се замислих и направо ги върнах. След това получих извинителен имейл, че са ми изпратили грешен номер обувки. А аз дори не бях погледнала кой номер са. Joy

# 499
Баш нищо си им нямаше Grinning
Нали други се оплакаха от обратното. Че само погледнали, сгънали и върнали и имейл, че върнали не знам как си, ама понеже са ценни клиенти ...
Иначе и двата Колмара, които не са такива гледам пак ги предлагат, въпреки че за единия 2 пъти се обаждах, и снимки пращах, а другия връщах с wrong delivery бланка. Ошеметили са се съвсем.

# 500
Здравейте! Имате ли представа кога горе-долу ще има нови кодове за 15%? Всички от предходните страници приложението ги дава, че са изтекли.

# 501
В понеделник уж ще има.

# 502
  • София
Аз поръчах това яке. Цената му е супер изгодна, а с код го намалих още мъничко.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/g-star/zimno-yake-whistler-12712055?utm_ … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/g-star/ … whistler-12712055

# 503
Може ли да споделите активни кодове в момент?

# 504
  • София
Два поста по-горе е написано, че няма такива в момента, ама кой да прочете.

# 505
А два поста над вашия пише, че са намалили “изгодната цена “ с код 🙄

# 506
# 507
  • София
А два поста над вашия пише, че са намалили “изгодната цена “ с код 🙄
Само, че не е написано кога е намалена тази цена с код,  т.е. кога е направна поръчката. STEFIE 15 и IVOMILA15 са изтекли и не действат в момента. Hands V

# 508
  • София
Може ли да споделите активни кодове в момент?

Поръчах го с код 15gala или 15galia не помня точно, но беше в последния ден от кода. Беше до 4.04 и вече не е активен за съжаление.

# 509
  • Popovo
За аутлета Silvia10
До 17.04.

Общи условия

Активация на акаунт